שאלון הכרות

s h i r k u s h

New member
../images/Emo20.gif שאלון הכרות ../images/Emo20.gif

לאחרונה הצטרפו אלינו רבות, ושמתי לב שאנחנו בקושי יודעים אחד על השני דברים אבל כותבים הרבה על הזוגיות שלנו, אחד מהדברים החשובים בחיינו, אם לא החשוב ביותר, אז מה דעתכם על שרשור הכרות
הכנתי שאלון:
שם:
מקור הכינוי:
סטטוס משפחתי:
תאריך לידה:
תחביבים:
מקצוע: וכמובן, שמוזמנים להוסיף עוד על עצמכם

s h i r k u s h

New member
ואני מתחילה ../images/Emo13.gif

שם: שירי
מקור הכינוי: בעיקרון הכינוי הקודם שלי הוא jessy19 על שם החתול שלי והגיל שלי דאז, וכשהגעתי לגיל 20 לפני כמעט שנה שיניתי לשירקוש באנגלית כי חברה טובה שלי תמיד קראה לי ככה בתור כינוי חיבה וזה מצא חן בעיני.
סטטוס משפחתי: רווקה ופנוייה לצערי...
תאריך לידה: 1.2.1984
תחביבים: לשיר, באולינג, לקרוא, לכתוב , לצ'גע את כולם חחח
מקצוע: כרגע לומדת לפסיכומטרי ועובדת בתור מזכירה ומורה מחליפה.

S i r i u s

New member
../images/Emo3.gif

שם:ג'סי מקור הכינוי: דמות ב ספר (ה"פ). סטטוס משפחתי:קשה להגדרה. רוב הפעמים אנחנו אומרים שאנחנו נשואים למרות שלא עברנו שום טקס. תאריך לידה:12.08.84 תחביבים:בעלי חיים, כתיבה, קריאה, ספורט אתגרי מקצוע:לומדת בקורס של עוזרי וטרינר.

dominogrose

New member
התשובות שלי ../images/Emo13.gif

שם: דומינוגרוס
מקור הכינוי: יצרתי את הכינוי הזה לפני 5 שנים לפחות. בעקבות תוכנית טלוויזיה שמאוד אהבתי "דומינו".
סטטוס משפחתי: רווקה אבל תפוסה
תאריך לידה: 2.9.83
תחביבים: אינטרנט, טלפון, לישון. לשמוע משינה, ולצאת הררבהההה
מקצוע: אם קוראים לזה מקצוע...- אני עובדת בסופר פארם

אני הקשישה שבחבורה

שם: באדי תות מקור הכינוי: המעדן שהילדים שלי הכי אוהבים לאכול סטטוס משפחתי: נשואה לאיש הכי טוב בעולם תאריך לידה: 9.2.1970 תחביבים: לאכול הכל והרבה (חוץ מחריף), מחשבים, ספורט (רק לראות ולא לעשות) מקצוע: מחשבים, הייטק במהלך היום אני נמצאת מול המייל שלי בעבודה משש בבוקר עד שלוש מי שרוצה לטפט במהלך היום ולקבל מיילים מצחיקים ומעניינים וגם לשלוח אליי שתשלח לי מסר ואני אתן לה את הכתובת שלי בעבודה שלכם תמיד - באדי

פני דרך לקשישות באמת ../images/Emo8.gif

אני בת 38, נשואה + 2 מדהימים בני שנתיים וחמש. עובדת (עצות) בהיטק. עובדת מצאת החמה עד צאת הנשמה בשתי משרות (העבודה רשמית והילדים והבית)
תחביבים - מה זה? למי יש זמן לחשוב על זה?

וואי איזה פדיחה

בסטטוס המשפחתי שכחתי לציין את הדבר הכי חשוב אני אמא של שני ילדים מקסימים מתוקים מדהימים סליחה לכם בנים קטנים שלי אמא אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת

M o n a L i s a

New member
הזדמנות נהדרת להצטרף לחבורה! ../images/Emo13.gif

שם: לובה
מקור הכינוי:נוצר עוד בתקופת הבה"ס, בזמן למידה לבגרות בתולדות האמנות...בגלל שלא מצאתי לי כינוי אמרתי שהכינוי שלי יהיה בדף הבא שאקרא וזה מה שיצא. מאז ניסיתי לשנות - אבל כבר מכירים אותי בשם הזה.
סטטוס משפחתי: 3 שנים עם החבר
.
תאריך לידה: 14.3.85
תחביבים: אמנות (למרות שלא ציירתי כבר המון זמן), מוסיקה (גם לא ניגנתי המון זמן), ספרים (כנ"ל) וטיולים. כשיש הרבה עבודה - לצערי אין זמן לתחביבים
.
מקצוע: כרגע עושה שנה שניה של שירות לאומי...

