ה"י 18.6.2011

miss_t

New member
יש גם חפצים עם Faster

זה משנה או שמה שמשנה זה שזה POLE ARM? לא הבנתייייי

תראווווווווווווו!!!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

המצב הכספי קשה, ואני מאמינה שאני לא אשתמש בגלימה הזו יותר כי אני מתכננת בקרוב לשים קוביות על הגלימה הנוכחית שלי עם ה3%...ניסיתי למכור את הקודמת ב350 מיל, ולא האמנתי שמישהו יקנה. עכשיו אני מתבאסת שלא שמתי ב400 מיל לפחות
אבל בקטנה. אני מרוצה :) וגם מאתמול בלילה עשיתי בקירוב 17 מיל...נחמד.

האמת

שזה רק החזיר לי את הרווח הראשון שעשיתי עם חנות בדמות הזאת.
לפחות סופסוף חזרתי לכמות סבירה של מסוס!
המטרה הבאה זה הביל הראשון שלי.

אני בטוחה, אני לא ממהרת.../images/Emo9.gif

אחרי שאני אסיים היום עם הבגרות בהיסטוריה אני אלך לחפש ספרי סקילים...שיהיו דברים בעלי ערך למכור. <:

צ ל י ל 8

New member
רמה 167 ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

אחרי חרישה ממש ממש מסיבית בסופ ש הזה עם ניצול של כל הדאבלים... וואוו אני עייפה יא, ורק עכשיו אני רואה שזה לא צילם

מצבניק

New member
מצויין שרון!

יש לי הרגשה שאת ה200 הבא שלנו! הרבה הצלחה וכל הכבוד! תעדכני אותנו איך נראית הניסינס אחרי הכאוס...

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif לא נראה לי, אסף יותר מתקדם ממני

אני רוצה לעלות לרמה 170 עד הכאוס, אבל אני לא בטוחה שיהיה לי זמן וחשק. ה-X2 הזה הגיע בזמן וחבל שאין לי בכלל NX לנצל גם את ה1.5. בזמן האיוונט אנשים מכרו קופון כזה ב-90-100 מיל. תודה, אבל ממש לא תודה! עכשיו אני יכולה לחזור ל-TOT ולסיים את המשימות שלי. אגב, גיליתי שקרוקיז הרבה יותר מהירים מאשר ברוולף. אמנם הם ממש ממש מעצבנים עם ההתקפה שלהם, אבל עם פארטי טוב, מקבלים יותר EXP. קיבלתי 30% לשעה בדאבל שזה יפה מאוד. בדרך כלל אני מקבלת בbearwolf 11-12%, כך ש-15% בקרוקיז שווה יותר. ועוד דבר! כשעליתי בדאבל, ה-MW שלי הגיע לרמה 6. היה לי ספר מוכן שחבר טוב הביא לי מתנה
אחרי שהייתי בצבים כדי לנסות להשיג אחד בעצמי. הוא אמר לי עזבי, יש לי אחד מיותר ונתן לי. הספר עבד!! אמרתי OK... דאבל EXP, דאבל דרופ... אולי גם דאבל מזל. קניתי עוד סקרול ורוד אחרון בשארית הכסף שלי והוא עבד
(כמובן שעם כל סקרול ורוד הלך גם סקרול לבן
). עכשיו יש לי 7 סלוטים מלאים, נותר עוד 2 האמרים ולעבוד על הפונ\טנציאל שלה (וכמובן שהתוכנה לא צילמה את הקשת כמו את עליית הרמה). הקשת עכשיו 148 אטק + 6 אטק פוטנציאל.

מ י ל ר

New member
אסף לא מתאמן בזמן האחרון

הוא רוצה שיגיע הכאוס בשביל להתחזק עוד קצת, ואז להתאמן. אבל אני לא כזה מכיר את האסף הזה ככה שאין לי מושג.

צ ל י ל 8

New member
דווקא אני די מכירה את האסף הזה, כדאי לך ../images/Emo13.gif

הוא PRO למרות שהוא מיילל מדי פעם בלי סיבה

למעלה