שרשור לחג

charmer

New member
אתה סתם רע ועצלן! אוי, ושכחתי ציטוט

אז יש כמה ציטוטים שאני משתמשת בהם ביום-יום, אבל בעיקר זה Bored Now (או כל דבר אחר עם now בסוף..) ולאחרונה גם irony is kinda ironic that way.

aderettz

New member
b&a lover

שם: אדרת גיל: 19 וחצי כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל: מימי ערוץ 2. הייתי אז בכיתה ו' ואמא שלי הזהירה אותי שיהיו לי סיוטים:) אני צפיתי בבאפי מהפרק הראשון ראשון :) . מה משך אתכם לסדרה: בעונה הראשונה באפי הייתה סדרת אימה, אני אז מאוד אהבתי אימה. בימים ההם היו לנו רק 4 ערוצים, כי גרנו עד ביצוע תוכנית ההתנתקות בגוש קטיף, וערוצים נורמלים התחילו רק כש"יס" התחילה. (זוכרים כשבאפי הייתה אמורה להיות משודרת ב"יס" אחרי הבלגן עם קשת? איזה תקופה מבאסת!) אז פשוט הייתי חורשת על ערוץ 2. נכנסתי ממש לסדרה בעונה השניה, שאני חושבת שעד היום היא העונה הכי טובה! ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו: "strong is fighthing. it's hard and it's painful and it's everyday." מ"אמנדס" של העונה השלישית. פשוט קטע חזק. משהו שאתם רוצים שאנשי הפורום הזה ידעו עליכם: אין משהו מיוחד מה אתם רוצים להיות: מאושרת איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל,ווילו-טארה, ווסלי-פרד...) אני מניחה ששל באפי ואנג'ל, העיקר להרגיש, ואולי הייתי מתקנת כמה טעיות, כמו שהם נפרדו בכלל...

אני../images/Emo13.gif

שם: דניאל גיל: עוד 34 יום 14
... אני בוגרת לגילי
כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל: וואו... שנתיים נראה לי
מה משך אתכם לסדרה: נעמה
D
(nimaz ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו: יש המונים... משהו שאתם רוצים שאנשי הפורם הזה ידעו עליכם: אמ... אין לי משהו מיוחד:| מה אתם רוצים להיות:
? איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל,ווילו-טארה, ווסלי-פרד...): האמתי שלא הייתי רוצה אף אהבה מהסדרה... כפי שכולם שמו לב האהבות שיש בבאפי לא ממש מחזיקות הרבה זמן.. יש כמה אהבות מאוד יפות (באפי-אנג'ל, ווילו-טארה
) שאין לי בעיה שתהיה לי אהבה כזאת... אבל שתיהן לא ממש נגמרו טוב...

BtVSfan88

New member
../images/Emo70.gifאיזה יופי

אני ממש רוצה לפגוש את כולם עכשיו!!! יש חופש עכשיו-אולי הירושלמים וכל מי שרוצה להגיע עד י-ם רוצים להפגש בקניון מלחה או איפהשהו האיזור- מחר או מחרתיים? כמה הערות:
נתי- אני מסכימה איתך לגבי קנדי- היא ממש לא נוראית בכלל וגם לדעתי ריילי הוא בסדר אבל יכול להיות שהגזמתי עם זה.וגם רק לקרוא את הציטוט הזה גורם לי לבכות!
בר חן- למה אתה רוצה להתחתן עם עידו? לא שיש לי בעיה אם זה- אני מוזמנת?
עידו- אני לא הייתי באייקון אז מה אמרו בהרצאות- כל הנושאים שמוצאים בתוך הסדרות ממש מעניינים אותי גם.
גיל- אני גם ממש מכורה (בצורה קצת מפחידה ומדאיגה) לסדרות. ראית פעם רשימה כמו -you know your obssesed when...
שירן-מה יותר אהבת- הסוף של באפי או אנג'ל? (שאלה גם לכולם)
משה-הסרט היה ממש נוראה אבל נכון שזה עדיין כיף לראות מאיפה הרעיון של ג'וס התחיל ולאן זה התפתח?!
רפא

charmer

New member
בקשר לסוף..../images/Emo58.gifלסוף אנג'ל

אני לא ממש רואה אנג'ל ואת הסוף לא ראיתי. אבל הבנתי שווסלי מת, ובמהלך העונה האחרונה גם פרד, וקורדי.. בלעע סתם גועל נפש. רוע לב. הסוף של באפי היה בסדר, למרות שיש הרבה מקום לשיפור.

slayer boy11

New member
מי אני?

נמאס לי שאני לא מכירה אף אחד כאן ממש אז הנה- שם:עומרי חדד גיל:13 וחצי כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל:מהימים של ערוץ 2 (הייתי בן 4 חח מה משך אתכם לסדרה: הכל ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו:(אני לא משתמש בו אבל אני מת עליו) " fine you dont that im the slayer and i dont tell that you are stupet" משהו שאתם רוצים שאנשי הפורם הזה ידעו עליכם:אני מחדד יתדות. מה אתם רוצים להיות: כמו ווילו סופר מכשף איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל,ווילו-טארה, ווסלי-פרד...) : ןןילו טארה זהו!!!

talrv

New member
הסבר קצר

בסוף כל הודעה יש דבר שנקרא "הוספת תגובה". כאשר אתה רוצה להגיב להודעה, תלחץ על הכפתור הזה וזה יפתח לך חלון שאפשר לשלוח הודעה שתשתרשר למקום ה*נכון*. אין צורך ללחוץ הוספת הודעה כל פעם. זה מוריד הודעות קומות למטה. עכשיו אני משרשרת אותך למקום הנכון (אחרי שכבר עשיתי את זה עם הודעות אחרות), בפעמים הבאות אני כבר לא אטרח. טל.

