../images/Emo20.giflovergirl../images/Emo20.gif-פרק 2
הרגשה משונה, הרגשה מסוכנת, הרגשה משונה, הרגשה מאוהבת, הרגשה משונה, הולכת ומתפוגגת. למחרת, הוא חיכה לי ליד בית הספר. כשראה אותי, ניסתי לסתתר, די התביישתי. אבל הוא בא. חייך אליי, הוא לא הלך אליי, הוא רץ אליי. הסתובב איתי, דיבר איתי, נראה כמאושר. נזכרתי. עוד כמה ימים המסיבה של רז!! רז היא ילדה מהכיתה. היא תעשה מסיבה ומזמינה את כ-ו-ל-ם! לא הזדמנות חלומית?
אכן
! אבל..זה לא היה הדבר היחיד.. בימים הבאים בכיתה הוא קילל אותי, התעצבן עליי והרגיז אותי! דיי! אני לא יכולה יותר. התחלתי לסבול בגללו. חבל, כי לפני כן, ככה לפני חודש, הכל היה טוב ויפה. הוא גרם לי להיות מאושרת. מה זה עכשיו?! מה קורה איתו? מה הוא רוצה??? ניצן נהייתה חברה שלי יותר מתמיד. כאילו רוצה ממני משהו. כאילו מנצלת אותי למשהו. אוקי, מה לעזאזל קורה כאן?! האהבה שלו אליי הלכה והתפוגגה. לאט לאט הלכה ונעלמה. בכיתי הרבה. לא האמנתי שכך יתנפץ חלומי לרסיסים. פשוט לא! למה?? למה זה קורה לי? מה עשיתי שזה מה שאלוהים רוצה ממני?? נהייתי עצבנית. ביום שבמסיבה, הוא גרם לי לבכות בדרך. לא רציתי לבוא. רז באה אליי והסוף שכנעה אותי, הוא הוריד לי את כל המצב רוח! לא האמנתי שזה יקרה!! ואני כמו טיפשה-המשכתי לאהוב אותו. כמו טיפשה!!! אוף!!! במסיבה לבשתי חולצה צמודה לגוף שחורה, פן בשיער, חצאית מיני מהממת ורוקיסטית כזאת שחורה, מגפיים שחורים, וגרביונים שחורים יפהפיים. מרי ועופרי, החברות הכי הכי שלי, באו למסיבה. בכיתי במסיבה. הלכתי לחזר של רז-ופשוט בכיתי. זו הייתה הסצינה: עופרי: "את לא יכולה להמשיך לסבול ככה!" מרי: "תפרדי ממנו וזהו!" עופרי: "הוא סתם חרא!!" החלטתי סופית. אני נפרדת ממנו. "גבר שלא שווה את זה לא יכול לגרום לך לבכות!" אמרה לי עופרי. "והוא לא שווה את זה" אמרה מרי. זהו. איבדתי אותו. עופרי ומרי הלכו אליו ואמרו לא הכל. אבדתי את אהבת חיי. לתמיד.
הרגשה משונה, הרגשה מסוכנת, הרגשה משונה, הרגשה מאוהבת, הרגשה משונה, הולכת ומתפוגגת. למחרת, הוא חיכה לי ליד בית הספר. כשראה אותי, ניסתי לסתתר, די התביישתי. אבל הוא בא. חייך אליי, הוא לא הלך אליי, הוא רץ אליי. הסתובב איתי, דיבר איתי, נראה כמאושר. נזכרתי. עוד כמה ימים המסיבה של רז!! רז היא ילדה מהכיתה. היא תעשה מסיבה ומזמינה את כ-ו-ל-ם! לא הזדמנות חלומית?