שרשור לחג

BtVSfan88

New member
../images/Emo20.gifשרשור לחג

נמאס לי שאני לא מכירה אף אחד כאן ממש אז הנה-
שם
מה משך אתכם לסדרה
ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו
משהו שאתם רוצים שאנשי הפורם הזה ידעו עליכם
מה אתם רוצים להיות
איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל,ווילו-טארה, ווסלי-פרד...) אני מקווה שזה יעזור לי ולכולם להכיר טוב יות ראת כל האנשים כאן,
רפא

BtVSfan88

New member
אני יענה לשאלות של עצמי../images/Emo110.gif

שם- רפא (שם מלאה רפאלה)
גיל- 17 וחצי
כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל- שנה וקצת אבל אני ממש לא זוכרת את החיים שלי לפני שהתחלתי לראות
מה משך אתכם לסדרה- בפעם הראשונה סתם הסתובבתי בספריית וידיאו וחיפשתי משהו לראות ופתאום ראיתי את התמונה של ש.מ.ג מתכופפת עם היטד וחשבתי "וואי זו בטח סדרה ממש לא טובה אם הם צריכים תמונה כזאת למשוך אנשים" אבל אז קראתי את התקציר של הסדרה וזה נשמע לי ממש מגניב ומאותו רגע אני מכורה!
ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו- your logic does not resemble our earth logic- אני אומרת את זה כל הזמן שאנשים אומרים דברים מוזרים!
משהו שאתם רוצים שאנשי הפורם הזה ידעו עליכם- הפורום הזה הוא מקום מדהים ואני כל כך שמחה שיש אותו ושיש עוד אנשים בעולם שמבינים את הגאונות של ג'וס ווידון ולמי שלא שמע שעשו סרט קצר על אוהדי הבאפיוורס- אני השתתפתי בו.
מה אתם רוצים להיות- קוטלת אני לא אהיה אבל מעניין אותי אולי ליהיות מבקרת קולנוע כי זה נושא ממש מעניין
איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל, ווילו-טארה, ווסלי-פרד...)- זה ממש קשה אבל שילוב של ווילו-אוז-טארה- גאן-פרד בגלל שכל אחד מהזוגות האלה היו כל כך טובים ותומכים אחד לשני ולמרות הקשיים האהבה הייתה חזקה וזה לא רק היה פיסי זה היה משהו...יותר מזה... אני לא בידיוק יכולה להסביר אבל אם אני יהיה במערכת יחסים כזאת אפילו אם זה יגמר נורא זה עדיין יהיה שווה את זה. כתבתי הרבה אבל לפחות עכשיו מכירים אותי קצת יותר טוב- אם יש למישהו שאלות לא צריך להתבייש!
רפא

painapple

New member
אני צריכה לישון..

שם - ענבר גיל - 19 כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל - אממ.. באפי, מהפרק הראשון שהיה בערוץ 22 בתקופת האבן ההיא, ואנג'ל, כשזה יצא. מה משך אתכם לסדרה - בטח העובדה שהיו לי רק 2 ערוצים באותה תקופה ואיכשהו הצלחתי להתמכר לטלוויזיה. ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו - הרבה, הרבה. משהו שאתם רוצים שאנשי הפורם הזה ידעו עליכם - שאוריגמי זה שווה? מה אתם רוצים להיות - לא עייפים, ובחופש תמידי מהצבא איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל,ווילו-טארה, ווסלי-פרד...) - לא סגורה על מה השאלה הזו אמורה להיות.. אממ לילה טוב, מי ייתן ורוח האייקון הנפלאה תשרה על כולנו

שלי!../images/Emo66.gif

לכבוד החורף נשים טיפה...
שם: מיה אשל
רואה באפי משהו כמו שנה וחצי, אנג'ל פחות..
חברה שלי ראתה את הסדרה ושכנעה אותי לראות פרק. ואז כבר התמכרתי לבד..
ציטוט אהוב- Can we just skip it?
רוצה שידעו עליי שאני חושבת שהעונה ה-6 פשוט מצויינת, למרות שהרבה חושבים שהיא ממש לא.
אין עוד החלטה על מה אני רוצה להיות..
אבל כל אהבה בוורס נגמרת באופן טראגי.. טוב, ווילו וטארה כמובן- בלי הסוף העצוב.

Bastet

New member
אמ...מזמן לא הייתי כאן..

בספק אם מישהו בכלל זוכר הודעה או שתיים שהשארתי כאן... אבל עדיין : שם : אירינה גיל : 17 כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל: מאז אמ...מאז שהתחילו לשדר באפי בישראל... מה משך אתכם לסדרה ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו: forever...that's the whole point משהו שאתם רוצים שאנשי הפורם הזה ידעו עליכם: אמ...i am evil ^^ מה אתם רוצים להיות: i just wanna be....alive... איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל,ווילו-טארה, ווסלי-פרד...): באפי ואנג'ל - לנצח.

