חדשות

AceMagician

New member
../images/Emo202.gifחדשות

-קודם, לפני האקשן וההפתעה שמחכה לכם, השחקן שהיה אמור לדובב את ספלינטר בסרט הCGI של צבי הנינג'ה, מאקו, נפטר בביתו בהיותו בן 72 מסרטן; יום אחרי ההכרזה שהוא זה שידובב את הדמות. הקריירה שלו עמוסה בהישגים, כולל מועמדות לאוסקר. הכל פה: http://www.superherohype.com/news.php?id=4558 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ועכשיו - לחדשות - לא הרבה, אבל אדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייר!!!! -טריילר לסרט האקשן של ספטמבר הקרוב, משהו חמוד ומעניין:The Covenant http://www.ugo.com/channels/filmtv/features/thecovenant/playerQT300.asp -ולפרס הגדול...תופים! הטיזר פוסטר של הסרט של איירון-מן: http://img.photobucket.com/albums/v155/machineman/Ironmovie.jpg זה הכל להיום (לכרגע...) --גיא ^_^"

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהסידרה והפוסטר נראים מגניב!

תודה =]

Aeon

New member
Iron Man - ../images/Emo99.gif

מרגש
- מישהו יודע מי ישחק אותו כבר

MajorWinters

New member
את קוראת את הסדרה הרצה?

אני מחפש אנשים שקוראים את הסדרה הרצה, כי נראה לי שיש בודדים. הסדרה הכי טובה ביוצאת היום!

MajorWinters

New member
מישהי ששמה ../images/Emo99.gif על איירון מן...

ואני מחפש חובבי איירון מן. קשר לוגי פשוט.

spidey 82

New member
הוא כמו הזקנים שמסתובבים בתחנות

המרכזיות ומבקשים כסף. לא משנה מה תיתן להם, גם 5 אגורות, הם יברכו אותך ואת כל מי שאי פעם יצר איתך קשר, גם הגיבן ההוא בשירותים הציבוריים שהסתכל עליך בצורה מוזרה. נראה לי שזאת מין רשת וכל זקן קיבל תחום שיפוטי אחר. כשהם מגיעים לסכום המיוחל הם יוצאים לפנסיה באיים הקריביים וזקן אחר נשלח להחליפם. אבל סטיתי מהנושא לשמו התכנסנו: אך לעזור לדין להגשים את חלומו ולככב בתפקיד הראשי ב'איירון מן'! אני מוכן להתפשר על 'איירון מן ג'וניור', רק לא לראות את פאברו משני צידי המצלמה. הבנו, בן אדם, היית פוגי נלסון, אתה חבר של אפלק וקווין סמית'. זה בסדר, מאט דיימון חבר שלהם והוא הצליח לבנות קריירה עצמאית, מצליחה מאוד יש לציין. הנה ההזדמנות שלך להפוך לבמאי מוערך אחרי 'זאתורה', או איך שזה לא יהיה. רק בלי בדיחות אדם סנדלר בבקשה.

spidey 82

New member
אולי.

אה, רצית תשובה מדוייקת? מצטער, אין לי מושג. אבל יש סיכוי שפאברו כבר סימן שחקן כלשהו. אגב, למיטב הבנתי הוא בעיקר היה רוצה לראות את עצמו בתפקיד. בחור מצחיק, אה? לא, באמת, אני מקווה שהוא צחק...

spidey 82

New member
The Covenant... בלי לפגוע במישהו

מחברי הפורום, אבל זה נראה כמו להיט בטוח אצל קבוצת הגיל 12-18, בעיקר אלו ששיא היצירה הקולנועית מבחינתם הוא 'המסור', עם תחרות קשה מצד סרט ההמשך (אני מאמין שאין פה מישהו שעונה להגדרה. נכון?). חוץ מזה, זה מזכיר לי את הפרק ההוא מעונה 2 או 3 של 'סמולוויל' עם חבורת הבריונים שהזריקה לעצמה קיפטונייט ושדדה בנקים וכו'. אדי גרנוב, צייר העטיפות של איירון מן, משתף פעולה גם עם הפקת הסרט ומסייע בעיצובו. הוא צייר את הפוסטר שנראה כאן והוצג בקומיקון, אבל לדברי ג'ון פאברו זה לא העיצוב הסופי שיוצג בסרט.

MajorWinters

New member
אדי גרנוב../images/Emo45.gif

הוא אחד הציירים הטובים ביותר כיום. הפוסטר לא ממש הלהיב אותי, כי העטיפות של החוברות הרבה יותר יפות
כשיהיה פוסטר של שחקן בתור החליפה (כלומר יראו פנים) זה יהיה מרגש.

spidey 82

New member
אבל אז כבר תהיה עדיפה תמונה.

למרות שעם הפוטושופ של היום אף אחד לא ישים לב...

MajorWinters

New member
ברור שתמונה.

מתוך הסרט אם אפשר. כי לראות ציורים של גרנוב, אני יכול לראות על עטיפות. וזו גם לא תמונה מלהיבה כל כך. בניגוד לתמונה משמאלי. אז רק בגלל שחוץ מציור של גרנוב גם כתוב "בקרוב, 2008 בלה בלה". זה אני יכול לעשות לבד בפוטושופ.

DDN

New member
הנסיכה הקסומה >>>> המסור

אני עדיין לא הבנתי מה ההתלהבות הגדולה מהמסור. . ..

Ihavenonick

New member
למרות שניחשתי את הסוף נכון

עוד בהתחלה, פסלתי את הרעיון כי לא חשבתי שיכול להיות דבר כזה.

Aeon

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

DDN

New member
מה מצחיק מה?

שלא הבנתי את המסור, או שמבחינתי "הנסיכה הקסומה" זה פאר היצירה הקולנועי?

Aeon

New member
גם אני אהבתי את הנסיכה הקסומה

אבל להשוות את זה למסור, בחייך...

למעלה