דיון קבוצתי-קליפים

shaharrr53

New member
../images/Emo202.gifדיון קבוצתי-קליפים../images/Emo202.gif

והפעם... Savin Me ולשאלות:
איך המראה של הלהקה בקליפ?
איך התפאורה/מיקום של הקליפ?
האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?
איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה?
תנו ציון לקליפ:

Duo Maxwell

New member
אני עונה.

איך המראה של הלהקה בקליפ? נהדר. איך התפאורה/מיקום של הקליפ? בסדר גמור. האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? ועוד איך. אני יכולה להתחיל לפרט, אבל זה לא ייגמר
איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? הכל. קליפ אדיר. הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? ממש לא. תנו ציון לקליפ: 10!

אני.

איך המראה של הלהקה בקליפ? נחמד. איך התפאורה/מיקום של הקליפ? השקעה רצינית, לקחת רחוב לקליפ, זה בהחלט השקעה. האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? המ כן אפשר להגיד, זאתאומרת Savin me' אפשר להבין מזה. איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? שהסבתא מתה זה עצוב כי רואים איך הסוף שלה עומד להגיע
והחלק בסוף שפתאום הבחורה מקבלת את מה שלו היה [זאתאומרת יכולת לראות עוד כמה זמן כל אחד ימות]. הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא זה קליפ ממש ממש יפה עם המון משמעות. תנו ציון לקליפ: 9.3! קליפ מצויין ושיר מעולה.

פ י ל ר

New member
עונה

איך המראה של הלהקה בקליפ? בסדר גמור איך התפאורה/מיקום של הקליפ? שני המיקומים ממש מתאימים וטובים האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? הקטע ברחוב מתאים וממש חזק והקטע בחדר יותר מתאים למילים של השיר. איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? שיש גם לסנדביץ' מספרים מעליו!! כל כך משעשע! הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? למה שיהיה?
תנו ציון לקליפ: 13!! אם זה אכן מתוך 10..

Ro¥aL

New member
זה לא סנדוויץ' XDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האישה שהוא מסתכל עליה בהריון, והטיימר זה של התינוק שלה חחחחחחח שעשעת אותי

פ י ל ר

New member
זה כן על הסנדביץ'!

כל המספרים הם מעל האנשים וגם המספר הזה הוא מעל הסנדביץ'! אני אמשיך להתווכח עד שצ'אד יבוא אליי ויאמר לי אחרת.. P:

talkor

New member
חחחח קרעתם אותי אנשים D:

אני עומד על זה שזה התינוק, ולא הסנדוויץ'! אבל זה אחלה רעיון XD

ורדונה2

New member
כמובן שזה הגיוני

הרי זה ידוע שנשים בהיריון הן עם בעל תיאבון בריא.

פ י ל ר

New member
מה?

איזה באסה.. אבל היא מוציאה סנדביץ'! או שלא?
טוב.. העיקר ששיעשעתי עוד מישהו היום..

Ro¥aL

New member
אולי התינוק היה הפוך בבטן ואז זה היה ממוקם שם

talkor

New member
אוקיי אז ככה:

הקליפ מושלם. מתאים בדיוק לשיר. אין צורך להוסיף\לשנות כלום. אפילו הפתיחה הקטנה הזאת לפני השיר ממש ממש מוסיפה החלק שהכי אהבתי שזה ב"שיא" של השיר, כשלוקחים את האישה הזקנה לתוך האמבולנס. הציון שהקליפ יקבל ממני זה 10 (-: וזה הציון שאני אתן רק לקליפ הזה ולקליפ של Someday. פשוט כי הם הקליפים הכי טובים.

Ro¥aL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Ro¥aL

New member
Savin Me..../images/Emo152.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ? מעולה, כרגיל.. אין משהו מיוחד איך התפאורה/מיקום של הקליפ? מעולה.. אני אוהב את הסגנון של זה. ההתחלה גם תמיד מזכירה לי את הקליפ של Hero.. לא? האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? בטח... Savin Me.. אבל גם מצד שני אפשר להבין את זה בכמה מובנים לא בהכרח אל אנשים שהוא מציל, אלא להציל יחסים (אבל זה כבר עמוק וחופר) איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? כמו כולם בטח, החלק שהסבתא גוססת ומתה (בסולו) וכשהוא מעביר את הכוח הזה לאישה שהוא מציל הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? ממש לא... קליפ מעולה.. כל מי שהראתי לו את הקליפ אהב אותו תנו ציון לקליפ: 9.5!!! (את ה10 אני שומר לקליפ אחר)

למעלה