הצ'אט של נענע...

merla 2

New member
../images/Emo201.gifהצ'אט של נענע...

מוזר....לא מזמן אכן לא יכלתי להיכנס לצ'אט של נענע...איך שהתקנתי פקד אקטיב נכנסתי ללא בעיות..אבל לעומת זאת בצ'אט של תפוז ובבלוג טיוי...לא מצליחה ...מממ..כניראה לתפוז יש משהו כנגדי...חחח...מכל מה שניסיתי וקראתי במאמרים מאום לא עזר...למה זה לא יכול להיות פשוט כמו בנענע...

merla 2

New member
תגובה לארתור...

היי.. לא אצלי הבעייה היא רק בתפוז...בכל אתר מצליחה להיכנס. משום מה רק בתפוז 3 שבועות לא מצליחה......................להיכנס לצ'אטיים ולבלוג טיוי.. בעיית האיקס האדום זה מה שקורה . רואה ושומעת....................את בעל הבלוג ומופיע האיקס האדום עם חוסר יכולת ליראות את מה שניכתב. הכי ....................מוזר שגם בנענע לא יכלתי להיכנס בעבר..ואיך שהיה רשום לי להתקין את האקטיב ואכן עשיתי זאת וגם לשחזר את הלאנצ'ר הצ'אט של נענע פעל אצלי..אפילו טכנאי שהיה אצלי לא הצליח ליפתור את בעיית ההיתחברות לתפוז. אני כבר התייאשתי.

syrus

New member
האם ניסית להתקין את הצ'אט מחדש?

ובנוסף להוסיף את תפוז לאתר המהימנים אצלך כמו כן בדוק את האם האנטיוירוס חוסם את הכניסה או פיירוול וכד' בנוסף, וודא שאתה אדמין במחשב שלך (אחרת לא ניתן להתקין שום דבר)

merla 2

New member
תשובה לארתור...

היי ארתור..שבוע שעבר היה אצלי טכנאי מחשבים שגם לא הצליח ליפתור את הבעייה בהיתחברות לתפוז. הוא בדק את המחשב והכל תקין . התקין לי אנטי וירוס בשם AVG ופירוול ZONEALARM . לפני כן היה לי אנטי וירוס קרספרי 6 שהבנתי שזה יתכן ומיתנגש בצ'אט ולכן הוא ביטל לי אותו. למרות הכל עדיין לא ניתן להיכנס לתפוז לא לצ'אט ולא לבלוג טיוי. ממה שהבנתי מהטכנאי יש בעייה בהתקנת הצ'אט מחדש. אגב סליחה על הבורות לא מבינה מה זה אדמין במחשב. אם תוכל לעזור לי בדרך פשוטה ..אודה לך...מירב.

למעלה