שניהם.
D DDN New member 25/7/06 #31 לא משווה, פשוט כמחאה כלפי האנשים שמבחינתם "פאר היצירה הקולנועית" זה המסור, הבאתי את "פאר היצירה הקולנועית" שלי. ולא מדובר כאן על אפקטים או משהו, מדובר על פאר - בצורה כללית, דהיינו - הסרט שלדעתי הוא הדבר הכי טוב שיצא מהקולנוע.
לא משווה, פשוט כמחאה כלפי האנשים שמבחינתם "פאר היצירה הקולנועית" זה המסור, הבאתי את "פאר היצירה הקולנועית" שלי. ולא מדובר כאן על אפקטים או משהו, מדובר על פאר - בצורה כללית, דהיינו - הסרט שלדעתי הוא הדבר הכי טוב שיצא מהקולנוע.
E Evil Beast New member 25/7/06 #33 המסור זה לא "פאר היצירה הקולנועית" של אף אחד. אמנם זה סרט די מתוחכם ומותח, אבל לא פאר היצירה הקולנועית. רוצה פאר יצירה קולנועית? ספרות זולה. הניצוץ. טיסה נעימה. זה פאר היצירה הקולנועית.
המסור זה לא "פאר היצירה הקולנועית" של אף אחד. אמנם זה סרט די מתוחכם ומותח, אבל לא פאר היצירה הקולנועית. רוצה פאר יצירה קולנועית? ספרות זולה. הניצוץ. טיסה נעימה. זה פאר היצירה הקולנועית.
A Artoo Detoo New member 25/7/06 #15 הפוסטר מגניב אני רואה שהספיקו לעצב את איירון מן הקולנועי.. אני רק חושש מבימויו של פבריאו, שעבודותיו הקודמות היו סרטי ילדים לא כל כך מצליחים... לא נבחר בינתיים שחקן, למרות שאבי ארד רוצה את טום קרוז לתפקיד...
הפוסטר מגניב אני רואה שהספיקו לעצב את איירון מן הקולנועי.. אני רק חושש מבימויו של פבריאו, שעבודותיו הקודמות היו סרטי ילדים לא כל כך מצליחים... לא נבחר בינתיים שחקן, למרות שאבי ארד רוצה את טום קרוז לתפקיד...
A AceMagician New member 25/7/06 #16 רצה (בזמן עבר) כבר אושר שטום קרוז לא ישחק את איירון-מן ורוב הסיכויים יהיה זה שחקן לא ידוע - בסגנון ברנדון רות' כקלארק קנט בסופרמן חוזר.
רצה (בזמן עבר) כבר אושר שטום קרוז לא ישחק את איירון-מן ורוב הסיכויים יהיה זה שחקן לא ידוע - בסגנון ברנדון רות' כקלארק קנט בסופרמן חוזר.
I Ihavenonick New member 25/7/06 #24 הוא באמת שחקן טוב ראיתי אותו במגוון תפקידים ובכל אחד מהם הוא שיחק ממש טוב
D DDN New member 25/7/06 #25 אני ראיתי אותו רק במכושפות ובמומיה 2. אבל ממה שראיתי במכושפות, הוא נראה לי מתאים.
I Ihavenonick New member 25/7/06 #28 לא ראית תא רדום? מסכן, יש לך HOT. שמה הוא שיחק פנאט מוסלמי, והוא שיחק בצורה טובה מאוד