שאלה

קסומה

New member
../images/Emo20.gif שאלה../images/Emo20.gif

האם שווה וצריך לפרק נישואים בשל בגידה??????????? נושא שעלה אתמול בשיחה עם חברה..... חשבתי לשאול את דעתכם...

nightroll

New member
דעתי האישית

היא כן. בעיני, ברגע שהיתה בגידה, היא סימפטום למשהו גדול בהרבה, שלא נעצר בזמן. אחרי הבגידה זה כבר מאוחר מדי להגיב, לדעתי. גם אם זה היה רק זיון, מבחינתי - הוא לא חוזר הביתה. אבל זו רק אני, והדעות שלי מאוד שמרניות

לא פשוט לענות סתם ככה...

זה תלוי איזה בגידה. תלוי איך החיים ביחד עם בן הזוג השני.. יש הרבה דברים לבחון לפני ששואלים את זה.. זאת דעתי..

קסומה

New member
אתחיל בדעתי.......

פעם, כשהייתי צעירה ללא ילדים ללא מחוייבות כשעוד האגו היה בשמיים ובגידה נראיתה כ- סוף העולם.....חשבתי ש....אם בעלי יבגוד בי (הייתי עוד רווקה) הוא לא יראה אותי יותר......... היום, הפרספקטיבה השתנתה.....כשיש ילדים, החיים מורכבים יותר יש יותר מה להפסיד.. אני חושבת שיש מקום למחילה (כל עוד זה לא רומן) יש מקום לסליחה, מה גם שאחרי ה"סרט" שיהיה לו עקב גילוי הבגידה הוא לעולם לא יבגוד שוב...חחחחח . ההשלכות של הבגידה הם אלא שעלולים לגרום לפרידה: חוסר אמון, פגיעה, ניפוץ אשליה שהוא רק שלי........ ופה אני כבר לא בטוחה לאן תוביל אותנו הדרך....... מהי דעתכם?

תלוי גם מתי זה קורה

אם זה אחרי הרבה שנות נישואין ואפשר לקרוא לזה משבר גיל המעבר, ומקבלים פיצוי כמו שצריך (לא קפה ועוגה), ורואים שיש נכונות מצד הבעל לשקם את היחסים ולהחזיר את האמון והוא מצליח לשכנע שהיתה לו סיבה או מראה חרטה עמוקה, אז אפשר לסלוח לאחר שהוא מרצה תקופת מאסר מסוימת.

קסומה

New member
איך שאתם מורכבים YYY

שאלתי שאלה פשוטה..... האם ניתן לגשר ולסלוח לבעל שבוגד ונתפס...או כמובן לאישה שבוגדת בבעלה. נניח ש.....היחסים טובים, יש אהבה, הם נשואים באושר....רק הסקרנות היא זו שגרמה למעידה...וכמובן ש......זה לא רומן (חשוב לציין)

נשית~37

New member
חשבתי שאת אלוהית?חחחח

לעולם אל תגידו לעולם! כי תחשבו על זה...מעבר לעלבון והפגיעה שבבגידה, תעדיפו לפרק את החבילה? נכון שהאקט הזה משנה את הכל. שום דבר כבר לא יהיה אותו הדבר, אבל אל תהיו לי ורדה רזיאל....(אז תתגרשו!!). לא הכל בחיים זה שחור ולבן.

אמרתי אין סליחות..

לא אמרתי להתגרש. הורדה הזאת בכלל מפחידה אותי, שלא נאמר מפתיעה כל פעם מחדש. ואלה שנשארים עם ה"חבילה" שלהם? האם החבילה תשאר באותה צורה? בחייך...כדי לבנות אמון מחדש,יקח המון זמן. התיאוריה לפעמים נשמעת כל כך אנושית. לא הייתי רוצה להיות בסרט הזה.

נשית~37

New member
מישמושית

בודאי שהחבילה לא נשארת כפי שהייתה. לעיתים היא אפילו מרעננת את עצמה....הפלא ופלא, כי פתאום קולטים שיכולנו לאבד כמעט הכל. ובקשר לאמון, הרי לא רק בבגידות נשבר בנו האמון. יש הרבה דברים בדרך שהאמון נשבר בגינם, אז מה?

../images/Emo12.gif

מרעננת? לא בבית ספרינו ( אצלנו כמובן). אולי תלוי בבני הזוג, לא חושבת שאצלי זה ירענן משו, אולי רק יגרום לי לחשוב עם מי חייתי כל השנים, אם זאת רעננות, אזי קטונתי. אמון הוא בגידה, לא חשוב באיזו סיטואציה. אצלנו זה לא קרה, בתקווה שלא יקרה. ושאלה... שאת כותבת " הרי לא רק בבגידות נשבר בנו האמון", למה את מתכוונת ? היכן נשבר האמון אם לא בבגידות ?

חלמתי הלילה שבעלי קנה שטיח בצבע

תכלת בלי להתייעץ איתי. יווווווווו כמה כעסתי. הרגשתי שהוא ממש שיקר לי ובגד בי. אולי זה מסמל משהו אחר, אבל הנה זאת עוד דרך להפר את האמון, לקנות שטיח תכלת בלי להתייעץ עם האישה...

נוגה לפי דעתי יש בזה משהו

לכל חלום יש משמעות כל שהיא ולפי דעתי שזה אומר שבעתיד הוא ירצה לקנות משהו בלי להתייעץ איתך ולא דוקא שטיח זה יכול להיות כל דבר.

נשית~37

New member
בואי נדסקס סיטואציה....

(בקשר לסיטואציות נוספות לשבירת אמון, לא עולה לי כרגע לראש). זוג נשוי באושר ועוני (חחחח סתם העוני) והיום יום השוטף והלא סקסי (כהגדרתו של שחר ואני מסכימה) לא משאיר לגברת הרבה כוח לסקס (ואולי הוא גם לא משהו כדי שהיא תתאמץ), לזוג כבר 3 ילדים והבעל משווע לסקס!!!!!! הלך האדון ודיגמן לגברת אחרת את תחתוני הטנגה שלו (יענו חוואו שוואו). הגברת תפסה את האדון בבגידתו. מה עליה לעשות? אגב, הם עדיין אוהבים....

../images/Emo52.gif שאני נדחפת... אבל....

אמון נפגע גם עם סיפרת למישהו/י משהו... והוא העביר את זה הלאה.... לבגידה סיטואציות רבות ולאו דווקא בתחום המיני. אבל זה כבר נושא לשירשור אחר.... בכל מקרה... תמיד כשבוגדים בך... האמון נשבר... ולא משנה באיזה תחום עסיקנן.

ומה עם אישה שבוגדת?

אם מישהי טוענת שהיא חיה חיי נישואין מאושרים ואוהבת את בעלה עד השמיים ולפתע פתאום, בלי הודעה מוקדמת, בחיים היא לא ציפתה שזה יקרה, פתאום היא מתאהבת במישהו מהפורום הזה... לא נשמע מוזר? האם זאת סיבה לפרק נישואים?

למעלה