אני לא מבינה אותכם אנשים

טוב השתחררנו חלק מאנשי הפורום משוחררים חצי שנה ויותר וההודעות כאן הם רק אני לא מוצא/ת עבודה אני שונא את העבודה העבודה קשה (לעמוד 8 שעות על הרגלים ) דיי להיות מפונקים אלה שלא מוצאים קמו צאו מהבית ותעברו מקום מקום מקום מקום אתם תמצאו אני מצאתי ובקשר לנסיון חוק אחד שתדעו גם אם יש לכם הרבה נסיון כל מקום עבודה יתן לכם חפיפה כדי להכניס אותכם לתפקיד תמיד ככה שאם אתה רוצה להיות מתדלקת פקידה מוכרת תמיד דברו על נסיון שיש לכם גם אם אין תסמכו עליי אתם תלמדו ועוד משהו המשפט החוזר על עצמו אני לא יודע/ת מה ללמוד אז תתחילו ללמוד משהו לא משנה מה לא תאהבו אפשר להחליף זה לא קרטי כל כך אתם רק בני 20 - 25 החיים רק מתחילים לא נגמרים והייתה כאן אחת שגרה בירושלים ולא יודעתאיך לתכנן מסלול נסיעה ללימודים בגלל הפיגועים הנה כמה טיפים תקומי יותר מוקדם ולכי ברגל תרני אופנים משומשות על סל מקדימה וסעי באופנים אבל הכי חשוב תפסיקי להמציא תרוצים כדי שתוכלי לשבת בבית ולרחם על עצמך תתחילו לחיות אל תתסתרו גם אני ביום שהלכתי לחפש עבודה עברתי ב5 מקומות ואמרו לי לא צריךלא מחפשים ישבתי עשנתי סיגריה שתתי מים והמשכתי ואני בחצי שנה האחרונה עבדתי בשניעבודות התפתרתי משנהם מצאתי עוד שלוש ואני עדין אופטמית ואני רק בת 21 מה קורה איתכם אתם בדיכאון כי אתם בוחרים להיות בו

הדס100

New member
לידיעתך: לא כולם כאן ככה, וה"בחורה"

מירושליים שאת מדברת עליה מצאה כבר כמה עבודות, והיא האדם האחרון שאפשר לומר שמרחמת על עצמה ומתפנקת אז אני מציעה שלפני שאת פותחת את הפה תקראי קצת יותר מהודעה אחת. זה קודם כל. דבר שני, זה שאנשים מקטרים קצת לא אומר שהם מרחמים על עצמם או מתעצלים. לי מאז שהשתחררתי, לפני חודשיים, היתה תקופה של שבועיים שבהם הייתי מובטלת ואם יצא לך להיות בבית בלי עבודה, תביני ששבועיים נראים כמו פרק זמן ארוך מאוד כשאין תעסוקה. ודבר שלישי, אם לא ב*** שלך לעודד קצת אנשים שמרגישים חרא, אז את לא חייבת להשאיר הודעות כאלה מגעילות. סבבה, את מצאת עבודה. גם אני מוכנה בשביל עבודה לנסוע ולהתאמץ, אבל ידוע שבי-ם ובדרום אין כלום, זה לא כמו במרכז, אז זה לא הכי תלוי בהם!!!

שריונר 7

New member
לא במקום

את קוטלת פה הרבה אנשים בלי הצדקה . את צריכה קצת להכיר דברים יותר לעומק לפני שאת יכולה לדבר ככה. את צודקת שאסור לרחם על עצמך או להיות מפונק יותר מדי . אבל ההודעה שלך באמת לא במקום ואני חושב שיש פה אנשים שיפגעו ממה שכתבת.

m i k a3

New member
נעים מאוד פורום חיילים משוחררים:

המקום לכתוב בו מה מציק לך : עבודה/חוסר עבודה, לימודים/חוסר לימודים, לכתוב שטוב, לכתוב שרע, לכתוב מה מפחיד, מה מצחיק, מה מעניין, מה לא, לעודד, להתעודד, לשתף, ועוד.זהו הפורום.יש מספיק מקומות בהם צריך למרוח חיוך על הפנים ולזייף את מה שמרגישים ולהגיד "הכול מצויין" . פה, זה לא המקום. פה, אתה מי שאתה, והוא זה הוא, והיא זה היא.וככה טוב. כפיש? אז אם את מעוניינת להיות חברה טובה בפורום, נפתח דף חדש, ספרי על עצמך. מי את מה את, ויהיה אחלה! יום טוב לכול כול כול כוולם!!

