על הצביעה חשבתי כבר..
ומחר אנחנו נסדר ת'מקלט.. ואחרי שאני אבדוק אם באמת אפשר לצבוע וכל זה (בכל זאת, מקלט של המושב =\) אז אני אגיד להם להביא גואש או משו כזה ונשתלט על זה... (

פעולת מים? בחורף? לא נראה לי.. לא צריכה ילדים חולים והורים זועמים... מספיק יש גמככה...
תאום ציפיות - רעיון טוב מאוד וגם אני צריכה לעשות את זה... מתחילת הפעולות כל פעולה מתפוצצת.. מה אני צריכה לשאול אותם בקשר לזה? מה הם רוצים שיהיה בפעולות? "כדורגל" למה זה קורה - "הם מפריעים" אבל זה לא "הם".. זה כולם!.. ----- (אין תשובה
) רכבת שמות? יש לי כבר ת'שמות והימי הולדת... המממ בכל מקרה עלה לי לפני דקה רעיון והוא ברח
יש לאנשים פה עוד רעיונות...? אה! בסוף הפעולה אנחנו גם נסיים לבנות את ההמנון (כן כן , גם לזה בקושי הגענו...) אז אנחנו נסדר את המקלט ונארגן.. זה כבר יוצר שיתוף פעולה והרגשה של ביחד שכולם עושים משו ביחד בשבילם..
ואז אחרי זה אני אשב איתם ומשו כמו תיאום ציפיות... [קצת רקע - מה שקורה בפעולות שבהתחלה החניכים דיי מקשיבים וכל זה.. ואז לאט לאט נעלם הריכוז... חניכים לא רוצים להשתתף בפעולה אז הם הולכים הצידה וזה מוציא את הריכוז מהחניכים שנשארים איתי.. בערך על כל משחק שאני עושה להם הם לא מרוצים ולא רוצים. אם אני רוצה להוציא מילה אני צריכה או לחכות 7 דק' כדי לדבר.. או להגיע לרמה של צעקות ועצבים כדי שיהיה שקט.. עכשיו, בפעולה הזאת, אני רוצה להגיע רגועה וכל זה.. ולעשות את התאום ציפיות.. עכשיו בקטעים האלה אני לא יודעת מה לשאול אותם.. תעזרו לי בקטע הזה בבקשה...
] והדבר האחרון שאני אעשה איתם את הסיום של ההמנון... אגב, כאקט ראשון מה שאני עושה זה קיצרתי להם את הפעולה לשעה ככה.. כי אני שמה לב שאחרי איזה 45 דק' הם מאבדים ריכוז וכל זה.. ואז ילדים ממושב אחר שבאים בהסעה אני אחכה איתם עוד איזה חצי שעה.. זה כבר בקטנה.. ואז יוצא ככה שמי שרוצה יכול ללכת ומי שלא יכול להשאר.. ואז זו בחירה שלהם.. כי זה כבר מחוץ לפעולה.. ובזמן הזה אני גם אוכל לעשות שיחות אישיות נגיד עם ילדים שמפריעים קבוע וכל זה... אגב2 - ילד שמפריע - מה להגיד לו?! מה לשאול אותו? איך להתנהג איתו... ? אוף
אני באמת צריכה להגיע למצב שאני שואלת את השאלות האלה בתור מדריכה?!.. אלה לא דברים שהיו צריכים בקורס מדצים לתת לנו כלים להתמודד איתם..? בעע בכל מקרה יש דברים פה שחזרתי עליהם.. אם זה קרה - סליחה
תודה מראש.. וזה חשוב לי.. מאוד
אז.. זהו..
עדי...