שיריה

New member
../images/Emo20.gif

ביקשתי, תפילה אחת אמיתית וכנה שתצליח לעלות עד אליך, עד לכיסא הכבוד, אני יודעת שכל תפילה נשמעת, ושאם איני עולה, אתה יורד אלי. וירדת, שלחת לי אות- בצורה של מלאך. הנשמה שלי היתה קשורה למטה תקופה ארוכה, היא לא הצליחה לעוף עד אליך, היא לא היתה חופשיה. הרבה חומר שקע בה והיא התעקשה לא לזוז לשום מקום, להשאר פה. ביקשתי תפילה אמיתית, ואיש אחד מסתורי לכמה רגעים עזר לי למצוא את הדרך אליך. ועדיין אני מתגעגעת למשהו לא ברור שפעם היה כולי. לא בוכה, לא מתלוננת רק מתגעגעת. וברגע אחד של תפילה, רוצה לספר לך את כולי, לבכות על ששלחת מלאכים שחורים שאומרים לחדול, לבכות על שגם אני לפעמים כזאת, לבכות על חוסר השליטה, על אי הוודאות. ויודעת שאתה יודע, יודע את כל הקשיים ויודעת שאתה לא כועס. רק יושב ומחייך חיוך של שביעות רצון. על שהצלחתי לדקה ואפילו בצהרי היום לזרוק את הכל ולעלות עד אליך. ברגע של תפילה. תודה. "מרחבים מרחבים מרחבי ק-ל איוותה נפשי, אל תסגרוני בשום כלוב לא גשמי ולא רוחני, שטה היא נשמתי ברחבי שמיים חולת אהבה אני צמאתי צמאתי. צמאתי לאלוק-י כאייל על אפיקים" הראי"ה

ה מוזה

New member
../images/Emo142.gif

מרגש .. אפילו לדקה לחוות את התחושה הזו של ניתוק השלשלאות הכובלות של מעוף הנשמה ..של שלווה המכתב שלך עשה לי להרגיש שלווה פנימית .. יש בו הרבה רוגע בין המילים מעט עצב ..והרבה תחושה של שלמות תודה לך זה "..אל תסגרוני בשום כלוב לא גשמי ולא רוחני.."

למעלה