lovergirl

simi kaTan

New member
תמשיכי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יאלללללללללללללה יאללללללללללללה

תמשיכי דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף 12121212121212 אחת שתיים אחת שתיים אחת שתיםם אחת שתיים! מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללה המשך דחוף

פלורי2

New member
../images/Emo20.giflovergirl../images/Emo20.gif-פרק 13

החיים קלים יותר משחושבים, כל מה שצריך-הוא להשיג את הבלתי אפשרי
.
אבל.. נתקעתי בדילמה נוראית. מצד אחד-אני ורון כל הזמן צוחקים ביחד, מדברים באמצע השיעור, מפטפטים, קובעים שיחות באיסיקיו, ואפילו פעם אחת המורה העירה לנו בצחוק: "דיי רון מה אתה רוצה מרוקי נראה לי שאתה מאוהב בה עד מעל לראש!!" כולם צחקו ועשו רעשים "אווווווווווווווו" ואני ישר צעקתי: "מה פתאום! יש לו חברה! אין לי שום כוונה ל..." הרגשתי שהסמקתי, אבל רון לא אמר כלום הוא סתם חייך. יש מצב למשהו? אולי בליבי יש טיפת מקום לרון? הכי מפחיד-מאור מתחיל לדבר איתי פתאום, אני מסתכלת עליו-הוא מחייך חיוך מקסים. אוף לעזאזל!!! מאיפה הסימנים?!

יייייייוווו איזה חיים מסובכים יאבלה

ח תשמיכי!!! אני רוצה לראו תהמשך! יאללה כולם להתעורר ולהגיב!!!!!

simi kaTan

New member
ה../images/Emo41.gifמ../images/Emo41.gifש../images/Emo41.gifך../images/Emo70.gif

ע כ ש י ו
ו מ ה ר

פלורי2

New member
תקלה../images/Emo178.gif../images/Emo19.gif

אין לי ממש על מה לכתוב
שיהיה לי אני יעשה עוד פרק

simi kaTan

New member
אוף...

חבל שלא תפסת לעצמך מוזה אחת,היא היתה נותנת לך השראה
. ואל תישאלו אותי מה זה מוזה,כי אין לי כח להסביר

פלורי2

New member
../images/Emo20.giflovergirl../images/Emo20.gif- פרק 14

פעם הייתי חברה של אותה ילדה, פעם הייתי איתה כל הזמן. אבל... מירי היא ילדה שפעם הייתה חברה שלי. היא עברה כיתה והשנה לא הייתה איתנו. היא עברה לאור יהודה, לתל אביב. תמיד חשבתי שהיא פאקצה. מדברת עם הידיים, היה לה קול מעצבן.. והכי נורא-היא נהייתה גרועה בגלל תל אביב. תל אביב עשתה אותה פרחה כזאת. בקיצור, לפעמים בשבתות היא באה למושב. אבל מה הבעיה?
כבר תקראו: אני פתאום רואה שהיא מחובתר באיסיקיו מדברת איתה ממצב מה חדש ובלה בלה בלה... פתאום היא רומקת לי שהיא גילתה כמעט לכל הכיתה את הסוד שלי: שאני ורון חברים. התעצבנתי. לא רציתי לדבר איתה. איזה מין חברה לא יודעת לשמור על הסודות שלי???!?!?!?!!? לא רציתי לדבר איתה. למחר התחברתי והיא כתבה לי שהיא עבדה עליי. פתאום היא החליטה שהיא רבה איתי, וכותבת לכל הילדים באיסיקיו שאני ורון חברים, ומפיצה כל מיני דברים מגעילים. מיד נשלחו איליי שתי הודעות. אחת מאחת מהחברותה כי טובות שלי, איילה: "נילי!!!" ואחת מעוד חברה, הדס: "בראבו!!" נשמע טלפון. הרמתי. הייתה זאת איילה. הסברתי לה הכל בטלפון!! היא כמובן, האמינה לי לפחות
. אבל..איבדתי חברה. את הדס, שהתחילה להעליב אותי. מירי שטפה לה את המוח. למה החיים מסובכים כל כך?
למה הייתי צריכה לאבד חברה טובה כמו הדס בגלל פרחה פאקצה כמו מירי? למה
?

פלורי2

New member
עוד 2 תגובות../images/Emo8.gif

וגם שיהי לי על מה לכתוב.. בעצם יש לי!! יאללה תריצו תגובות!

למעלה