ה"י 18.6.2011

Hasselblad

New member
כרגיל שכחתי לצלם

זה מה שקורה שעולים רמה לפנות בוקר... אבל כן סוף סוף עליתי רמה, והכל כדי להיות היום על 0% כשהולכים לפינק בין!. מה איתכם?

עשיתי הלילה פחות מ20 מיל...

אבל זה בגלל שאין לי דברים בעלי ערך למכור...
אני חייבת לחרוש את הגוסט פייראטס בשביל למצוא ספרי-סקילים, אפילו שהדרופרייט נמוך.

עוד פרוייקט נגמר ! אני שמחחהההה !

לא שיחקתי רוב הבוקר, התחברתי עכשיו למשחק וקניתי 4 WS כי מכרתי משהו בחנות. הלכתי למקום המזל שלי וה 10 % הראשון עבד !!!!! נשארו לי 3 WS. סה"כ כ 35-38 סקרולים של 10 % כדי להעביר 9 מהם על הכפפות שלי ! אני חושבת שהכפפות האלו היו מזליסטיות מהתחלה כי בערך 20 קוביות נתנו לי SE + 6% STR לפרוייקט הבא שלי אני צריכה מלא קוביות ו NX מאד יקר עכשיו. אבל יש לי זמן ! לוקחת אותו בסבבה.

btekx

New member
לא מפריעה לך שאת ממהרת לפני הכאוס?

בכאוס מגיע כלי נשק ובגדים לרמה 140 את לא חושבת שלשנות את זה לבגדים ברמה 140? חוץ מזה מזל טוב שוב כרגיל...

מ י ל ר

New member
הבגדים נופלים מהבוס החדש

שממה שאומרים חזק יותר מפינק בין ופינק בין בכבודו ובעצמו לא כזה פראייר

יקח עוד מלאאאאאא זמן עד שיהיו בשוק

חפצים לדרגה 140...... חוץ מזה שלא כולם שוים יותר ממה שיש לי. עוד אף אחד לא הצליח להרוג את האמפרס בוס. גם לא ב KMS....

btekx

New member
אם אף אחד לא הצליח להרוג,

אז מה טעם להשים את הבוס קשה מדי...?

מ י ל ר

New member
עד לפני כמה זמן אף אחד לא הצליח להרוג את pb.

לפני ה-bb לא היה חפצי טיימלס, מי חשב שאיי פעם אני אוכל לייצר מגן טיימלס...

הבוס הזה קשה פי כמה מ PB....

אני מכירה גילדה חזקה מאד בסקניה ומלאה בהאקרים וב ***** שמתככנים על הבוסית הזו כבר חצי שנה..... חוץ מזה שאולי האקרים יהרגו אותה כמו שהיום עושים ל PB..... בסקניה יש האקר כבד מישראל (גר לא רחוק ממני) שהורג את כאוס זאקום ופינק בין עם האקים על בסיס יומי. וגם מנבל את הפה כמו ערס מצוי.

מ י ל ר

New member
אין על להיות האקר ועבריין מקלדת

במשחק צבעוני דו-מיימדי בן אדם קשוח.

Hasselblad

New member
ממש ממש מעניין אותי

לדעת מה מצב ההאקרים ב KMS, הרי בגלובל יש ציוד ודברים לא הגיוניים בכלל.

דרגה 175 ../images/Emo6.gif

והאם מישהו קיבל את הגלשן לדרגה 90 מהקופסאות? כי אם כן, זה שווה המון כסף ויהיה יותר שווה אחרי הכאוס....

btekx

New member
יש לי כזה, קיבלתי גם... כמה עולה?

ולמה טוב אחרי הכאוס?

צ ל י ל 8

New member
עדיין לא הבנתי מה כ"כ מיוחד בגלשן הזה

ולמה הוא כזה יקר... ולא קיבלתי גם אחרי יותר מ-100 צידניות

למעלה