רב תודות - ביקורת על הסדרה לאחר צפייה :]
קודם כל לפני התחלת הביקורת, יוזמה מבורכת אנקייי - אין מילים. ועכשיו ביקורתית: צפיתי אתמול ב2 הפרקים הראשונים של הסדרה ואני יכולה לומר בוודאות לכולם זאת סדרה נחמדה ביותר. פשוט נהנתי מכל רגע של צפייה, לא היה רגע דל, יותר מדי דיבורים גם לא היו, היה עלילה עקבית ומעניינת, ההתחלה של איך שהיא נכנסה לבית ספר מקורית ביותר. הדמות המרכזית(הנשית) משחקת לא רע בכלל, יש בה המון חן ויופי. השחקן הראשי לטעמי קצת פחות מבריק, אבל גם אין הרבה תלונות, אהבתי את הסדרה - מקווה שימשיכו ככה ויתנו לנו סדרה למופת. עכשיו אחרי המחמאות חייבת לבוא קצת שליליות - בואו נתחיל בזה שהמשחק לא משהו, פעם ראשונה שאני רואה סדרה קוריאנית שרואים שאשקרה השחקנים הם בעצם שחקנים ולא משהו אמיתי וריאלי, אבל האמת שזה לא כל כך מפריע כי הסדרה באמת נחמדה. נמשיך בזה שיכלו להביא לנו דמויות עם הרבה הרבה יותר כריזמה כמו היון בין, גונג(שמתאים לו פה בול), את סונג יורי כראשית או חנוש, אפילו שגיא היה כל כך מתאים לו פה, אבל הם החליטו להביא דור צעיר יותר, אני אהבתי הכי הרבה את החתיך מEast of Eden שמשחק פה אחד מהרביעיה של הבנים כל השאר חלשים, לא סוחפים מדי. לגבי השוואה ליפנית - אין מה להשוות כרגע, היפנים בנתיים שמים אותם בכיס הקטן, כמות הכוכבים שיש בחנה יורי דנגו כל כך גבוהה שריתקה אותנו לכיסא, פה החליטו ללכת על דור שהרוב לא מכירים וזה קצת חבל. בכל מקרה, כרגע הסדרה מאוד נחמדה לי לעין, מצפה לראות המשך יפה יותר.