פסח שמח!

bonomami

New member
חח גם אני רוצה לספר קצת../images/Emo9.gif

אני מספרת קטעים מצחיקים... כשדוד שלי שאל למה אוכלים ביצה בפסח... אח שלי אמר כי בני ישראל היו לבנים מבחוץ וצהובים מבפנים..!! חח אמא שלי נפלה מהכיסא...! וגם אחותי בכיתה א'.. כל הזמן קרא.. וכשהיה את הקטע עם "יי" היא קראה.. "ויאמר יוד יוד" חחחח.... אבל ההדגה הייתה נורא קצרה.... אני זוכרת יותר ארוף.. :p לא חשוב *^_^*.. בסוף אחרי האוגל אני ואח שלי בכל מקרה ברחנו... חחח

star_female

New member
כן...

פרק 16 ;; וקמואי שולט! >< ... יש לך במקרה מושג מה השם של המוזיקת רקע עם הפסנתר שיש בכל פרק? (לא סאדאמה, זה לא פסנתר -- )

S.Riddle

New member
פרק 16..! *מבט טראומתי*

אהה, קמואי סאקס :< ארר... לא sadame? ארר... *מנסה לחשוב* וואו, כל כך הרבה זמן לא ראיתי X... אם אני אזכר אני אגיד לך

star_female

New member
קמואי שולט

תתגברי על זה. סובארו יותר מדי טוב בשביל סיישירו...

S.Riddle

New member
קמואי = איכס. :<

סובארו נוצר להיות עם סיישירו. ששש. >> << >> הם ה-OTP שלי ^-^

star_female

New member
OTP?

ואני לא אומרת שזה לא נכון, (ד"א קראת את X Therapy?) פשוט... ב-X... נו... והם לא באמת ביחד שם, פומה די שולט בקמואי בקטע הזה :X לדעתי סובארו/קמואי זה רק בגלל הנסיבות. סובארו בחיים לא היה יכול להיות סמה בלי סיישירו... ואם פומה היה קצת פחות אה, אלים, קמואי לא היה מסתכל בכלל לכיוון של סובארו (מכמה סיבות). אבל בגלל שלא יכול כל כך להיות שם ס/ס ו-פ/ק, ס/ק זה לא נורא. (זה נשמע הגיוני?)

S.Riddle

New member
One True Pairing ../images/Emo8.gif

זה מינוח חדש שהכרתי לפני כמה ימים.... סיישירו\סובארו הם ה-OTP שלי, כלומר הזוג האחד האמיתי האהוב עלי ביותר ^_^ X Therapy זה פשוט הפאנפיק הכי מצחיק שקראתי בחיים שלי ^-^ שלחתי אותו למאיה בזמנוף זה היה קורע
אין לי אשליות לגבי סיי-צ'אן וסובארו, בואי נאמר ככה. זה פשוט.. משהו כל כך עמוק שאין מצב שזה יסתכם ב"כלום". יש כל כך הרבה שקלאמפ לא אומרות לנו, את מבינה? נגיד כל ה-9 שנים שעברו בין TB ל-X... אני _ממש_ לא מאמינה שלא הייתה בהן בכלל אינטרקציה בין סיי-צ'אן לסובארו, מצד שניהם או מצד אחד מהם... (אם סיי-צ'אן לא עקב אחריו במשך 9 שנים אני צנצנת דגים משומרים). קמואי תיפש. מוות >_< חכי חכי, מנסה ככה לגנוב את סובארו... >.< פומה לא אלים... :x ...טוב, הוא כן XD אבל זה הכל מתוך...אר....טוב, אני לא אגיד אהבה, זה כל כך מעוות o_O; לאי'דעת, אני יותר מדי ס\ס שיפרית מכדי להסתכל בכיוון של קמואי ולא לנהום לעברו >>; לסיכום: מוות לקמואי, יחי ס\ס!
נו, וגם קצת פ\ק זה נחמד ^^;

star_female

New member
אוי אוי,התכוונתי שהם מתאימים רק ב-X

לפני זה הם בכלל לא הכירו :X ובכלל, זה יכול לקרות רק אחרי פרק 16. ממ... ה-OTP שלי זה דאיקן, באופן טבעי (את קופצת ישר למים הקרים, הא? ס/ס זה לא בדיוק הזוג ה..אידיאלי.. להתחיל איתו X_X) ס/ס זה יפה ומעוות בדרך שרק קלאמפ מסוגלות לעשות. הפיק הזה גרם לי להבין עד כמה היחסים בסאקורה הם נורמליים יחסית למה שהולך ב-X.
אה, ומוות לסיישירו

star_female

New member
*פתאום קולטת*

קלאמפ באמת חשבו על כל המעריצים שלהן, הא? מסכן סובארו-צ'אן ^^;; (לפחות שתינו אוהבות אותו...
)

S.Riddle

New member
מה זה, כל כך אכפתיות... -__-x

כל כך אכפתיות שהן משאירות את כל הדמויות שלהן בחיים, מה אני אגיד
סובארו-צ'אן!!
poor baby ;-; נו, גם סיי-צ'אן אוהב אותו >> Therapist: Car. Seishiro: Subaru. Subaru: ... Therapist: ... Seishiro: What? Subaru's a car. Seiichiro: That's true, a few of my co-workers are riding that one. Seishiro: I'm the only one that's allowed riding that one. *smirk* Subaru: *falls off chair* אני חושבת שזה בערך ככה XD lol

star_female

New member
XDDD

"Seishirou's nine years older than Subaru!" Kamui was eager to throw stones at the Sakurazukamori. "So?" Subaru said weakly. "I'm ten years older than you." "Than . . . are you having an affair, Subaru-kun?" asked Seishirou pensively. "No. It was just an example," Subaru squeaked out, being caught in a tighter embrace by the Sakurazukamori.​
פיק שולט ^_^ (זה היה קטע רנדומלי, באמת! לא התכוונתי שזה יהיה דווקא ס/ק ^^;; )

