שאלה

אפרסק 28

New member
קסומית==

כל השאלות היותר בעיתיות בחיים.... אחרי בגידה שלו או שלה...... זה כבר תלוי במערכת היחסים שהיתה להם ... איך הם חיים עם זה....ומה הם מצפים בחיים דיברתי הרבה עם אנשים נשים וגברים..... יש את השתיקה בהסכמה....של תבגוד אבל שאני לא אדע וכשאני יודעת אז לך הביתה ולרבנות....ואותו הדבר להיפך יום אחד שאלה לעצתי מישהי היא מבוגרת על זה שבעלה בוגד בה לא עם אחת קבועה יש לו פה ושם משהו....והיא אומרת שהיא לא רוצה לפרק נישואים אבל גם היא רוצה לבגוד אבל לא מסוגלת.... אמרתי להשהיא לא חייבת לפרק את הנשואים מה שהוא לא יודע אז לא יזיק... ותתחילי להנות למה ליסר את עצמך כמובן שהיא צריכה לקחת את התוצאות בחשבון...
אם מערכת היחסים היתה דפוקה מלכתחילה....אז לא נשארים... אבל אם היא טובה ובריאה....אז....סימן שיש על מה לעבוד....וצריך לעבוד ולשפר את מערכת היחסים ........ כך אני חושב......

קסומה

New member
יו יו רגע........

אף אחד לא בגד באף אחד.........זוהי סתם שיחת חולין עם חברה... וסתם שאלה פשוטה......... מחכה לעוד תשובות......... איפה הגברים פה?????? מחכה לתשובות גם מכם

באמת איפה הגברים ?

שמתן לב שאנחנו פה רק בנות הבוקר ? סער הלך לבריכה וכולם אחריו. רבאק, אנחנו בשיחת בנות. תביאו איזה בן, לא יכולה ככה !

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרן

אני הייתי מפרקת אותו לחלקים שווים, לאחר מכן מרכיבה "פזל". חחחחחחח מדליקה

למה להרכיב ? עדיף להפוך אותו לדשן

משאירה לעצמי חלק או שניים למקרה הצורך, השאר - מיותר !

אפרסק 28

New member
יוווווו

מה זה האנטי גברים=====ואם זו היא???????? לטנגו צריך שניים אם גבר בוגד הוא בוגד עם אישה(לרוב) ...ולא רק גברים בוגדים.... לכל הנשים שמשחקות אותה תמימות....... בלי לפגוע באף אחת

בגידה - מה היא בעצם?

נישואין בשל בגידה וזאת: רוב הבגידות לא מתרחשות לפתע פתאום, ללא שום סיבה או סימנים מוקדמים, האם גם אתם נמצאים בנתיב המסוכן, למשבר ביחסים? כאשר אישה נחשבה כרכוש הגבר, הרי כל מעשה שעשתה בניגוד לרצון ה"אדון", היווה בגידה. כאשר הגבר הוא ה"בעל" - הרי הוא הקובע את מערכת היחסים בינו לבינה, כל הכנסתה המגיעה לה - שייכת בעצם לאדון שלה "לבעל". בגידה נתפשת בעינינו כמעשה חמור ביותר הבגידה במולדת היא אקט של פגיעה לאומית בכל תושבי המדינה הנבגדת, ואילו בגידתה של אשה היא אקט של פגיעה ברכושו של השבט או המשפחה המורחבת. נשאלת השאלה: האם ימשיכו גברים שיצרם גובר עליהם, ללבוש שחורים וללכת לחפש פורקן אצל זונה בעיר אחרת? ומה בדבר נשותיהן? האם גם הן רשאיות ללבוש שחורים ולחפש פורקן מיני בעיר אחרת? האם המחיר שאותו משלמים גברים בוגדים דומה לזה אותו משלמות נשים המעזות לבגוד??? ההתמודדות עם בגידת בן הזוג היא משימה קשה ביותר. ל ס י כ ו ם: אם הינך חושדת שבעלך בוגד בך, מומלץ מאוד לפנות בדיסקרטיות ל"מדליקה אמיתית" המתמחה בדיני משפחה. פנייה כזאת תבטיח לך: סודיות מוחלטת בכל מידע שתחשפי בפניה
עד כאן - מדליקה

אפרסק 28

New member
מדליקה......חחח

אני מבין את מצב עו´ד.... הוא כל כך גרוע שאת נואשת ומחפשת גם כאן עבודה.... ואם כבר מדברים על אפליה.... ומה אם יש גברים שזקוקים לעזרה........ ותחשבי על זה.....

