get well

New member
סליחה דיברת אליי??

לא זוכרת שהערתי נערה אחת מגעילה להפך הצדקתי את כל הצדדים. אם כבר אולי לא קראת את ההודעה שלי טוב או שפשוט לא שירשרת אותה למקום הנכון. אם כבר אז גם לי אין עבודה כרגע ואני לומדת מאוד קשה ומלאה בעבודות מטלות ובחינות. כבר בחפש"ש מצאתי עבודה כי כזאת אני פשוט לא יכולה לא לעבוד (וכרגע בכלל חוזר זמן אני עדיין מתלבטת אם לעבוד או לא). אחרי כמה זמן פיטרו אותי ומצאתי שוב עבודה פשוט הלכתי שוב ושוב לותם המקומות ולא התייאשתי. לרגע לא ביקרתי אותך ואמרתי שאת עצלנית!!! אני אישית אבל אומרת שצריך להסתכל על החיים בחיוב ולא בשלילה להיות אופטימיים ולא להתייאש זה הכל

כנראה לא הבנת אותי נכון,אבל

ההודעה הזאת לא הייתה מופנית אלייך,היא הייתה מופנית לזאת שפתחה את השירשור הזה.

get well

New member
אה..טוב כי שירשרת אליי וגם השתמשת

בכותרת במשפט (בציניות) שאני אמרתי.. בכל מקרה לא צריך לכעוס על אף אחד ואם כל כך התעצבנתם מזה אז אולי (ורק אולי) יש בדברים שלה משהו?

תשובה לכולם

זה פורום שמדבר על בעיות של חיילים משוחררים זה פורום להתלונן זה פורום שמעסיק אנשים שיצאו להאזרחות זה פורום שבו אף אחד לא רעב ללחם כי לכולם יש אנטרנט ואולי זה גם פורום שעוזר לברוח קצת מהמציאות אין דבר שאמרתי בכול הודעות שלי שלא נגע בלפחות אחד מכם ועוד משהו תנסו לקורא את הודעה עוד פעם והפעם לאט לאט ואולי להקשיב ולהבין מה רציתי להגיד אנייודעת שקשה אני יודעת שרע אבל למה אנשים פה רובם מנסים להרגיש כיאלו הם מחפשים ולא מוצאים למה אתם לא בוחרים בדרך של אני מחפש אני אמצא אנייעשה והולכים עם זה עד הסוף ורק שיהיה מובן גם לי קשה וגם לי אין החלטה מה ללמוד וגם אני חילת משוחררת וגם אני חפשתי עבודה וגם אני ההיתי מיואשת וגם אני יודעת מה זה לאכול חרא וגם אני רק בת 21 שלא יודעת מה אני רוצה מהחיים אבל אני הולכת קדימה ולא מתלוננת על הבוס שלי על הטיול שלי על העבודה ועמידה על הרגלים על זה שאני לא יודעת לא מבינה .... ואפשר להמשיך את זה לנצח ונ.ב לכולם שיהיה לכם בהצלחה במה שתפנו ומה שתעשו רק תזכרו שקודם כל צריך לעשות בשביל להצליח

טוב אני די חוזרת על דברי כולם...

הפורום הזה משמש אוזן קשבת וכתף למשוחררים מצה"ל באשר הם. לחלק החיים קצת קשים, לחלק אולי קצת יותר קל. גם מי שמצא עבודה בטח הזיע הרבה עד שמצא אותה. מה שלא הבנתי בהודעה שלך (וכן, קראתי אותה יותר מפעם אחת) זה למה מצאת לנכון להתלונן על זה שחברי הפורום מתלונים שרע להם? הרי חלק מתרבות הפורומים (כמעט כל פורום) זה לשתף בלבטים, לשתף שקשה, לשתף שהחיים מחייכים אליך. כולם פה בטוב וברע. אני חושבת שהתכוונת לטוב, אולי להכניס קצת מוטיבציה בכולם, אבל יצא לך קצת הפוך.

gig19

New member
נכון מאד

זה פורום שכולנו נימצאים כמעט באותו שלב בחיים ומבנים כמעט זה את בעיותיו של זה ופה אנחנו יכולים לדבר הכי אמיתי שיש כי לא נראה לי יש פה מישהו שמכיר אחד את השני מעבר לפורום... אז מי שלא רוצה לקטר ולבכות שפשוט לא יגיב ושיפתח שירשור שהוא חושב שהוא רוצה

למעלה