../images/Emo13.gif

שם - מאי. גיל - 13 וחצי. כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל - בצער רב וביגון קודר, אני חייבת להתוודות, שנה וחצי. נוראי. (אנג'ל מאז שהתחילו השידורים בערוץ 3.) מה משך אתכם לסדרה - הייתי מעריצת מכושפות. נמאסו לי כל ההשוואות בין הסדרה הנעלה הזאת, מכושפות, לבין סדרה שאף אחד לא שמע עליה, באפי. אז התחלתי לקרוא, לברר, לעשות דברים לא חוקיים, והתמכרתי. מאז אני חושבת שמכושפות זה טראשי.
ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו - המ, לא יודעת... משהו שאתם רוצים שאנשי הפורם הזה ידעו עליכם - כלום. (עידו, הזהר
) מה אתם רוצים להיות - אני רוצה להיות שלֶוָה.
איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל,ווילו-טארה, ווסלי-פרד...) - ווילו-טארה. אהבה נכונה, מדהימה, מתוקה, נהדרת, קיטשית. בדיוק מה שאני צריכה כרגע. (טוב, נו, באמת, למה אתם מצפים מאקסטרה פליימית?)

r o n m o r 2 2

New member
פעם ראשונה בפורום

שלום הרבה זמן אני צופה בפורום הזה ואיך שראיתי את השירשור הזה חשבתי שהגיעה הזמן להכיר את עצמי אז הנה. שם:בן מור. גיל:22. כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל:מהימים של ערוץ 2 אהל מהפרק השני מה משך אתכם לסדרה:כי ראיתי רק את החמש דקות האחרונות של הפרק הראשון ורציתי לראות איך זה נגמר. ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו:אני לא משתמש בציטוטים אהל הכי אהוב אלי זה המחשבה הקיומית של אוז לגבי זה שבאפי קוראת מחשבות מ-Earshot. משהו שאתם רוצים שאנשי הפורם הזה ידעו עליכם:שהפעם הראשונה שראיתי את הפרק הראשון הייתה בפעם השני שסטאר וורלד שידרו את העונה הראשונה. מה אתם רוצים להיות :עוד לא יודע. איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל,ווילו-טארה, ווסלי-פרד...): קשה לבחור אבל נראה שאחד מהאהבות שהיו בבאפי (לא אהבתי את אילו מאנגל).

מממ

שם: נוריאל גיל: 18 וקצת כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל: את באפי ראיתי עוד בזמנו מהפרק הראשון ששודר בערוץ 2, ואז זה הופסק, חזרתי לראות לפני שנה ומשהו בערך. אנג'ל ראיתי מאז שהתחיל לשודר בארץ. מה משך אתכם לסדרה?: הכל, המסר, המשחק, העלילה, השנינות, הדרמה והקומדיה, האיכות. כך לגבי שתי הסדרות. באפי באמת סדרה חלוצית, ושתי הסדרות כל כך איכותיות לדעתי. ציטוט אהוב: I laugh in the face of danger. Then I hide until it goes away משהו שאתם רוצים שאנשי הפורום הזה ידעו עליכם: אין משהו מיוחד. מה אתם רוצים להיות: אני צעיר.. אין מה למהר. איזו אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל,ווילו-טארה, ווסלי-פרד...): מממ, למרות שכל האהבות בסדרות נגזרות לאבדון, נראה לי ווילו-טארה וגם ווסלי-פרד.

DianaSo

New member
וואו נראה לי שאני הכי זקנה כאן..../images/Emo6.gif

שם: דיאנה גיל : 29 נשואה עם ילדה בת 3 וחצי שיודעת שכשאמא רואה אנג'ל או באפי אז שקט בכל הבית!! כמה זמן אני רואה... שאלה קשה מזמן מזמן... מעוד זמני ערוץ 2. מה משך אותי לסדרה: אה.... דיויד... אח.. וכל השאר היסטוריה... ציטוט אהוב: יש כ"כ הרבה.. וכך כך טובים... משהו שאני רוצה שחברי הפורום ידעו עליי: שאני חולמת כמעט כל לילה על זה שאני חלק מצוות החקירות של אנג'ל. וכל המשפחה שלי בחלומות והוא סבבה עם הבת שלי והכל כרגיל.. עד שאנחנו רצים להרוג איזה שד... אהבות בסדרות: באפי-אנג'ל... אין אין.... החומר שממנו חלומות עשויים.

איזה יופי של חינוך!!

כשאני רואה באפי אז האח שלי בן ה6 מסתובב לידי וכל הזמן שואל שאלות על באפי. אבל הוא יודע לדקלם את כל הביג באדס אז כשבאים חברים אני משויץ בזה..

../images/Emo26.gif

-שם: עודד -גיל: עוד 9 ימים 15 -כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל?באפי- טכנית אני רואה מאז שהיה בערוץ 2 אבל אז לא ממש היה לי מושג מה קורה שם. אנג'ל- מאז שהתחיל בערוץ 3 -מה משך אתכם לסדרה: בהתחלה הערפדים אבל בהמשך- כל השאר ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו: nifty משהו שאתם רוצים שאנשי הפורם הזה ידעו עליכם: אע... לויודע.. מה אתם רוצים להיות? ערפד עם נשמה ואבן אמרה.. איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל,ווילו-טארה, ווסלי-פרד...)? ווילו וטארה, ווילו וזאנדר, ווילו ואוז, ווילו ופיית', אם יש ווילו אז אני אוהב את הזוג

למה חולני?

אני יודע שהם לא נראות מתאימות אבל בגלל שהם כ"כ שונות אז הן צריכות להיות ביחד.. הם "משלימות" אחת את השניה

למעלה