שלום לכן אנשות

Dolly girl

New member
../images/Emo20.gifשלום לכן אנשות../images/Emo20.gif

היי !! אני חדשה פה והפורום הזה נראה לי ממש מתוק !! גם אני יודעת לצייר בובות ואני מצרפת לפה אמו קיד אחת שנראת קצת כמוני...
תגידו לי מה דעתכן !! שיר

Dolly girl

New member
תודה גם את מציירת יפה, ויש לי שאלה../images/Emo132.gif

מה זה שירשור ??

tofy

New member
שירשור זה

בידיוק מה שאנחנו עושות עכשיו רק בגדול... מלא הודעות רצופות... אהבתי את הורודה!! (אני מתה על ורוד!)

Diva Star

New member
אכנכון../images/Emo70.gif הדולי שלך מהממת..../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה

S.tal

New member
מקסימה!! וברוכה הבאהההההה!

אני טל!! ואני בטוחה שתהני פה, ותשתלבי, וכ´ו...!!

Lady Wood

New member
Welcome!

הדוליז שלך מקסימות.. וגם אני בטוחה שתהני ותשתלבי
הכנתי גם דולי אחת וציירתי לה רק את השמלה אבל לא רגליים, אני לא טובה בלצייר רגליים..
Emily

Black Cat15

New member
אהממ...

מותק? את לא ציירת פה כלום. אולי קשקשת עליה סתם. זו אמו קיס שאני הכנתי לבד (מצורפת המקורית). אולי פשוט תעברי לצייר על בייסים ולא לנסות להעתיק

G i r l

New member
ברוך הבא!

הי הי הי טרללי טרללי אני רונה ברוך הבא
מקווה שתהני יא מוכשרת!
SOOO
U ALL
(KISS KISS) רו
ה

Lady Wood

New member
אה לא, את טועה..

זאת הבייס שלך, אבל מצאתי אותה באתר של פורום דוליז..הם לא למכירה?
שיהיה.. אבל את טועה. אני כן ציירתי. את השמלה בכל אופן, כי גזרתי את השמלה שלך! (את לא רואה ששלך יותר קצרה??) חשבתי שהאמו קיס בפורום דוליז הם כאילו לאנשים שעדיין לא התחילו ממש לצייר הכל (גוף, פרצוף), והאמו קיס ב´בייסים´ הם להתנסות עליהם וכזה.. והייתי אומרת שזאת שלך במקור-אם רק הייתי יודעת איך קוראים לך ומה הכינוי שלך כי הייתה חתימה.. בכל אופן, אם פגעתי בך אז סורי..
Emily

ארר.. ומה עם שלי../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

שלי היה עם חתימה ואת הורדת אותה
אסור לך לעשות את זה! זה זכויות יוצרים
לא הבנתי מה שאמרת על זה שהאמו קיס בפורום דוליז הם כאלו לאנשים שעדיין לא התחילו ממש לצייר
לא ממש הבנתי.. בכל מקרה-את החתימה תמחקי אבל לפחות תכתבי שאת הדבר המקורי יצרה מישהי שחותמת בתור Tinker. אז ללמוד לפעם הבאה טוב
תודה. שלום. ביי. תצביעו לסקר. תבקרו באתר שלי. THE END.

למעלה