City Of Angel

New member
אניייייייייי ../images/Emo26.gif

שם: אילן
כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל: באפי מהעונה השנייה בערוץ 2 (עם הרבה הפסקות) ואנג'ל משזה התחיל בערוץ 3
מה משך אתכם לסדרה: בהתחלה? רק האקשן
ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו: לא חזק בציטוטים אבל את זה של זאנדר מעונה 1 (בחתימה שלי)- "...I laugh in the face of danger! and then I run until it over"
משהו שאתם רוצים שאנשי הפורם הזה ידעו עליכם: אממ.. סדר העונות שראיתי בו את באפי 2-3-5-6-7-4-1 (משמאל לימין).
מה אתם רוצים להיות: עובד ב"אנג'ל חקירות" כמובן!
איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים: לא יודע, בסוף כולם נגמרות בטראגיות.. אולי זאנדר-אניה הם היו ממש מצחיקים ביחד

רייל

New member
../images/Emo13.gif

שם - אוראל. גיל - 15 ושלושרבע. כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל - שנה. מה משך אתכם לסדרה - לא יודעת, הפרסומות היו טובות?
ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו - של באפי כאילו? Strong like amazon? משהו שאתם רוצים שאנשי הפורם הזה ידעו עליכם - אני שגרירה מס' 260! מה אתם רוצים להיות - זמרת או אמנית. איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל,ווילו-טארה, ווסלי-פרד...) - אנג'ל ובאפי לנצח נצחים.

NimaZ

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

שם> נעמה
גיל>14 [נמ] כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל> שנתיים? משהו כזה. מה משך אתכם לסדרה> הפרק הראשון שראיתי היה השני בעונה השישית. נדמה לי שזה עונה על השאלה
ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו> Reading makes pur speaking english good משהו שאתם רוצים שאנשי הפורם הזה ידעו עליכם> הממ...אוריגמי-כוסות זה האלוהים שלי>< מה אתם רוצים להיות> איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל,ווילו-טארה, ווסלי-פרד...)>??

g a g a

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo40.gif

שם: איריס גיל: מתקרבת בצעדי ענק ל-25. כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל: צופה באנג'ל בלבד. כמה זמן? הממ... מספר חודשים ספורים. מה משך אתכם לסדרה? אני מאוד אוהבת מכושפות ואת הז'אנר. דיוויד כמובן הוא הדובדבן שבקצפת וצר לי אם זה נשמע נורא שטחי, אני בד"כ לא שטחית :-ג ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו: אני לא צפיתי במספיק פרקים כדי להגיע לשלב שבו אני משתמשת בציטוטים מהסדרה. משהו שאתם רוצים שאנשי הפורם הזה ידעו עליכם: יש לי גולדן רטריבר מדהים וחכם, בן 5, תמונה מצורפת
בנוסף, צפיתי עד כה בעונה הראשונה של אנג'ל, בתשעת הפרקים הראשונים של העונה השנייה, והחל מפרק 3X11 ועד לפרקים שמשודרים כעת בערוץ 3. מה אתם רוצים להיות: מאושרת בריאה ומצליחה
איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל,ווילו-טארה..): באפי ואנג'ל אופקורס

כיף ^^

שם
עידו גיל
ב20 לדצמבר - 16. אני רואה רק באפי.. מקווה להתחיל אנג'ל מתישו בקרוב. אני בסה"כ רואה שנתיים. מה מושך לסדרה? בהתחשב בכך שהסדרה נגמרה, מה שעכשיו מושך אותי זה שכל הזמן מגלים עוד דברים על הסדרה, ואני כל הזמן מרגיש כאילו לא ראיתי את כולה - יש המון דברים שעוד לא ספגתי. דוגמה לכך אלו הרצאות שהייתי בהן באייקון, למשל ההצראה על ווילו וספייק (עם הפרק Selfless), שהציגה את פני הדברים בדרך שמעולם לא ראיתי. מה אני רוצה להיות? סופר ופסנתרן. ווילו-טארה, אובקורס. |גאוה|

c o n n o r

New member
ME...

שם נתי אקב
גיל כבר עשרה ימים בגיל 18
כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל? עוד מהימים הטובים בערוץ 22
מה משך אתכם לסדרה? בהתחלה האקשן אח"כ פשוט הכל
ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו "It's something isn't it? a tiny piece of metal DESTROYS EVERYTHING
משהו שאתם רוצים שאנשי הפורם הזה ידעו עליכם שקנדי לא כזאת נוראה
מה אתם רוצים להיות בדיוק כמו שאני עכשיו
איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל,ווילו-טארה, ווסלי-פרד...) ווסלי ופרד

