שאלון הכרות

תשמעו בנות......יש פה עסק......

עם בחורות חבל"ז אחת וטרינרית אחת רופאה אחת עוד מעט עו"ד כדאי שאימהות פולניות ייכנסו לפורום לראות איזה כלות הבנים שהלן הפסידו אז אם בעלי ישתגע - יש רופאה ואם אני ארצה להתגרש - יש עו"ד ואם הכלב שלי יעשה בעיות - יש וטרינרית יש פסיכולוגיות פה??????? או פסיכיאטריות? שיהיה......

lilaaa1

New member
../images/Emo6.gif

בדיוק סיימתי קורס פסיכיאטריה לא מזמן...אולי זה יעזור

השאלה באיזה ציון

מעל 750 זה בסדר מתחת אנחנו נעשה לך טובה ונסכים להיות חברות שלך חחחחחחחח

ענתי 10

New member
אני לא יודעת למה, אבל ההודעה שלך

הפילה אותי על הרצפה מרוב צחוק. מה בכלל מצחיק???

Tully Is Here

New member
גם אני, למרות שכולם כבר יודעים

שם: טולי
מקור הכינוי: כינוי מהבית
סטטוס משפחתי: נשואה לג'ינג' הכי פסיכי בעולם ואמא ל 5 חתולים, 2 כלבים ופצלוחה אחת בדרך
תאריך לידה: 6/11/1974
תחביבים: חיות, לקרוא, הג'ינג'י, סרטים, חיות, ציור, הג'ינג'י, להתבטל, חיות, הג'ינג'י והפורום כמובן
מקצוע: אם ורעיה ועוד קצת... חיה כבר שנה וקצת במיזורי ארה"ב ומקווה שהשבוע כבר אוכל להתגאות בתואר הנפלא "אמא"

טוב הזדמנות לחזור קצת

בת 38 גם מהזקנות פה. אמא למתבגר בן 14 וילדה בת שנתיים. ולפני שתרימו גבה, אני יודעת , הפער הוא גדול. הקטנטונת שלי נהרתה באמצעות הפרייה חוץ גופית. מקור הכינוי אמא פעמיים שלוש האותיות הראשונות על פי הסדר שם המשפחה האות בשמו של בני הבכור והאות בשמה של בתי הקטנה . נשואה מזל אריה תחיביבים ללמוד, קריאה וכמובן הפורומים באינטרנט . נשואה 15 שנים ובזוגיות הזו 17 שנים. המקצוע שלי פחות רציני ממה שקורה כאן, אני מורה להיסטוריה בתיכון וכרגע לומדת הסבה לתחום של שיטות התערבות בתלמידים ליקויי למידה. אמנם קצת בתחום אבל מכיוון שונה

Miss פטל

New member
זה עוד כלום../images/Emo8.gif

אני בת 18 ואח שלי בן שנתיים
הבדל של 16 שנה..ודווקא לדעתי פער כזה זה הכי טוב..הם גידלו אותי כבר, ועכשיו אפשר להתחיל מחדש עם כוחות חדשים

אוף... לקחת לי את השיא ../images/Emo8.gif

יש לי אחות בהפרש של 19 שנה. אבל זה לא כל כך חוכמה כי זה משתי אימהות שונות...

Miss פטל

New member
../images/Emo12.gif

וואו... בלי אחים/אחיות באמצע? ומזל טוב על האחות החדשה

habubnik

New member
בטח שיש

מצד אמא שלי יש לי אחות בת 12 (11 שנה הפרש - הקטן ביותר), מצד אבא אח בן 5, אח בן 4 והאחות החדשה. ותודה!
אני מקווה שבזאת נגמרה שרשרת האחים שגורמים להרגיש כמו חאטיארית.

maybesure

New member
מי אני - מה אני

מוטב מאוחר: שם: מייבי מקור הכינוי: ע"ש אחת החתולות שלנו סטטוס משפחתי: נשואה רק 20 שנה + שני ילדים: בת 16.5, ובן 10.5 תאריך לידה: 29/12/60 תחביבים: אמנות, קריאה, טיולים בטבע, מחשב, סרטי איכות, שופינג לפעמים.. מקצוע: מזכירה

lili81

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאחלה שרשור

שם:לירז
מקור כינוי : חברות טובות קוראות לי : לילי
סטטוס: נשואה טריאה חצי שנה מאושרת עד השמיים
תאריך לידה: 18/5/81
עיסוק: עובדת כ4 שנים בחברה לפלאפונים מנהלת מלאי בלוגיסטיקה..
תחביבים: בשעות הפנאי ויש הרבה: המון יצרתיות ואומנות.. וכמובן כמובן הפורום הזה...

למעלה