lovergirl

~תגובה ארוכה תקראי!~ ../images/Emo110.gif

אוקיי כה: זה מבוסס על חייך? אם כן: מי חבר שלך עכשיו...... מאור לא? כי אמרת לי שיש לך חבר חחח דבר שני: ני זה הרון הבן כלב הזה? מניאק גם כאן!!! איחסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס עם זה מבוסס על סיפור חייך הייתי מציעה לך ללכת לרון ולתת לו איזה בעיטה! עם בא לך אני יכולה לסדר כמה חברה שיבואו עליו הביתה ו.... (לא משנה אני לא אפרט)
הקיצר בלי קשר סיפור מ=ד=ה=י=ם! אההה ויש לי שאלה אחרונה: למה ניצן הסקימה בכלל להיות חברה שלו עם הוא חבר שלך?? מה היא אוטסיטית?

פלורי2

New member
מאמי שלי את כבר תהיי מה יקרה../images/Emo19.gif

ואני מבטיחה לכולם-הכל מקורי ואמיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A n G e L M

New member
לכלום........כנסו!!!!!!!!!!!!!

רק רציתי לאזכיר לכולם!!!!!!! שזה סיפור אמיתי לגמרי אני מקירה אותה אישית!!!!!!!!!!!!!!!!! (את נילי).

פלורי2

New member
|lovergirl../images/Emo20.gif-פרק 5

בגידות, תמיד בוגדות, בגידות, איך שהוא-תמיד לא מסתדרות. מסובכות, מגעילות, ותמיד נתקעות. התפוצצתי מעצבים כשגיליתי את זה! אתם לא מאמינים לכם כמה!!! כל כך רע! כל כך כלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף...עד איפה יכולה להגיע השנאה? טוב... בקיצור.....הייתי ממש על סף התמוטטות. כל כך היה לי כף לתת לו איזו סטירה..אבל לא. פחדתי שישנא אותי. שלא ידבר איתי יותר. אוף. הכל מתמוטט לי פתאום. אבל תנחשו על מי הכי כעסתי? על ניצן!!! טיול שנתי באוהלים. "גיבושון". זו הסיטואציה. הפרק קצר. אבל בקרוב פרק שיספר את כל מארך הטיול

פלורי2

New member
../images/Emo20.giflovergirl../images/Emo20.gif-פרק 6

הוא היה איתה, הלילה שלו ושלה, ואני בחוץ, מחכה לגלוי רגשותיי-כלפיו. וא ישן איתה בטיול. באותו האוהל, עם חברה. למה? למה הוא עושה לי את זה? למה היא עושה את זה? למה הייתי צריכה לסבול את כל מה ששמעתי מהאוהל בלילה. למה הייתי צריכה לשמוע את המילים כמו "אוהב אותך", "יפה שלי", למה? מה עשיתי שאני צריכה לסבול ככה? מה כבר כל כך נורא שזה מה שצריך לקרות לי?? בבוקר היה לי ממש קר. הם ישנו יחד, באותו האוהל, זה ליד זה, כשאכלו בבוקר, הוא שכב לידה ואכל כמו שהיא שכבה לידו ואכלה. הוא הסתכל עליי כשעשה הכל איתה. עליי. כאילו מתעקש שאני אקנא!! קנאתי. ועוד איך קנאתי. מאוד. היה מתחשק לי לחזור הביתה בדיוק באותו הרגע.. בכה שהתייחס אליי, חייך אלי, דיבר איתי, אלא רק הציק לי. כלום. שום סימן. כך עבר הטיול. באוטובוס אני יושבת קצת מתוסכלת. הוא כסא לפניי. שנינו יושבים, שוכבים, מחכים למה שיקרה. שנינו כמעט נרדמים.. הוא נרדם. כשחזרתי הביתה, חזרתי עצבנית. לא הרגשתי טוב.

שירי 39

New member
תמשיכי בבקשה!!!

וסתם שאלה הכל קרה לך??? כי עם כן אני מזה מרחמת עלייך ורון הוא כלב!!!

פלורי2

New member
אכן הכל קרה לי../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

המשך מידדדדדדדדדדדדדדדדד

שירי 39

New member
כנסי

הרון הזה הוא חתיכת @!#@!$#$^$%&^)&*()&(&%)^$*%^#^#$@!%@$~$~@ %#$&%^*^&)&*%(O&*)($^&%$@^%!@^%$#@^$%&^%*&^)&%*@#&#$&$#&#$^!%~%@^%$&^%*&)(*&_)*(+_^)(*&#^$%^ סיימתי...

פלורי2

New member
../images/Emo20.giflovegirl../images/Emo20.gif-פרק 7

כשאת באת, כעסתי. כשאת באת, פחדתי. כשאת באת, שמחתי. אני רוצה לדבר על ניצן. בימים האחרונים, היא בכלל לא הייתה עם אפחד. החברה הכי טובה שלה, נועה, אמרה כל פעם שהיא לא נמצאת איתנו, שרון מרחיק אותה מכל החברות, החלטתי לחקור את העניין
. חקרתי הרבה. והיא צדקה. כעבור כמה ימים דיברתי במסנג'ר עם איזה ילד. תנחשו מה הוא כתב לי: "ראיתי במלתחות בטיול את רון וניצן מתנשקים צרפתית.". אוקיי. עד כמה הוא יכול להכאיב לי?

למעלה