צוותא

פזית 1

New member
חברים, אני רוצה להכיר לכם איש יקר../images/Emo70.gif

קבלו במחיאות כפיים את האיש (שלדעתי) הכי מצחיק בנבל עשור! את השומר הכי שרמנטי
את איש הבורקס.....
מעניין למה....
קבלוווו אתתתתת ---- מישלללללל

עמירה20

New member
כל הכבוד לכם, אין לי מילים

כל הכבוד לכם שחגגתם לאבי יום הולדת וטרחתם, והבאתם לו עוגה, וגם כל הכבוד על השלטים, ועל היוזמה הרבה ולמושיקו על הריקודים ולפזית וגרציה על התמונות ופשוט אין לי מילים לתאר עד כמה אנ נהנית מהשיתוף פעולה הזה וגם כל הכבוד ליובל על ההקלטה לעמיר שריגש אותי מאוד מאוד ועשה לי את היום, ולאבי, מאוד ריגשת, המון מזל טוב, ולמקסים, אבא של עמיר, תודה לך, וגם לכולכם תודה רבה על שעשיתם מאוד שמח בהופעה, על השירה והכפיים ובאמת כל הכבוד לכם, אין לי מילים לתאר עד כמה כיף להיות בהופעה ועד כמה כיף להכיר אתכם ולהיות חלק מזה. אשרכם.

כנסו...

תודה רבה לי על שכתבתי את הברכה במקור יחד עם הקראה כי יש לי הקלות ממושיקו וזה עשה לי בחילות וכמעט הקאתי באוטו לא משנה שאח"כ הקאתי בצוותא אז צחקתי על איתן וניר ואמרתי להם שמרוב שהם מנגנים מגעיל הקאתי ..

עמירה20

New member
חמודה תלכי לרופא, את חייבת להבריא

מניסיון רב זה לא כיף להיות חולים, במיוחד לא להקיא כל היום

פזית 1

New member
../images/Emo77.gif

אברהם
ושוב.... מזל טוב
בע"ה לעוד הרבה שנים של אושר, שלווה, נחת, אהבה ויצירה!!

פזית 1

New member
../images/Emo168.gif מישהו אמר גיטרה ולא קיבל?

אשריי האנשים המקסימים מהפורום! ההופעה הייתה מדהימה
היום הולדת היה מקסים ומרגש
סיום ערב נפלא זה הועבר בישיבה בים (בקור) כולנו מכונסים אחד בשני בכדי לחמם את גופנו, אך בליבנו בערה השמחה, ההנאה והשלווה לצלילי הניגון.... אלעד - מוכשר ברמות על!!! תודה שהנעמת את זמננו בניגון שיריו של עמיר בצורה מושלמת! חי - תודה על הליווי והעזרה בניגונך שהענקת לאלעד.... ליאור - כל הכבוד על האומץ (אחלה גיטרה יש לך)... וקובי - יפה לך העוד, אך יפה לך יותר השירה!! חן - אשרייך על השירה המקסימה!! אנחנו עדיין מחכים לדיסק.... אודליה - תודה לך על השירה (אומנם הייתה חלשה אך אוזני שמעה כל תו ותו - אשרייך!!) עמיר - בפעם הבאה תדבר יותר.... אנחנו מאותו המחזור...
אסתר - תודה לך על העקשנות שלך כלפיי... (בלעדייך מי אני?? את האושר, העוטף את יגוני...) לימורי, ארן, מושיקו וחבר שח עמיר (שסבל בשקט...) תודה לכם על היותכם אתם!!! ולך - ה-אחת - גרצי - תודה לך על הניצוח המתמיד... אשריינו חברים!!

odery

New member
ובאותו עניין

חברים נעמתם לי-גם בהופעה ששמרו לי את המקום הכי טוב.גם כשדאגו שאכנס ראשונה לקלעים ושלא יהיה לי קר שם בחוץ... סתם סתם. היה צחוקים,נהנתי מאד מאד, בעיקר מהברכות של אבי(הידעתם שאבי מזהה כתב יד לפי כתב היד שלכם בפורום?) ,אבל גם להכיר אנשים חדשים (ספיר,עמיר,חי,ליאור ואלעד,נעים מאד אני אודליה),בקיצור היה יפה וכיף... תודה לטל שדאג שיהיה לנו איפה להפגש ושבסוף לא כ"כ הסתייע,סליחה אם נפגעת כששינינו כיוון,חסרת לנו בים. תודה למשה שהקפיץ בבוקר... תודה לעמיר על התמונות,ויאללה צא מהשוק תודה לנסיכה שחיבקה בבוקר ושאלה אם היה כבד להרים את אבי.. ולכל האחרים שאני מכירה כבר יובלות לפחות לאבי שמצליח תמיד להצחיק אותי- ליצן בהדחקה,לפזית-קצת לבד מושר מתחילת הסבב יקירתי,אתי-אני פשוט א ו ה ב ת אותך,שתמצאי אושר גדול מהר. גרציה- שכל הטוב שיש לך בלב יחזור אליך בבומרנג,מהר,לפנים.חן-החיים יש להם כללים חזקים מרעידות אדמה זעירות,תעשי את שלך,עם האמת שלך,האחרים ילמדו לעשות זאת גם.ארן-תודה רבה על הטרמפ למרכזית,אפילו שזה לא טיפה לכיוון שלך. עזרא שוב סליחה על אווילות וחוסר טאקט.

odery

New member
זה או חי או ליאור בכל מקרה

אני אל מבדילה -למרות שברור שאתם לא אחים.

למעלה