סקר

soofgania

New member
נראה לך שאשכח אותך?

אוהבת אותך בחזרה
ומקווה שלא תעלמי שוב

גם אני עונה בלאאטטטטטטטטטטטטטטטטטט

מי הכי ותיק/ה? ענת חחחח הכי מצחיק/ה? אמממ חכם דוד הכי שרוט/ה? אני חחחחחחחחחח אין עלי בעולם הכי חכם/ה? סופגי ולפעמים גם גס נותן הרצאות וזה הכי חתיך/ה? פוטי בדוק!!!!!!! אבל גם לגס לא חסר חיחי הכי מתוק/ה? סופגי ושחף אוחחח הייתי חיחי הכי מתחשב/ת? שחף ענת סופגי אמממ פוטי אממממ זהו כולם נבלות סתם כולכם חמודים וזה עם הפתיל הכי קצר? אממממ אני צהכי צנוע/ה? סקסית 23 חחחחחחחחחחחחחח הכי תורם/ת? סופג הכי מביך/ה?לראות את גס במציאות חחחחחחחח כפרה עליו

עונה..

הכי וותיק\ה - מאיפה לי????? אם הייתי יודעת הייתי בטח קשישה כמו משה.. הכי מצחיק\ה - טוב יש כמה...סופגי, דוב קואלה החופף והעירקי המעפן שלא מתאמצים..הפיגור שלהם מצחיק את כולם.. הכי שרוט\ה- חכם דויד,לא הבנתי ת'קטע שלו עם הפנים וזה.. הכי חכם\ה - אין ספק! מרסדס!...פשוט אין עליה! הכי חתיך\ה - ממממ ג'סטין..<אל תרים ת'תחת י'רומני>. הכי מתוקה\ה - טלוש, רונה וקווינטי.. הכי מתחשב\ת -נועה.. עם הפתיל הכי קצר?....מממממממ יש פה מרוקאיות???. אה כן....לוטוסיתתתתת ... הכי צנוע\ה - סקסית 23 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח<בחיי שלא מקנאה בך נו> הכי מביך\כה - אגרונום...
ויש לי עוד אחד שהמצאתי....הכי יורק\ת - ש ח ף המקוריתתתתתתתת...ומשה????... אחטטטטטטטטטטטטטטט טפוווווווווווווווווווווווווווווווו

למעלה