פסח שמח!

Konchi

New member
יופי ^-^

אז אני לא יפסיד. אני הולך לישון אצל סבתא שלי..

SailoR VenuS

New member
חג שמייח לכולם!!../images/Emo47.gif

חג שמח וכשר לכולם!! תאכלו הרבה אל תשתכרו ותשפכו הרבה יין על המפה הלבנה ^____^

CozCoz

New member
ח-ג ש-מ-ח !!

ותשתדלו לאכול כמה שפחות דיקטים
..! :) ועדיף שתשתו יין נטול אלכוהול (בד"כ עושים). אבל מניסיון, 5 כוסות.. זה קצת קטלני.. ^-^" האפי פסח !! :)

Konchi

New member
בארבע ימים סיימתי

2 בקבוקים שלמים רק בעצמי D:

OFIRB9

New member
אחי הקטן כזה טיפש וכזה מתלהב

שהוא השתכר בכוונה מכוס תירוש....חחח וכולם מנסים להסביר לו שאין בזה אלקוהול והוא ממשיך להתנהג כמו אידיוט

DanaDuck

New member
מצטרפת לברכת החג

חג שמח וכשר לכולכם ולכל בני ביתכם!

moon flower

New member
פייסח שמייח ^-^

אז מה חדש? אצלי לא הרבה.. הייתי צריכה לשרוד סדר עם בני-דודים שהחליטו שהארון שלי וכל דבר שנמצא ברדיוס של קילומטר ממני והוא שייך לי זקוק לכירסום, ליקוק, וציפוי של פרוריי מצה -_-".. הם אפילו הצליחו לשרוף לי כמה קצוות שיער עם הגפרורים שלהם ><" והייתי צריכה לגזור חלק ;______; אה.. והפסדתי פרק של סאקווווורהההההההה כי הייתי צריכה ללכת בכפייה להר הטורמוסים הזה ולהתקע שם עם קרובים (...) קיצר, חופש הרבה אין לי.. שיהיה לכם חג שמייח ומלא בפרחיי דובדבן, נדשיקו, אירוס (אם אני לא טועה, יכול להיות שהתבלבלתי..) ואפרסק ^-^

OFIRB9

New member
חויית הפסח שלי ^^

באה המשפחה המנג'סת (שתי בנות דודות שאף פעם לא באות, נודניק אחד עם מאה שמונים פיצולי אישיות אחד שמזכיר קצת ימאזאקי צרפתי או משו כזה ובת דודה שלא תרד ממך לשניה!!!!) וגם הסבתא הפולניה שתנקה אפילו איפה שאתה תדרוך ולא משנה כמה טוב סידרת את החדר היא תעשה לך סדר עוד יותר גרוע (עד שלא תמצה כלום) אבא שלי כרגיל קרא את כל ההגדה והכי גרוע זה שכל אחד היה צריך לקרוא חלק והבת דודה כל הזמן קפצה "אני רוצה לקרוא!" והיינו צריכים לחכות שעה עד שהיא תבין מה זה המילה "יי".............. אחר כך אחי הגדול נכנס לאיזשהו הלם וברח (פשוט הפסיק לזוז) כל השכונה שמעה אותנו שרים כמו שיכורים את דיינו (זה היה כיף נתנו לנו לשבור דברים בשביל הקצב ^^) ואף אחד לא מצא את האפיקומן שהחבאתי ^^ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מרושעת

Konchi

New member
הליל סדר שלי ^-^

הלכנו לסבתא שלי (מצד אבא) וכל המשפחה באה, היה אצלנו משהו חדש השנה ^-^ לגמור מצה שלמה בארבע דקות (זה מה שחסר לי), אני אכלתי חצי מצה באיזה 8 דקות, כי נותנים 7 דקות למי שלא מצליח ובן דוד שלי הקטן אכל 2 מצות שלמות באיזה 11 דקות
ואתם קולטים אחר כך קוראים בהגדה את הקטע של ארבעת האחים (אני קיבלתי את הרשע, מוהאהאהא XD) וקיבלתי הגדה שלא מבינים בה כלום כי כל האותיות מחוברות, קיצר שעה עד שפירשתי את כל מה שכתוב, וכולם התרגזו רצו לאכול ^-^ אתמול ישנתי אצל בת דודה שלי (עם בן דוד שלי השמן) ראינו סרט והלכנו לישון ככה ביחד בשלוש לפנות בוקר, אתם קולטים כל הלילה הוא מביא לי מרפקים לאף XDDD היו עוד הרבה דברים מצחיקים אבל אין לי כוח לכתוב אפילו.. להיות עם בן דוד שלי זה סיוטטטט, הוא קרציה חבל על הזמן...

star_female

New member
על ליל הסדר אין לי כוח

לספר (גם אין הרבה מה, זה היה ליל סדר רגיל)... אבל היום ראיתי X! ז"א, סיימתי לראות X ^^; גאד, איזו סדרה טובה *_* האנגסט... (היהי, גם אם לא ראיתי סאקורה, מחסור בקלאמפ לא היה לי היום...)

S.Riddle

New member
אוו, מזל טוב, טלי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif ^_^

נו, היה פצצות, אה? (בלשון המעטה)

למעלה