סקר

soofgania

New member
../images/Emo20.gifסקר../images/Emo20.gif

קבלו את הכל בהומור/ובלי להיפגע קפיש? אפשר לבחור בכמה חברים שיהיו באותה קטגוריה כל אחד יענה כראות עיניו. בסוף אביא לכאן את תוצאות הסקר מי מחברי הפורום: |מי הכי ותיק/ה? הכי מצחיק/ה? הכי שרוט/ה? הכי חכם/ה? הכי חתיך/ה? הכי מתוק/ה? הכי מתחשב/ת? עם הפתיל הכי קצר? הכי צנוע/ה? הכי תורם/ת? הכי מביך/ה?

soofgania

New member
../images/Emo192.gif

מי הכי ותיק/ה?ענת,טלוש,רונה הכי מצחיק/ה? חופפי משה שחף הכי שרוט/ה?משה חופפי סופגניה נועה הכי חכם/ה?אין פה כאלו כולם מצו'געים
הכי חתיך/ה?פוטי הכי מתוק/ה?שחף הכי מתחשב/ת?שחף,ענת,רונה, טלוש עם הפתיל הכי קצר?מ-ש-ה הכי צנוע/ה?טלוש הכי תורם/ת? דוב קואלה הכי מביך/ה?מ-ש-ה<מביך את האחרים לעיתים...הכל בהומור כן?
> הוספתי עכשיו...הכי נעלם-חופפי,פולי זו דעתי!מוזמנים לחלוק עליי

putimakansi

New member
אני הכי חתיך ??

תודה סופגי !!! אני מחזיק ממך אחת שמבינה בגברים - ולכן המחמאה גדולה שבעתיים !!! חולה עלייך - סקסית חושנית מדהימה !!! העלית חיוך ראשון להיום על שפתיי !!!

אז פוטי אם אתה חתיך וזה..יש מצב לזה

נו...איזה תרגיל אקרובטיקה על מזרון.... אני אביא סמבוסק..אתה תביא תתחת שלך... קפיש?

סופגי..גם אני לא התכוונתי אליך....

את רוצה לראות ולמשש את הסחורה לפני הקניה??? או שתאכלי אותי במקום ?

משה אתה כניראה לא הבנת את

סופגי היא היתכוונה לזין הכי קטן כשהיא אמרה הפתיל הכי קצר אבל אני שמח שאתה מסכים איתה

soofgania

New member
אופס צחי...

איך לא שמתי אותך גם במצחיקים?
יאללה תענו על הסקר!!!אתם מדברים יותר מידי

עונה בשם הקושילדודה של שחיפי....

מי הכי ותיק/ה? הכי מצחיק/ה? הכי שרוט/ה? - העובד שלי מוש..גאס,קואלה,וכל מי שעירקי.(זה בגנים) הכי חכם/ה? - אני נאלץ לומר שאני...ויש לי הוכחות..שאני אמצא פעם... הכי חתיך/ה? - התחת של מוש...מלא שיערות..עם נפח..ושביל לצד. הכי מתוק/ה? -אני כמובן ויש לי הוכחות..לא זוכר איפה השארתי אותם. הכי מתחשב/ת? - מוש..תמיד יורק לכיוון הנכון ומציע טישו. עם הפתיל הכי קצר? - שו פתיל..יענו זיבי?..שחיפי..אין לה פתיל בכלל. הכי צנוע/ה?- אני חייב לציין את עצמי..סתם..אני אומר סופגי וטלושש... הכי תורם/ת? - קוויני תורמת רבות "לקירור" האווירה..סופגי את תרמת כבר? אני תורם תמיד..בבנק הזרע..יש לי שם תוכניות חסכון לכל עת. הכי מביך/ה?- שו מביך..מה מביך?? מה קרה ניפנפתי לכם עם ה24 שלי ?? הכי מביך זה שניסינו להוציא למוש שערות עם שעווה מהתחת.. ואחרי טיפול של יומיים צמחו לו יותר שערות... זה היה מביך. הכי נעלם ?- מסתבר שקוויני...ואני. ואם אתם עם טיפה של חכמה..שריטה..פתיל קצר..צנועים..תורמים.. מביכים..אז..תחברו אחד ועוד אחד..ותחסירו אחד...ותגיעו לשום תשובה..כרגיל. קפיש? אה..ולתפארת הקושילדודה של שחיפי טפייייייייייי

soofgania

New member
חופפייייי ענקקקק!!!

איך שכחתי את גאס?
<שבת שלום מיידלה אופו אתה
ומשה רד לי קצת... עודדדדדדדדדד עודדדדדדדד סורי לא נהנתי...אתה הומו

קוף קואלה?? היא חייבת משקפיים נו...

חוצמזה...מממ...לסופגי יש בעית גודל איתי??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא בכלל חושבת אותי להומו!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהה שכחתי שחף??? אטפוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

soofgania

New member
חחח יפה רונה..זה לא רחוק מהאמת

ככה בדיוק אני מתחזקת את המחשב שלי..עדיין יש לו קולות של טרקטור עדיין הוא מונח באלכסון כשהא שעון על כסא כדי שלא יהיו רעשים.. עדיין הוא נופל לי מידי פעם כשאני מזיזה את הכסא שלא במתכוון ואז הוא נכבה אני פשוט עובדת לפי כל הכללים בלי לעבור קורס

למעלה