נעים מאד

אני פה בערך מהשבוע הראשון של הפורום קוראת גם כותבת גם שואלת אבל בחודש האחרון כל פעם שאני נכנסת לכאן ההודעות אם סביב אני מיואש אניעצוב אני מטלבט אני שונא את העבודה שלי ואני קצת יותר ראלית ואני אומרת שלהשתחחר זה לא סוף החיים אלה תחילת החיים ורוב הודעות האלה מראות על אנשים שעומדים במקום וחבל ממה הפחד הזה לחפש עבודה זה לא הדבר הכי קשה בעולם לא הכי מסובך זה נשמע ככה כי אתם עושים מזה סלט וואלה אניאישית התחליתי לעבוד יום אחרי הבקום ואני ביום הזה חיפשתי עבודה עד שנפלו לי הרגלים אבל הצבתי מטרה אניהולכת אחרייה על כמה אנשים כאן אתה יכול/ה להגיד שהם עושים משהו עם החיים שלהם לשבת מול המחשב לכתוב בפורום אני לא מוצא אני שונא זה קל זה מראה פחד צאו מזה ומבזק חדשות רוב האנשים לא יודעים מה הם רוצים מהחיים ומפחדים מהם אבל הולכים צעד צעד והצעד הראשון של כולם כאן מבלי להכליל הוא אני מחפש עבודה אז קח את הרגלים ותתחיללחפש בכול השיטות עיתון ללכת חנותחנות לחפש ונחשו מה אתם תמצאו ונחו מה עוד תקבלו משכורת בסוף החודש שתסדר אותכם קצת ונחשו מה עוד אולי אתם לא תאהבו את העבודה אבל זה פתח זה משהו שמעסק אותכם זה משהו שמקדם אותכם עוד צעד ועוד בעיה שכתוב פה הרבה אני לא יודע מה ללמוד נמאס לי מפסיכומטרי רחוק לי קר לי ואיך להגיע עוד פיתרון נחמד קחו דף עט תרשמו מה שאתם אוהבים לעשות תבדקו לאיזה תחום זה משתייך קנסו לאנטרנט חפשו חומר ותלכו צעד אחד קדימה אני לא תוקפת אף אחד אבל לרחם על עצמם ולהגיד הכול חרא זה לא יעזור כל כך זה רק יקבור אותכם יותר

SimplyMe1

New member
שמעי חבובה,

אומנם אני *עדיין* לא משוחררת,אולי אפילו לפני גיוס(לא אולי,בטוח!)אבל נכנסתי לפה דרך הדף הראשי של תפוז,וצורם לי לקרוא את ההודעות שלך. לא בגלל שהן לא נכונות(בחלקן,לפחות)אלא בגלל שאת לא מכירה סימני פיסוק. הכול טוב ויפה.השתחררת,יש לך חיים,את אזרחית וזה הכי חשוב,אבל ראבק תתחילי לכתוב עם נקודות. נ.ב:אני יודעת שזה לא קשור ממש למה שהעלת בהודעותיך,אבל חלק משפה זה גם סימני פיסוק.. לא יודעת איך לא העירו לך עד עכשו,אבל קחי לתשומת ליבך אם את רוצה שיקראו את ההודעות שלך(אני התייאשתי אחרי ה5 השורות הראשונות). נ.ב2 לא יודעת אם ייצא לי לבקר בפורום שוב,אבל אם "ניפגש" בפורום אחר אני מציעה להתחיל להתחבב על אותם סימנים חביבים. נ.ב 3 לאנשים אחרי צבא יש הרבה דילמות,והפורום הזה(ככה אני מניחה)הינו מקום לביטוי של רגשות,מחשבות,דילמות וכו'..אז לבוא בכזו קלות כשאת כבר מצאת עבודה ואת משוחררת וקל לך(או שלא),ולכתוב "קח את הרגליים.." וכו' כאילו זה כ-ז-ה פשוט למצוא עבודה במדינה הזו כשיש על הראש עוד דילמות,צריך הרבה תעוזה ואף חוצפה.. תודה רבה רבה מראש על ההבנה, Simply

