פינה חמימה

ים כחול

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo23.gifפינה חמימה ../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

בנתיים עד שאסיים לכתוב את מעללי על האונייה שולחת לכם\ן פרק נוסף , חמים ונעים
... מוזר לי לכתוב פינה חמה בפורום שכולו נועד לקשקושים ובכל זאת , שתישאר ונרכז את כל הסיפורים והתודות במקום אחד ובעצם אם יהיה לי כוח אז יגיע יום ואכתוב לכם כל בוקר פרק בסיפור כלשהוא . לפי המסרים יש דרישה וזה כייף
אני נהנית לכתוב. ... רק תבטיחו לי שלא אהיה פה סולו ושגם אתם תכתבו ... יום נעים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ימוש מתגעגעת לים ~~~~~~~~~~~~~~~~~

AditR

New member
טוב... נו... אני לא אשאיר אותך סולו

את האמת כבר חיכיתי שתהיה פינה חמה! רציתי להגיד
ו-
ות למיטלו'ש אין כמוך בעולם... תודה על הכל בחודש האחרון
וכמובן לימוש - המנהלת הרישמית של הפורום החברתי - אין כמוך (הלוואי והיית מנהלת גם את ביה"ס שלי....לפני כמה שנים טובות....)

ים כחול

New member
אני לא מנהלת ../images/Emo9.gif

לא מתאים לי להיות סמכותית (אני חננה מידיי לזה) פעם היתה לי חנות פרחים ואפילו העובדת שהיתה לי הצליחה לטפס עליי כי היא קלטה שאני לא יודעת להיות בוסית וניצלה זאת וכמובן עפה בסוף אחרי שצרחה עליי לפני לקוחות
.. מביך אותי העניין להתבלט וכל זה נכון אני מקשקשת בלי סוף
אבל אין סיכוי שאהיה מנהלת .

ים כחול

New member
אני באווירה רומנטית היום אז.....

שולחת לכם שיר שאני אוהבת ... תודה לחופינה המתוקה ששלחה לי את האתר של קני רוג"רס בזכותך יש לי את הדואט שלו עם שינה איסטון הענקית
ליחצו על הקישור ותהנו ...

ת ל ת ן

New member
../images/Emo24.gifעדיתוש....אני נבוכה.. ../images/Emo98.gif

את הרי יודעת שהכל נעשה מהלב ועם המון המון אהבה .... סביר להניח שהייתי צריכה להכיר אותך לפני שנים רבות... את חברה אמיתית ואני ממש גאה בך על הכל!!!! נשיקות.... מחכה כבר למפגש הבא שלנו...היה טעיםםםם

ים כחול

New member
../images/Emo24.gifגאיייליייייייייייי

איזו חמודהההההההה את !!!! נראה לי שאכתוב בסוף רק לך לאימייל
הפינה החמה נטושה היום .... אם אשים אותה בפורום הרגיל תראי פתאום אייך הפינה נהיית ארוכהההההההההההההההההה
...

גאיליי

New member
רק שתביני את חומרת המצב... אני עוד

לא קראתי את הפרק. אני שומרת אותו..... לאמצע הלילה כשאיליי יחליט להעיר אותי, לפחות שיהיה בשביל מה לקום-חחחחח

מושית10

New member
הי ימוש. למה שתשלחי רק לגאילי במייל

גם אני רוצה. קראתי ונהניתי מאד. מחכה בסבלנות להמשך

נוגרי

New member
אני לא מצליחה לפתוח את המסמך וגם

שום תמונה . האם יש תקלה ב
או שהמחשב שלי מזייף . ימוש תודה על השיר המקסים . ישר נכנס למועדפים .

ים כחול

New member
יו אני בהלם נוגרילה../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

בדיוק סיימתי לכתוב לך מסר ואת פה
טלאפאטיההההההההההההה

נוגרי

New member
היית צריכה לחשוב על מיליון $ . לא

מצליחה לפתוח את המסרים . מה קורה ????? זה רק אצלי ????? אני סקרנית לקרוא את הסיפור ששלחת .

נוגרי

New member
חייבת לספר לכם .

לפני כחודש וחצי שלחתי תמונה לפורום של חמסה שעשיתי לבתי לקראת הגיוס שלה . היא לא ידעה על ההפתעה שהכנתי לה ומאד שמחה כשקיבלה אותה במסעדה . וכרגע , היא יושבת מולי ורואה שאני בפורום ומספרת שהיא ידעה שהכנתי לה את החמסה. ואיך קרה ???? המחשב היה פתוח והיא רצתה לראות אלו עבודות שלחתי לפורום ובדיוק באותו יום שלחתי את התמונה . היא הצליחה לעבוד על כולנו ולהראות מופתעת לגמרי במסעדה . זו היתה הפעם הראשונה והיחידה שהיא נכנסה לפורום . אני לא רוצה לכתוב לכם איך היא מתגלגלת מצחוק עכשיו .
טוב , למדתי לקח .

h e l e n

New member
למישהי מיוחדת...../images/Emo23.gif

תודה על הכל!!
ולימוש... תתחדשי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(השמלה האדומה..)

הדור

New member
ימוושקה אביא את הים אליך ../images/Emo24.gif

עכשיו ,למרות שכבר קיבלת זאת פעם ,תמיד אוהבת לראות זאת שנית

למעלה