אפרסק = בקשר לגברים

שזקוקים לעזרה - מפנה אותם לפגישת ייעוץ משפטי! שלא יווצר הרושם כי נשים אינן בוגדות, הן עושות זאת ובאחוזים גדלים והולכים, אך התופעה אינה קרובה למימדיה אצל גברים. מדליקה

אפרסק 28

New member
מדליקונת==או שכן או לא

כמו שאמרתי אני לא מכיר את התופעה אבל אני בטוח שלטנגו צריך שניים ועל כל אחד או אחת שבוגדת יש גם מישהו אחר ולכן ביקשתי גם יחס למין החלש(הגברים) חחחחחחחחחחחחחח

Windbluesea

New member
האמת שרציתי לומר משהוא...

אבל אני רואה שגל הקריזה של הנשים עולה..... אז בינתיים אני בשקט....

../images/Emo141.gif קסומית ../images/Emo141.gif

לשאלתך יכול לקרות מצב שיש בגידה מצד הבעל או מצד האישה במידה וזה חד פעמי עוד אפשר למחול, אמנם יקח קצת זמן לסלוח," כמו שנאמר הזמן מרפא". במידה וזה נימשך??? עדיף לפרק את הנישואין, היות ואין אמון אחד בשני וחבל"ז, ולא לומר אני נישאר או נישארת למען הילדים (סתם תירוץ מגעיל). לפי דעתי הילדים יסבלו יותר אם יידעו איזה אבא או אמא יש להם . אומרים שהילדים הולכים בעקבות ההורה (יש משהו בזה) והנה אתן לך חומר על "סכנת הבגידה"
סכנת הבגידה
רוב הבגידות לא מתרחשות לפתע פיתאום. ללא שום סיבה או או סימנים מוקדמים. למשבר בייחסים? שאלו את עצמכם או את בנות זוגתכם את השאלות הבאות: שתיקה מעיקה-כאשר אתם נוסעים ביחד במכונית, האם יש לכם על מה לדבר? האם קורה לכם לעיתים קרובות שנופלת בינייכם שתיקה מעיקה? בריחה מהבית-האם אתם מחפשים סיבות להשאר עד מאוחר בעבודה כדי לדחות את שעת החזרה הבייתה? מיליון תרוצים-האם אתם מחפשים עוד תירוצים כדי לא להכנס יחד למיטה או להמנע מייחסי מין? ריחוק רגשי- כשקורה לכם משהו חשוב, בעבודה למשל, למי תרימו טלפון ראשון כדי לבשר לו על כך. ע-צ-ב-י-ם - האם יש לכם לאחרונה הרגשה שבת זוגתאם מעצבנת אותכם במיוחד? האם אתם תופסים את עצמכם מתעצבנים ממשהו שאתם חושבים שבת הזוג עומדת לעשות עוד לפני שהיא ממש עושה את זה? ש-ע-מ-ו-ם - האם אתם מחכים לסופי השבוע או לחופשות שלכם בקוצר רוח? האם אתם מרגישים שעמום או ריקנות כאשר אתם מבלים ביחד? כח ההרגל - מה לדעתם מחזיק אותכם ביחד? האם יש לכם תחושה שהילדים , הפחד להיות לבד, המסגרת הפורמלית, או החשש ממה יגידו - זה הדבר היחיד שמחזיק אותכם יחד. אין משיכה - האם נעים לכם להתחבק, להתנשק או לבטא רגשות אינטימיים, כלפי בת זוגכם? מריבות אינסופיות - האם אתם חוזרים ורבים שוב ושוב על אותם נושאים, או שיש לכם תחושה שעם הזמן , אתם מצליחים להתקדם, בליבון המחלוקות ביניכם? כשהאהבה נגמרת - האם אתם עדיין אוהבים??? שימו לב: הצטברות של תחושות כאמור לעיל, עלולה להצביע על תהליך לא בריא בקשר. יחד עם זאת אין זה אומר כי כל אחד שחווה את התחושות האלה בוגד או יבגוד בבת זוגתו, ולכן מומלץ להתייחס לאמור לעיל כחומר למחשבה. עד כאן - מפי ג´רי המקורי !

קסומה

New member
ג´רי,

מסכימה עם כל מילה שלך.........רק ש...להשאר נשואים בגלל הילדים זה לא ממש תירוץ מגעיל....בהתחשב שיש אהבה, רצון וילדים הגרושים מיותרים....

זה תלוי.......

אם הנישואים הם רק בתחילת הדרך וילדים עדיין אינם מעורבים, אני הייתי מפרקת את החבילה. אם הבגידה קרתה כבר לאחר שנים של חיים יחד ויש ילדים מעורבים בסיפור, כאן כבר צריך לקחת בחשבון הרבה דברים....

למעלה