אניטהא

New member
גם אני...(קשישה)

ענת. מקור הכינוי: באדם מסויים שלא הצליח לבטא את שמי נכונה מעולם. מצב משפחתי: נשואה ואמא לארבעה- 16, 15, 10, 5 גיל: 35 תחביבים: קריאה למרות שכבר אין די זמן לכך. לאחרונה תחביב חדש-הפורום.

Miss פטל

New member
אני../images/Emo42.gif

מקור הכינוי: חיפשתי משהו מקורי..הרבה זמן..וזה מה שיצא
סטטוס משפחתי: נשואה תאריך לידה: 1/04/86 תחביבים: אינטרנט, טלויזיה, קניות, להיות עם אנשים שיקרים לי מקצוע: עובדת בבורגראנץ' ואין לי עדיין מקצוע. אני מקווה שנה הבאה ללכת ללמוד באוניברסיטה, עדיין לא סגורה לגבי מקצוע. אנחנו גרים אצל ההורים שלי קצת מעל שנה, וזה עד האוניברסיטה. אנחנו מגדלים אוגרת מקסימה שאנחנו מאוד אוהבים

habubnik

New member
ועכשיו אני?

שם: נטלי מקור הכינוי: זה סיפור ארוך, אבל זה הכינוי שלי ושל החברה הכי טובה שלי (לא קראנו אחת לשניה בשם הפרטי כבר שנים...רק חבובניק). סטטוס משפחתי: חיה עם בן זוגי מזה שנה ושמונה חודשים בדיוק מחר. אמא ל-3 חתולים מתוקים. תאריך לידה: 14.10.81 תחביבים: החיות שלי זה התחביב העיקרי. מקצוע: קופירייטרית, ובקרוב וטרינרית אלטרנטיבית.

habubnik

New member
וטרינריה אלטרנטיבית

מטפלת בחיות מחמד ומשק באמצעות טיפולים טבעיים, לדוגמא: דיקור (אפשר לעשות ניסים עם זה. לא להאמין), הומאופתיה וצמחי מרפא, פיזותרפיה, כירופרקטיקה ועיסוי. המטרה היא לא לדחוף כימיקלים, ולא לפלוש לגוף אם אין צורך בכך (אני אישית מעדיפה לבצע דיקור במקום לנתח, לדחוף סטרואידים או לתת אנטיביוטיקה). יש דברים שהרפואה הקונבנציונלית אינה יכולה לעזור, כמו שיתוקים (ועוד מצבים שבהם "ממליצים" להרדים את החיה). זה תחום חדש יחסית בארץ, למרות שבחו"ל הוא מפותח להפליא. אבל אני מאמינה שעם השנים הוא יהיה מקובל לא פחות מטיפולים קונבנציונליים.

youngG

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gifוהנה אני:

שם:גיל מקור הכינוי: זה הדבר הכי מבריק שהצלחתי לחשוב עליו באותו הרגע...(דיי עלוב האמת..) סטטוס משפחתי:רווקה (עם חבר כבר 3 שנים) תאריך לידה: 29.2.1984 (יומולדת פעם בארבע שנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!) מקצוע: מוקדנית במרכזיה בינלאומית דברים להוסיף על עצמי:ממ...מזל דגים

ענתי 10

New member
לא חדשה בפורום אבל בכל זאת -

שם: ענת מקור הכינוי: ענתי - ברור למה. "10" - כי הבן הבכור שלי נולד בתאריך זה (10/8). סטטוס משפחתי: נשואה + 2 (3,1) תאריך לידה: 9/6/1978 תחביבים: למי יש זמן??? מקצוע: כרגע עובדת כמרכזת של נושא משפטי במשרד מסויים. בעלת תואר ראשון בסוציולוגיה, לומדת משפטים שנה ג'.

lilaaa1

New member
גם אני...../images/Emo137.gif

שם:ליאת מקור הכינוי:הדבר היחיד שלא היה תפוס...
סטטוס משפחתי:חבר 3 שנים תאריך לידה: 14.10.85 תחביבים: לשחק טניס, לאכול, מחשב, לטייל... מקצוע:סטודנטית לרפואה

למעלה