S.Riddle

New member
*בוחנת אותך בעיניים מצומצמות* ../images/Emo11.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ענק XDDDD The young man looked at her with his good eye. "Subaru Sumeragi," he said shortly. "Thirteenth head of the Sumeragi clan. I’m an onmyouji, my life is completely screwed up, I used to have a sister, and I hate him." He thumbed at the man seated on his left to make his point. The Therapist looked at the Seishirou who was smirking. She looked back at Subaru. She thought back to their behaviour during musical chairs and chewed her lip and wrote, ‘Love/hate relationship. Twisted is the understatement of the century.’ "Ri-ight, she said instead. She pointed her pen at Seishirou. "And you?" Seishirou smiled. The Therapist shuddered. She decided that this man wasn’t the person you’d like to meet on a dark street. "Good afternoon. My name is Seishirou Sakurazuka," he said with a slight bow of his head. "I’m the Sakurazukamori, and I used to be a veterinarian some years ago. My few favorite things in life are sakura blossoms, blood and Subaru-kun. If I could have all three at once I would be very happy." No one spoke, though the Therapist noted that most of the group unconsciously moved their chairs away from Seishirou. She did too, and wondered what the ‘Sakurazukamori’ was. Seeing what the man was like, she decided it was another bit of information she did not want to know. ‘Seishirou, one word,’ she wrote on her pad. ‘OBSESSED.’ פשוט גאוני XDDDDDD ס\ס לנצח!

S.Riddle

New member
פססט. פססט. כנסי. ../images/Emo11.gif *פרסום סמוי*

http://www.fanfiction.net/read.php?storyid=286346 אחד האהובים עלי. אדיר XD

star_female

New member
ידעתי שהציטוט הזה חייב להיות

מאיזשהו פיק... חיפשתי אותו ב-X Therapy אבל הוא לא היה שם (למרות שהיה משהו דומה ^^; ). פיק נחמד XDD עושה לי חשק לקרוא עוד X פארודי... אבל מצד שני, יש את כל היאוי הזה שיש לי לקרוא... :X (ואני רוצה לראות מנגה של X במפגש הבא :X אונגאי נה)

star_female

New member
אה, ואני חייבת לציין שנורא נהניתי

מהסרט של X, הוא היה כל כך מצחיק ^_^
, אני מניחה סוראטה: לא הספקתי לשאול אותך מה את מרגישה כלפי... *מת* פומה: *הורג את אראשי בפרץ סאדיסטיות פתאומי* עכשיו אתה יכול לשאול אותה... XDDDD

S.Riddle

New member
הסרט של X! *נקרעת* XD

הכותבים של הסרט: *מעשנים חשיש* היי, בואו נעשה סרט ל-X... קלאמפ: *פשוט מתנהגות כרגיל* יאללה! *חושבות לעצמן: מוות, להרוג, מווהאהאהא!!! *_* * חיחיחיחי XDDDDD לעזאזל, מילא להרוג את כולם, אבל...
עם כל הכבוד, סיי-צ'אן וסובארו הם שתי הדמויות הכי ותיקות שלכם, מה זה ככה לתת להם 5 דקות זמן מסך ואז להיפטר מהם? ;; hidoi ;-;

S.Riddle

New member
חיחי, פאנפיקים גאוניים ^__^

אחרי שקראתי את X Therapy בפעם הראשונה פשוט הייתי חייבת עוד פארודיות... מצאתי את זה במקרה
ענק ביותר ^-^ יאוי של X! *drool* אני יכולה לתת לך כמה לינקים חביבים אם את מעוניינת ^^ יש לי אוסף לא רע...
המממ, נו פרוב ^^ *מכינה את כל הX שלה* יש לי... אה... 1-9 באנגלית ו-11-18 ביפנית :x

S.Riddle

New member
חיחיחיחי... אני מזוכיסטית קלות ^^;

לא משנה כמה זוגות או סדרות עברתי, הם תמיד ה-OTP שלי, לנצח
הם כן זוג אידיאלי, הם כן! ;; *חיה באשליות הורדרדות שלה* קלאמפ גאונות. אין מילה אחרת לזה. אכזריות, אבל פשוט... גאונות. בואנה, היחסים בסאקורה זה אחד הדברים היותר נורמלים שקלאמפ אי פעם המציאו o.o ע"ע ס\ס @_@ פ\ק, יוזו\קוסא, יוטו\סטסוקי :< מעוות ;; סיישירו יחיה לנצח, שקט >_< הוא וסובארו יתחתנו ויהיו להם 4 ילדים! o.o;

nolee232

New member
עדיף לא לאכול כלום בפסח...../images/Emo5.gif

כל האוכל בפסח כלכך מגעיל שבא להקיא ממנו בללעעע... אני לא אוכלת מצות (זה אבנים במסווה של אוכל ) יש לנו במקרר פול מעדני שוקולד כשרים *יאמי* המלצה חמה לכולם: לא לאכול מצות

למעלה