רשרוש דוליז

BiMbA AdOmA

New member
../images/Emo20.gifרשרוש דוליז

קודם כל אני ממש ממש מצטערת שפתחתי רשרוש חדש אבל זה במטרה למנוע אחרים כי כל אחת פותחת רשרוש חדש כי היא רוצה שישימו לב לדולי שלה אז פתחתי רשרוש דולי שזה אומר שכל אחת תשים כמה דוליז שבא לה ברשרוש הזה בלי לפתוח אחד חדש!!! אני שמתי את הדולי הזו ------> שהיא הדולי הראשונה שאני שמה בפורום!!! בבקשה תגיבו!!! U
I

אמממ... ככה ככה

הרעיון נחמד הביצוע
... כשאת מצלילה בגד ו/או שיער את לא צריכה יותר מארבעה גוונים, יותר מזה מכער את הדולי... השיער גושי והצורה של השמלה ככה ככה... ההצללה של השקוף לא כל כך נכונה... ומה קרה לה בציציקס? את די חדשה בעסק נכון? יחסית לדוליז ראשונות, הדולי נחמדה אבל טעונת שיפור...

Ne§t£A GirL

New member
קיי...../images/Emo108.gif

השיער גושי, אבל הצורה שלו ממש יפה! השמלה לא טובה, לא בצורה, לא בהצללה, ולא בגבולות שלה... אבל השקוף, נראה לי-בסדר. הנעליים זה נעלי גרב
רע... הנה החדשה שלי, בבקשה תנו לי טיפים בקשר לכפלים, כי זו הפעם הראשונה שלי, ועוד לא הגבתן שום הערה בונה על הראשונה והשנייה בפוטושופ-אז לא ידעתי מה לתקן ומה לא...

BaMbA babe

New member
למורטישה אדאמס (עתליה נכון?)

חברתנו הקטנה במבה אדומה חושבת שאני את!... לא יודעת למה.. את יכולה להסביר לה אולי שלא...? ***מעוצבנת בטרוף***

סליחה??? וכן, קוראים לי עתליה..

זה שאני בקושי משתתפת בפורום לא אומר שאני כבר בן אדם אחר.. הההלללללללללוווו!!! טוק טוק טוק, יש פה בכלל עם מי לדבר? אני רואה כל מה שקורה בפורום, אני הרואה ובלתי נראית... סתאם סתאם, אני פשוט לא משתתפת בפורום.. יש לי תקופות שאני משתתפת הרבה, יש קצת ויש גם אין... נגיד ביממה האחרונה ישנתי רק 4 שעות, אז זה אומר שמשהו כמו 19-20 שעות הייתי ערה, בימבה, את יכולה להיכנס לפורום פיות, שדונים וכל השאר ולראות שאני פעילה שם, לא בזמן האחרון אבל בכללית כן.. את יכולה להיכנס לפורום אבני חן וקריסטלים ולראות שאני פעילה שם.. אבל להגיד שאני מישהו אחר? זה אני לא מרשה לך..

לירי, זה לא טוב!!

את לא עובדת טוב עם הסמאדג´ טול...ג´וסי מסבירה בדיוק לאיזה כיוון תריך לעבוד איתו, תעבדי על זה. חוצמזה שאין לה עפעפיים...

Ne§t£A GirL

New member
...../images/Emo108.gif

שכחתי מזה לגמרי, כי די עשיתי בעצמי את העיניים, לא יודעת למה!
וג´וזי...ההסבר שלה, משום מה, ממש לא תאם את תוכניות הפוטושופ שלי-אז חירבשתי...

למעלה