עדכונים

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo20.gifעדכונים../images/Emo20.gif

3.2: כתבה בחדשות ערוץ 2 (מהדורה של 20:00) , גיא פינס ו- Y בעשר. 4.2:אולפן גל"צ בתוכנית "מוסיקה היום" בין 14:00-16:00 ובגלגלצ יתארח בתוכנית "המקור" שתשודר בין 22:00-24:00 6.2:ביום שישי,רשת ב' בתוכנית "מה יהיה" עם יואב גינאי בין 10:00-11:00 10.2:ביום שלישי, תשודר תוכנית מיוחדת בגלי צהל לרגל צאת האלבום החדש ב- 21:15 11.2:ביום רביעי, יתארח עם הלהקה בתוכנית של קוטנר ברדיו ת"א כולל ג'אם לייב באולפן בין 14:00-15:00 14.2:שבת, מתארח בתוכנית "מאחורי השירים" עם חיים א-דור ברשת ג' בין 13:00-14:00 מומלץ מאוד להאזין

טולי135

New member
ראיתם גיא פינס?

אתמול הראו בגיא פינס מה הלך לפני ההופעה מי שלא ראה יש שידור חוזר היום אחה"צ. אני כבר מכורה לאלבום. אריק לא חשב לעלות להדרן גם בירושלים, וההמווןןן זמן אנשים מחאו לו כפיים, אז הלהקה חזרה והוא אמר שהם לא תיכננו הדרן - אז מישהו בקהל אמר לו שישיר שוב הגשמה עצמית ויסגור בזה את ההופעה, אז אריק אמר אני אשיר בתנאי שכל פעם שצריך כולם צועקים יחד הגשמה עצצמית יצא ביצוע גדול פשוט מטורף ואז ככה נסגרה ההופעה. אני חושבת שהסיבוב הזה הם לא עושים הפסקה באמצע ובלי הדרן.

I מ י ר ב I

New member
אל תשכחו היום ב 14.00 בגלצ

בתוכנית מוזיקה היום. אם אריק באולפן וזה לא ראיון טלפוני אז כדאי להפעיל את המצלמות שבאתר כי מצלמים בדרכ את האולפן שם.

I מ י ר ב I

New member
היה ראיון ממש נחמד

אריק סיפר שזה כיף שהקהל אוהב ובא להופעות בתשובה לשאלה שהאלבום ה-I מאוד הצליח. הוא דיבר גם על זה שהוא כותב על בסיס יום-יומי וזה לא ככ קל כמו שזה נשמע וכאשר הוא הגיע להקליט את האלבום II כל החומרים כבר היו לו. בנוסף,הוא סיפר שהיו סיקורות טובות על הופעת ההשקה וגם על זה שהוא מזכיר את בוב דילן. בסוף השמיעו את הבחורה עם החתולים.

I מ י ר ב I

New member
כתבה יפה

שמתי לב שאריק בראיונות ככ שקט וביישן כזה ועל הבמה הוא אחר.עם מלא בטחון עצמי... הבמה עושה לו טוב כנראה ורואים את זה.

טולי135

New member
כן הוא בהחלט שונה

והבמה עושה לו טוב. תמיד מסבכים אותו בגלל השירים בכל מיני שאלות על זוגיות והוא מתחיל להסתבך - מגניב..

למעלה