פינה חמימה

../images/Emo23.gif ל י מ ו ש ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

טוב לראות שאת חוזרת לעצמך. תעשי הכל בקצב שלך. כמה פרקים יש עוד? אני במתח. כשאני קוראת ספר תמיד פותחת דף אחרון.

ים כחול

New member
../images/Emo25.gifלאסיייייי ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

חייבת לומר לך שאין לי מושג מה יקרה איתם בסוף כל שבוע אני ממציאה פרק חדש , הכל זורם לדף חופשי ,זה מה שכייף בלכתוב , את בונה דמויות וונותנת להם ללכת כמו באנימציה את מחליטה מה הם יעשו עם מי ואיפה , זה חמוד בעיניי , הכל בדמיון , וספונטני מאד. אני מקנאה בסופרים מתוחכמים שבגאוניות יוצאים להם ספרים מרתקים ומותחים כמו רם אורן הענק אייך הם מגיעים לרמה כזו של מתח ותסבוכות שבסוף הכל נפתר חלק כלכך . יאאא כמה קשקשתי

ים כחול

New member
טוב אז ככה ........

המממממממממ....... כתבתי פרק שנים עשר אך הוא אירוטי מידיי לפרסום בפורום ולא נעים לי אז מי שמעוניינת בפרק זה שתשלח לי אימייל במסר ואני אשלח לה את הפרק הלוהט
.... נראה לי שתיבת המסרים שלי תהיה מוצפת אימיילים מחר בבוקר
... מקווה שיהיה לטעמכן\ם

הדור

New member
תודה קיבלתי.יש לי תמונה של ../images/Emo24.gif

ים צילום לא כל כך אבל בכל זאת עבורך ים

ofronet

New member
ימוש הגדולה מכולן!!../images/Emo24.gif

חזרת,,, ו ב ג ד ו ל
ובשבילך משהו קטן...

ים כחול

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif עופרהההה../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

תודה מקסימה התמונה מהממת
.. עליזה יקרההההה תמיד מפנקת אותי בתמונות יפות תודהה
.. גאיילייייי 25 מסרים אישיים שרוצים פרק מצונזר איזה חמודות
ואני שמחה שאני מצליחה להפיג את השעמום שלך בלילות
.. תודה לכל המפרגנות פה ובמסריםםםםםם
.. לאסי מביך לפרסם פה כי זה ממש ממש ...... מביך

ים כחול

New member
חלילה לא תכוונתי להשתחצן .....

פשוט אני מתרגשת כל פעם מחדש שמישהוא בכלל מתייחס לסיפורים שלי , זה מעודד ומחזק ואני גם המומה מיזה תודההההההההה לכן

יעל :-)

New member
ימוש!

נהניתי לקרוא כמו תמיד.
הדפסתי וקראתי בזמן שהמתנתי לטרמפ מאסני לסדנה היום. הקדמתי כל כך הרבה, כך שעזרת לי להפיג את השעמום עם עלילות עדי וז'וליאן.

ים כחול

New member
שלחתי לכל מי שרצתה ../images/Emo13.gif

ואם לא הגיע במקרה אז אנסה לשלוח שוב רק תודיעו לי אם לא קיבלתן , עדית תמסרי לי אימייל שלך ואשלח לך 2 פרקים אחרונים
יו כמה זה מרגש שנהיה לי מועדון קריאת סיפורים שלי

שמש א

New member
ימוש חייבת להודות...

שרק היום ישבתי לקרוא את הסיפור שכתבת וממש הייתי מרותקת, מקסים!!! דבר אחד היה לי בעייתי... קראתי את הפרק שהיה פיגוע, הוא איחר והם היתוודאו זה לזה ואת הפרק אצלה בבית עם האבא הלא מרוצה ובפרק הבא שקראתי היה כתוב שזה פרק 11 והם היו בים... איפה טעיתי??? כל הכבוד

ים כחול

New member
שמש ../images/Emo24.gif

אולי פיספסת כמה פרקים או שהכתיבה החובבנית שלי שוב טעתה
לאט לאט אחבר הגיון בפרטים
... תודה

שמש א

New member
לא, לא הבנת...

החסרתי כ 9 פרקים
הכל נמצא בפורום? אם אחפש לאחור, אמצא את החסר?

ים כחול

New member
../images/Emo13.gif אהה ../images/Emo23.gif

תני לי אימייל במסר ואשלח לך את כל הפרקים
שלא תצטרכי להתעייף בארכיון

למעלה