פספוסים

ואיזו אירוניה ...

מה שאת ממליצה פה, זה בדיוק מה שאני התכוונתי אליו בתגובה הקודמת שלי אלייך: פעולה. ורק אוסיף שוב, שחשוב לא לפעול ללא תמיכה מתאימה.

היא מבינה ? ../images/Emo141.gif

אולי את יודעת את זה ממקורות אחרים. מההודעה הפותחת נראה, כאילו ההבנה זה מה שהיא מחפשת.

maof

New member
שירלי |../images/Emo13.gif|

את יודעת שברפואה של היום "אוטם" ו.."חסימה" אפשר לעבור אותה אם שומרים על תזונה נכונה. ובכלל אורח חיים נכון ובריא.
מעוף

מגיל כלום

זה בדיוק מה שאני עושה. מתרחקת מהגברים שבאמת מענינים אותי. חוסר ביטחון שכזה..

t o t a l

New member
החיוך

קורא אותך ומחייך לעצמי. חושב שכך רבים כאן. את מתארת סיטואציה אופיינית ושכיחה, אשר בהחלט בהחלט בהחלט, שווה דיון ומחשבה מעמיקה. יש משהו [דפוק] בסביבת הגידול שלנו, שמונע מאתנו להרגיש נח עם הידיעה ש"ידעו" שאנחנו מעונינים. לא נוח לך שהבחור בתחנת הדלק ידע שאת מעונינת בו. לא נוח לו שהיא בקצה הבר תדע שהיא עושה לי את זה. מן חוסר נוחות הפכפכה, שקשורה לכבוד, שקשורה לבושה, שכשורה למבוכה. חוסר נוחות כזאת שקשה לי למצא את המילים לתאר אותה, אבל רבים רבים, מאתנו מרגישים את נוכחותה. ויש את התסכול. תסכול כזה שצורב את הנשמה בכל פעם שאנחנו יודעים שאנחנו מפספסים משהו טוב, רק בשל התכונה המעצבנת הזאת שלנו. אישית, כמעט מעולם לא "התחלתי" עם אישה. [ולא. אני לא מדבר על התחלה רחוקה באמצעות האינטרנט והמילה הכתובה]. אין לי את זה. זה מרגיש לי גמלוני ומגושם. פעם אחת שהעזתי, הייתי מאושר שבוע. רק בשל האומץ. התוצאה כבר ממש לא הייתה חשובה. תמיד כשהייתי נתקל באחת שבאמת עשתה לי את זה, הייתי הופך ל"קשוח" ו"מנוכר". ובכל זאת משהו השתנה עם השנים. משהו מאוד מאוד חשוב קרה לי בחיי החדשים. למדתי לחייך. זה הכל. רק לחייך. לא הפכתי לחסר בושה. לא התחלתי לשלוח משקאות ופתקים. לא ניגשתי וליהגתי משפטי פתיחה פתטיים. רק חייכתי. חייכתי אליה. והחיוך הזה הוא כח עצום. זה עובד פצצות. זה שובר מחסומים. זה נותן כח ובטחון. זה מריץ אדרנלינים והכי חשוב.... מוביל לחיוכים חוזרים. ומכאן...הדרך כבר הרבה יותר קלה.

d a n i e l s 5

New member
מצטרפת לחיוך......

גם אני קראתי וחייכתי לעצמי...... ברשותך, מאמצת את הכתובים שלך כאילו אני כתבתי.

shemesh22

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif+הסבר

- כחיזוק חיובי
- על המאמץ ומציאת האייקון
- סתם כי ככה בא לי
ללא ספק את משתפרת....נראה אותך עכשיו תפתיעי אותי באייקון חדש

d a n i e l s 5

New member
אומרים שהזיקנה ....

מרככת אנשים..... בקצב הזה אני גם אתחיל עם הבחורים על הבר או בסופר..... האמת שגם תשומת לב מרככת אנשים ומכיוון שקיבלתי כזאת תשומת לב על חשבון וורד (מקווה שהיא סולחת לי) .
הנה לך ההפתעה לסופ"ש ....

ע פ ר ל ה

New member
על חומותייך עיר דוד

לא היפקדתי שומרים,כל היום וכל הלילה...... נותנת לעצמי את החופש להרגיש,לרצות,לקחת,לקבל,לתת... אני שמחה ומאושרת שאין בי מחסומים וסייגים ברגע שמוצא חן לי... לא מוצא חן לי באינטואיציה,לא מתקרבת ולא מאפשרת קירבה. אבל כשמוצא חן,כל כולי שמחה והזמנה...

למעלה