"יום אחד" את עוד תדעי כן, זה היה רמז
פ פ י ל ר New member 3/8/07 #24 לא.. לא הבנתי.. XDDD רמז קטן וחסר משמעות.. נראה לי שאני אקח את מסנך.. מאשר?
R Ro¥aL New member 3/8/07 #26 יום אחד = Someday ברצון.. תתפנני לך רק, אני לא מתחבר הרבה אבל בכל זאת.. בכיף
פ פ י ל ר New member 4/8/07 #27 יאי! בזאת הצטרפת לאנשים (הדי מסכנים למען האמת..) שסובלים אותי ברשימת אנשי הקשר שלהם! תבורך! וכמובן.. תאשר!
יאי! בזאת הצטרפת לאנשים (הדי מסכנים למען האמת..) שסובלים אותי ברשימת אנשי הקשר שלהם! תבורך! וכמובן.. תאשר!
S SweetVenom New member 3/8/07 #25 עונה. :] איך המראה של הלהקה בקליפ? נמנמ..חביב. איך התפאורה/מיקום של הקליפ? בידיוק במקום. האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? הקליפ מאוד מתאים לשיר..כל ה-Save Me זה גאוני. איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? בעיקרון את הכל. אבל את הקטע שבו הוא רואה שעליו אין מספר. O: הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? נופ. תנו ציון לקליפ: 10!
עונה. :] איך המראה של הלהקה בקליפ? נמנמ..חביב. איך התפאורה/מיקום של הקליפ? בידיוק במקום. האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? הקליפ מאוד מתאים לשיר..כל ה-Save Me זה גאוני. איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? בעיקרון את הכל. אבל את הקטע שבו הוא רואה שעליו אין מספר. O: הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? נופ. תנו ציון לקליפ: 10!