jessie_chan

New member
גועל נפש של התייחסות

תסלחי לי מאוד... אני שונאת, פשוט שונאת! אנשים ששופטים אחרים בגלל רגעים של חולשה. אז יש כאלה שרוצים לשתף ולהוציא קצת קיטור או לבקש עזרה, אז מה? זה הופך אותם לבכיינים או מפונקים? אז מההודעות שלך את סנובית ומגעילה ותוקפנית. איך זה בשבילך? את חושבת שיש לך את כל התשובות? זה אולי יפיל אותך מהכיסא, אבל לצאת בפעם הראשונה לחפש עבודה זה מלחיץ נורא, לפעמים משפיל (לקבל המון דחיות עד שמקבלים אותך לאנשהו), להחליט מה ללמוד זה לא בדיוק אנ-דנ-דינו (שמעת על זה שזה עולה המון כסף שלא לדבר על מאמץ והשקעה?), אז את מזלזלת באנשים שמרגישים לחץ? יופי טופי לך שהכל בחיים אצלך פשוט שחור או לבן וקל ואת לא שמה ז*ן על שומדבר ושום קושי. אבל תקלטי- הדרך לייעץ לאנשים ולעזור להם לא עוברת בשום מקום דרך העלבות וזלזול ברגשות. נ.ב אני חיילת משוחררת טריה שיצאה לחפש עבודה וגם מצאה, התקבלה ללימודים באוניברסיטה... וגם כמעט חטפה התמוטטות עצבים בדרך. ומותר לי!

תלאבובה

New member
אנשים היא לא קוטלת!

היא מכניסה את כולם קצת לפרופורציה! ביג דיל! אנשים פה בדכאון כי הם לא מוצאים עבודה. אנשים פה בדכאון כי הם לא יודעים מה ללמוד, באמת! כולם פה עדיין ילדודס בני 20-24 (מצטערת אם שכחתי משהו).. יאללה! די לקחת הכל ברצינות תהומית. הכל מסתדר בסוף. לכולם פה יש אינטרנט ומחשב וכל זה.. אף אחד לא רעב ללחם.

MICHL99

New member
יו אני ממש מסכימה איתך

אבל היא כול כך לא צודקת ,אם היאאאאאא פה מהיום הראשון אז היא צריכה להבין ש"פורם חייליים משוחררים" זה מקום כזה של בעיות אופיניות לחיילים משוחררים כמו עבודה,לימודים וכל מיני דברים ... ובעקבות המצב המחורבן שלנו במדינה המטומטמת הזאתי ,אז זה המצב וזה מה שיש ,אז אנחנו כן נתלונן וכן נבכה וכן נתבכיין והכל להפך ממה שהיא אמרה
אז תעשי טובה לכולנו ותתחפפי מפה כי לא ב*** שלך לקרוא ממה אנשים חוששים ?וממה פוחדים,מתלבטים... אז חפשי פורום אחר. ותלאבובה את ממש צודקת :"הכל מסתדר בסוף. לכולם פה יש אינטרנט ומחשב וכל זה.. אף אחד לא רעב ללחם".

תלאבובה

New member
כן אתה כן

ומיכל, לא נראה לי שהיא אומרת לכם אשכרה "תפסיקו להתלונן".. כי כולם מתלוננים אין מה לעשות. תמיד אומרים שהמילה הראשונה שהאדם אמר זה משהו כמו "איי כואב לי"... לעולם לא נפסיק להתלונן! היא רק נותנת כמה עיצות. נראה לי.

get well

New member
תדעו לקבל ביקורת../images/Emo70.gif

יהיו כאלה שיסכימו איתה ויהיו כאלה שלא זכותה להביע את דעתה ואני אישית יכולה להגיד שהיא גולשת וותיקה בפורום ולא אמרה את זה רק כדי לעצבן פה אנשים (מה שקרה). הפורום הוא מקום גם להוציא עצבים וכעסים ותסכולים וגם מקום להוציע את העצבים על אלה שמוציאים את העצבים
..חחחחחחח בכל מקרה אני מציעה שירשור "גם אני מאושרת באזרחות" להרים קצת את המורל. מה אתם אומרים?

אני מאושרת באזרחות(בציניות)

כנראה את לא מבינה כמה קשה זה לא לקבל עבודה שרוצים..את חיה חיים פשוטים אחרי שהתקבלת לעבודה את אומרת לכולם "וואו אתם עצלנים" (בכל אופן ככה זה משתמע מההודעה) אני לא מבינה מה זה ההערות המגעילות האלה שלך..אולי תחשבי לפני שאת כותבת ושולחת הודעה כזאת? רוצה למצוא לי עבודה? יאללה בבקשה אולי תמצאי.. אני משוחררת שנה+ ועוד לא מצאתי (אני עובדת בהיכל התרבות אבל זה לא מספיק) את חושבת שזה כזה פשוט אחרי שמצאת את העבודה שלך? חבל שלא דיברנו יומיים אחרי שהשתחררת אני בטוחה שלא אלו היו המחשבות שלך.

למעלה