שלום לכולם

יפיפה...! נקי ומסודר

פנג שואי של ערים אינו שונה מפנג שואי אחר אלא שהוא מתיחס לתוואי השטח ולכל מה שנמצא בסביבה. החל במים- נחלים, תעלות, אגמים, ימים, והרים, גבעות, מישורים, עמקים, חוטי חשמל, שדות מגנטיים שנמצאים בקרקע וכן הלאה... הונג קונג היא עיר שחלק מחוקי העיריה שלה, הם חוקי פנא שואי זה אומר, שכדי שהעיר הזאת תמשיך לשגשג באופן מסחרי כמו שהיא עושה כבר כמה שנים טובות, יש חוקים שמגנים על העסקים הקיימים, ומחייבים את בעלי העסקים שרוצים להקים עסקים חדשים בעיר. אני חושבת שכל מנוע חיפוש עם המילים פנג שואי יתן לך את הכיוון לגבי ערים - חפש גם בהונג קונג תודה על התמונות נשמח מאוד לעוד גם מהשלג... אני אעלה אותן לגלריה שלנו... יום נעים

niya

New member
IRel יקר ../images/Emo12.gif

יש בריכות שחיה! מה אתה חושב, שאני שוחה באגם? להזכירך, אני ירושלמית (וכבר הזכרתי בשרשור קודם שאני מכורה לשחייה).

IReI

New member
niya יקרה יותר ../images/Emo98.gif

כשממש אין ברירה אז באמת אני הולך לבריכה אבל שום בריכה היא לא תחליף לים!!! אני אוהב ים!!!

niya

New member
גם אני אוהבת ים!

אבל בלית ברירה... אני ירושלמית, מה לעשות

sidi

New member
רעיון ../images/Emo22.gif

תעברי לתל אביב, חיפה, אש - דוד, עכו, נהריה, אשקלון, אילת, הרצליה, נתניה. הבנת את הרעיון...

niya

New member
../images/Emo12.gif

איך אני יכולה לעבור לכל המקומות האלה בבת אחת???

sidi

New member
אוף

למה להיות קטנוניים? ברור שאת צריכה לבחור מקום אחד מתוך כולם. אבל את יכולה כמו הבדואים לעבור כל הזמן ממקום למקום. כלומר לנדוד.

IReI

New member
שלום

דבר ראשון שראיתי זה שהמיטה צמודה לקיר, מומלץ שיהיה מעבר משני צידי המיטה ואם אני לא טועה זה בהחלט משהו שמשפיע על עניין הזוגיות. איפה הכניסה לחדר? בקשר לאלמנטים אז תמונה של זוג מאוהב תוסיף גם. אז זהו בנתיים, עדיף שתחכי לתשובות משאר חברי הפורום כי אני רק "מתחיל"

sidi

New member
בוקר טוב

טוב נו עכשיו התעוררתי (יום שישי היום)
אני בדיעה של קודמי בשרשור. כל מה שהם כתבו נכון. במיוחד הקטע של שרטוט עם דלת.

niya

New member
באמת

שעה לקום! אתה יודע מה אני הספקתי היום? הגברים של היום! ממש בושה

sidi

New member
תראי

יום שישי הוא יום מיוחד. כי מחר שבת ושבת ידועה כשבת מנוחה. וכדי שאני אהיה מוכן לקבל את השבת אני חייב לישון ביום שישי בצהריים כי אחרת אני אהיה עייף בשבת ולא יהיה לי כח לישון. ומה זה אומר כל מה שכתבתי? זה אומר שהגברים של היום חושבים על הכל.

niya

New member
זה, ../images/Emo8.gif

לפחות, מה שאתם חושבים! אין לכם מושג כמה אתם מפספסים בדרך (כשאתם בטוחים שחשבתם על הכל)

sidi

New member
אוף

אני יודע כמה אנחנו מפספסים אבל את רוצה שנוותר על האגו?
אישה! מהר למטבח

monsoo n

New member
ובכן...היה נראה לי ברור מהשרטוט

לכן לא פרטתי יותר, הדלת נמצאת בצמוד מצד ימין של הארון. כלומר הכניסה מכיוון צפון בערך. בעניין הזוגיות הזוגיות שלנו טובה, אבל הייתי רוצה שהם יתקדמו, כלומר נישואים, או איזשהיא החלטה על העניין. אז מה דעתכם?

אז, נסח את השאלות שוב

יש הבדלים מהותיים בין הכינויים ומשהו לא ברור ... מה בעצם אתה רוצה? מה יש "לקדם" בזוגיות שלך? למה אתה פונה לפנג שואי לעזרה?

למעלה