שלום לכולם

Ro Na

New member
../images/Emo20.gifשלום לכולם../images/Emo20.gif

התחלתי להתעניין בתחום לאחרונה ואני מוצאת אותו מרתק ומעניין במיוחד, והפורום האנשים ואביבה פשוט מקסימים, ולמדתי הרבה מאז שגילתי את הפורום. אז החלטתי להתיעץ אתכם, אני רוצה לערוך שינוי בחדר השינה מאחר ואני מרגישה שהזוגיות שלי תקועה. אני מצרפת קובץ של חדר השינה,
רציתי לדעת האם כיווני השינה שלנו טובים? תאריך הלידה שלי 20.8.77 ושל בן זוגי 11.2.75 באילו צבעים רצוי לצבוע את החדר? האם יש אלמנטים נוספים שכדאי להכניס לחדר בכדי לעודד זוגיות טובה? אז תודה לכולם ושבת שלום

niya

New member
Ro Na שבת שלום וברוכה הבאה

מקווה שנוכל לעזור לך ככל הניתן. מראש אני אומרת, שרצוי לחכות לתגובתה של אביבה על מנת לקבל תשובה מוסמכת. נסי להבהיר יותר לנו (וקודם כל לעצמך) מה היית רוצה שיקרה בזוגיות הזו. במה היא "תקועה"? שנית, מהשרטוט שהעלית אני רואה שהמיטה הזוגית צמודה לקיר. זה לא מצב טוב לזוגיות. על פי הפנג שואי, יש לאפשר רווח משני צידי המיטה. שנית, לא ציינת בשרטוט היכן הכניסה לחדר. האם אתם ישנים כשהפנים שלכם מופנות אל הדלת/הכניסה? אני מבינה שהקווים שחוצים את המיטה מסמנים חלונות. לא יודעת ליעץ לך לגביזה, ודבר אחרון - ככל הידוע לי כדאי לצבוע חדר שינה בצבעים בהירים, ולא צבע לבן. בהצלחה

niya

New member
ברור!../images/Emo68.gif

בטח השחיה, אלא מה?
טוב, אולי גם בגלל שראיתי את ההודעה דקה קודם?

sidi

New member
כן

תארתי לעצמי שהשחיה משפרת את יכולת התגובה בפורומים. אני בטוח שזה לא בגלל שראית את ההודעה דקה קודם זה פשוט לא הגיוני. IReI שומע? תתחיל לשחות.

IReI

New member
לשחות?

בכייף! אבל רק בביקורי מולדת לצערי, במקום שאני נמצא כרגע יש 0 מעלות רק המחשבה על שחיה עושה לי רע

sidi

New member
מסקרן

מאיזו ארץ אתה כותב לנו? כמובן אם לא אכפת לך לכתוב.

ווואוווו IReI!!!

האנטנות שלי י ש ר מזדקפות!!!! אם אפשר , בבקשה תמונות, איך אני סקרנית!!! נו, טוב, לגבי השחייה, נחכה לכמה מעלות יותר ...
מה אתה עושה שם? ספר לנו קצת,...הרבה...

IReI

New member
../images/Emo13.gif

סקרנית בקשר למה? תמונות... אז בנתיים אין לי כל כך אבל היום בדרך הביתה הספקתי לצלם (באיכות לא כל כך טובה) את אחד הסמלים של ברלין וקצת מאווירת ה- Christmas. בקרוב אני אצלם עוד כמה תמונות. בקשר למה אני עושה פה, בנתיים לומד את השפה, מחפש עבודה ובעיקר נהנה
ואם כבר כתבתי אני אנצל את ההודעה לשאול מה בקשר לפנג שואי וערים? אני זוכר שקראתי פעם (לא זוכר איפה) שגם לצורת הבניה של ערים יש השפעה של הפנג שואי, אם כן אשמח אם מישהו שמכיר חומר על זה יוכל לרשום איזה קישור או שניים או אפילו איזה שם של ספר בנושא. תודה

sidi

New member
אחחח

כריסטמס באירופה עם שלג אמיתי, תענוג. אולי תזמין אותנו אליך למפגש פורום?

למעלה