התשובות שלי

שם: משה
כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל: עוד מהימים שהיא שודרה בערוץ 2
מה משך אתכם לסידרה: אני ראיתי את הסרט שעליו מבוססת הסידרה לפני הסידרה עצמה, והוא היה כל כך גרוע שצחקתי במשך כל הסרט (גם איפה שלא צריך לצחוק). בקיצור עובר כמה זמן ואני מגלה שיש סידרה שמבוססת על הסרט והיא אמורה להיות משודרת בערוץ 2. ואני חושב לעצמי מי לעזאזל יעשה סידרה שמבוססת על סרט עלוב כל כך ושאני חייב לראות את הסידרה לפחות פעם אחת, סתם בשביל הצחוקים. מה שהיה אמור להיות צפייה אחת וזהו, הפך בסופו של דבר לסוג של אובססיה.
ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו: יש ציטוט מאנג'ל שאני ואח שלי משתמשים בו כשאנחנו רבים ואנחנו ישר מתחילים לצחוק (תנסו,זה עובד) ??You have no more problems.What are your problems * הציטוט חייב להיות במבטא איטלקי
משהו שאתם רוצים שאנשי הפורם הזה ידעו עליכם: ראיתי את הסרט שעליו מבוססת הסידרה לפני הסידרה עצמה.
מה אתם רוצים להיות: שאלה טובה, תני לי לחשוב על זה.
איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים: אוז ו-ווילו

barhenhalliwell

New member
עונה

שם: בר-חן
כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל: מימי ערוץ 2.. מוזר.
מה משך אתכם לסדרה: באפי, ערפדים, מכשפות והפרנורמל.
ציטוט אהוב שאתם משתמשים בו: לא זוכר.
משהו שאתם רוצים שאנשי הפורום הזה ידעו עליכם: אני בן 16 ! אני אמנם לא נראה כמו 16 , אבל אני בן 16 !!
מה אתם רוצים להיות: מאושר לעד =) נשוי לעידו :)
איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל,ווילו-טארה, ווסלי-פרד...) אהבה מהסדרה.. אפאחת. הן תמיד נגמרות, ונגמרות ברע.

אני......!

שם : גיל גיל : בת 17 וחצי כמה זמן אני רואה : באפי , כבר כמה שנים טובות... , אבל לא מאז שזה התחיל , אני מאלה שנזכרו מאוחר מדי ורק אחרי שראיתי את העונות האחרונות השלמתי את ההתחלה...וא'נגל ראיתי מההתחלה... מה משך אותי : הפרק הראשון של העונה החמישית - באפי נגד דרקולה,היו לזה כל כך הרבה פרסומות בסטאר...כזה אמרתי..נו טוב...בוא נראה...והתמכרתי. ציטוט אהוב : יש מלא...יותר מדי. משהו שאתם רוצים שאנשי הפורום ידעו עליכם : אני ממש מכורה לסדרות ! אפשר לדבר איתי עליהן כל היום..ואני עדיין לא אשתעמם! מה אתם רוצים להיות : שחקנית ! איזה אהבה : באפי וא'נגל (כמובן לשנות את הסוף ...שבסוף הם יהיו ביחד!)

charmer

New member
וואלה עוד לא עניתי!

קראתי את התגובות של כולם וחשבתי לעצמי למה לא כולם ענו.. ואז קלטתי שגם אני לא! אז הנה: (נלך עם מיה ונשים סימן מיוחד לחורף!)
שם: שירן.
גיל: 17 עוד 3 ימים (יומיים אם מחשיבים את זה שעכשיו יום שבת. קיצר, יום שני..)
כמה זמן אתם רואים באפי/אנג'ל: באפי התחלתי לראות מתחילת ימי ערוץ 2, אנג'ל אני רואה מדי פעם כשמשעמם או שהפרק נראה מעניין במיוחד.
מה משך אתכם לסדרה: בהתחלה אחי, כי אז הייתי רואה כל מה שהוא ראה. הוא רצה לראות באפי, גם אני רציתי. אח"כ הפסקתי כשאוז עזב, חזרתי בגלל אניה כי אהבתי אותה בבוורלי הילס, ואז עזבתי מסיבות מביכות וחזרתי שוב בגלל הפרומו המגניב לפרק המיוזיקל בסטאר.
משהו שאתם רוצים שאנשי הפורום הזה ידעו עליכם: אממ.. נראה לי יודעים כל מה שצריך לדעת. בעיקר מי שהיה אצל נעמה שבוע שעבר! אם אתם סקרנים לגבי משהו - שאלו. אני משועממת.
מה אתם רוצים להיות: כרגע רבה עם עצמי (אה, זה משהו לדעת עליי - יש לי פיצולי אישיות רבים) אם להיות שחקנית או מתרגמת. או תסריטאית בכלל. הממ. אבל בעיקר חשוב לי להיות בן אדם טוב. ולא אכפת לי שזה קיטשי!
איזה אהבה מתוך האהבות בסדרות הייתם רוצים (באפי-אנג'ל,ווילו-טארה, ווסלי-פרד...) אני מניחה שווילו וטרה, כי הן היו הזוג הכי חמוד ומסור לדעתי. כמובן שבלי הסוף המר. ונשים גם תמונה, כי זה כיף!

למעלה