עדכונים

I מ י ר ב I

New member
וואי,איזו מחמאה יואב גינאי

נתן לאריק-הוא אמר שהוא מצדיע לדיסק ושהוא גורם לו ממש להתרגש. אומר שאריק מתייחס ממש לשפה...

I מ י ר ב I

New member
היה ראיון ממש יפה

דיברו על איך אריק כותב,אריק אמר שפעם הוא היה בדגש על הלחן ואנשים היו באים אליו ואומרים איזה טקסטים מדהימים והוא בכלל היה בקטע של לחנים. דיברו גם על התיוג לרימון,אמר שהוא שמח להיות שייך לקבוצה הזו ושהוא אוהב את כולם. וכמה מילים על הופעות שבדרך. השמיעו את שמות,טעם נרכש ומגיע לך שיר.חצי דקה מכל שיר,ממש מעצבן.אבל פותח לאנשים את הסקרנות לקנות אותו... יואב המליץ לשמוע את האלבום מההתחלה ועד הסוף...וזה מה שאני הולכת לעשות עכשיו.

טולי135

New member
ראיון בהחלט שווה

האזנתי לכולו ובאמת הרגשתי שיואב גינאי ממליץ ומשבח את אריק מכל הלב. קצת מוזר בשאלות, אחרי שאריק עונה יואב לא ממשיך לחפור הוא עובר לשאלה הבאה, לא מבזבז זמן. אני חושבת שהראיון הזה בהחלט יגרום לאנשים נוספים אולי גם במוגרים יותר להאזין לדיסק אני בהחלט מאזינה ואוהבת.

Fanch

New member
מסתבר שאבא שלי האזין לראיון

לא הייתי בבית, אז לא יכולתי לשמוע גם. בכל אופן, כשחזרתי ראיתי את אבא שלי על המחשב, רציתי להגיד לו לשמוע את החדש של אריק, כי קניתי והוא מדהים. מסתבר שהוא הקדים אותי
אחרי הראיון, הוא הלך למחשב והתחיל לשמוע את כל האלבום. הראיון ממש פתח לו את התיאבון. אז כן, אני חושבת שזה בהחלט מדבר גם למבוגרים יותר. מבחינה מלודית, לפחות, כי אבא שלי לא משקיע בהקשבה למילים. יש לו שמיעה מוזיקלית מאוד טובה, אז הוא מתנתק ומתרכז בכל ההפקה המוזיקלית, בכל כלי נגינה בנפרד. מעניין איך זה.. בכל אופן, הוא שיבח ואמר לי: "הוא בחור מוכשר"

Fanch

New member
אהה ואיך שכחתי

הוא כמובן הפך למעריץ של אריק, רשמית, בפייסבוק. :)

Fanch

New member
ביקורת על האלבום- YNET

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4402,00.html לא יודעת, לי נראה שקצת קשה להנות ולבקר את האלבום הזה על סמך שמיעה ראשונה. מאידך, אני לא יודעת אם היא כתבה את הביקורת על סמך שמיעה ראשונה.

למעלה