lovergirl

פלורי2

New member
../images/Emo20.giflovergirl../images/Emo20.gif

הכל היה רע, פתאום הקלה. הכל היה ערפל, הלוואי שלא הייתי פה- בישראל. איזה חיים מסובכים! הם נהייו חברים. חברים ממש טובים! אבל..פתאום היה לי דבר מוזר. כל הדברים שבחיים לא ציפיתי שיבואו-באו. ילד אחד, שקורא את הסדרה, וודאי יודע שאני מדברת עליו דווקא, הציע לי חברות. לרגע חשבתי->>>הרי זה מה שאני רוצה! ילד נחמד, שמח, כיפי. למה לא?? אבל צד אחד בליבי אמר לי אחרת-כאילו הלב שלי שמור למישהו. מישהו, שאולי הוא לא רון. מישהו. מישהו אחר.

פלורי2

New member
בקרוב המשך אבל..

יש לי הרגשה שכמות קוראי הסיפור ירדו
.
. יש פחות מגיבים. יש הרבה משתמשים שפתאום לא מגיבים.

לפעמים..../images/Emo10.gif

אני חוזרת הביתה מאוחר ואין לי זמן להגיב אז אני רק קוראת. אבל אני קוראת קבוע את הסיפור שלך הוא ממש יפה ובבקשה אל תפסיקי!

מישהוא 2

New member
תגובה

היא לא אמרה שכולם לא מגיבים או התייחסה למספר שמות שפעם הגיבו ועכשיו לא מגיבים. היא אמרה שפעם היה יותר מגיבים ועכשיו פחות... היא יודעת שאתה מגיב

simi kaTan

New member
תיתפלאי...

אבל מלא קוראים את הסיפור שלך,אולם יש כאלה שלא תורחים להגיב,אז אל תיסתמכי על זה שלא קוראים אותו,כי כן קוראים אותו
ואולי הצעת
תגרום לך להמשיך

simi kaTan

New member
שאני,ישחד../images/Emo35.gif

מה פתאום...
אני אביא לך
אם תגידי שאני לא משחד,רוצה

פלורי2

New member
../images/Emo20.giflovergirl../images/Emo20.gif-פרק 12

למי ליבי שומר מקום, מיהו היחיד, שבשבילו היחידה, למי ליבי שומר מקום, לילד האחד, שלא ישבור אותו לעולם! טוב אז איפה הייתי? אז באמת..למי ליבי שמור? כמובן שלא הסכמתי להצעת החברות. סבתא שלי חלתה בסרטן, ומצבה לא טוב כל כך הרבה, אמי לא מרגישה טוב, פשוט אוף. ניצן נהייתה ממש חברה טובה שלי, אבל פתאום, כשראיתי אותם ביחד, אותה ואת רון, פתאום, כאילו לא הזיז לי. אבל זה כן מזיז לי. כואב לי. אבל פתאום לא כל כך. כשאני רואה אותם ביחד זה נותן לי הרגשה הכי לא טובה, אבל, חזרתי להיות כמו החברה הכי טובה של רון, אולי פשוט קיבלתי את האמת. אולי רון פשוט לא מחזיר לי אהבה. אולי למדתי לקבל את זה שהם מאוהבים. הוא לא רוצה אותי, עליי לקבל את זה? מה לעשות? קראתי הורוסקופ, והיה כתוב שם מזל תאומים אהבה
שכדאי לי להגיד למי שאני אוהבת את רגשותיי, ומהר. כי בסוף משהו יסתבך. אני חושבת על ההורוסקופ כבר הרבה זמן. אולי אלא סתם שטויות. אבל זה די צודק. אהבתם גוברת מיום ליום! מתי הם כבר יפרדו?? אבל..אני לא רוצ ברעתה של ניצן.... אולי פשוט אניח להם בשקט?? אתערב?? אנסה הלשיג את רון?? או לתת להם את מה שמגיע להם?? לתת להם לאהוב בשקט??

למעלה