סקר קטן

eva133

New member
../images/Emo13.gif

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים ? אמ.. איפשהוא באירופה או בארץ 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם ? 3-4 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני? עיניים
4. משפט מחץ שלך : חיה ותן לחיות 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק? כי ההכנות לשבת הרגו אותי
( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו ) ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם ? אירופה או להיות בארץ

../images/Emo2.gif!!!1111../images/Emo163.gif

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים?לונדון 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם?2-3 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני? עיניים 4. משפט מחץ שלך: הורים שלך אחים וסבא וסבתא שלך דודים 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק?ככה
( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו?) ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם? שלום עולמי

זונע

New member
עונה שיהיה

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים? לא יודע...בבית שאני גר בו היום. באמאשלי שהוא שווה. 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם? מבחינתי...1 מספיק, ואם הוא ירגיש בודד אז נהרוג אותו או משהו.
3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני? אממ, תווי פנים:| לא יודע, משום מה אני לא אוהב בנות מכוערות יותר מדי. 4. משפט מחץ שלך : זה יסתכם ב..."ההורים שלך אחים". בדרך כלל לאנשים אין תגובה לזה. 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק? כדי שיהיה לך מה לשאול. אה, ואין לי יעד בעולם.

MoonyAvFreak

New member
יש להכניס נושא להודעה

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים:ארה"ב. המיקום שם פחות איכפת לי כבר 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם : 2 או 3 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני: אנילאיודעת. עיניים. 4. משפט מחץ שלך : הלא יודעת.. 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק: וא כי ממש משעמם לי ( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו ) ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם : מה אני יודעת?

חצילע

New member
נמ.

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים? מממ. בארץ, או בלנדון. בארץ,נו. ;; 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם? לא הרבה. הכי הרבה 2. 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני? עיניים, שיער, וקול.
4. משפט מחץ שלך :נמ. אינלי. 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק? כי משעמם לי.
( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו )
סתם,נו. :) ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם? אינלי מושג.

../images/Emo28.gif

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים ? לונדון 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם ? 2-3 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני ? כל הגוף 4. משפט מחץ שלך : -__- 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק? כי משעמם לי ( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו )

assafein

New member
אני...

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים, בישוב שאני גר בו עכשיו.. 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם, 2-3 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני, לא שמתי לב לזה עד עכשיו.. 4. משפט מחץ שלך : "אם אתה לא יכול לזכות במקום הראשון, תהיה אחרון... ככה לפחות יזכרו אותך"
5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק, שבת בבוקר, יום יפה... ( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו ) ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם, בעוד כמה שנים למצוא משקיע ולפתוח פנמיית ספורט בארץ, שתוציא כשרונות בכל תחומי הספורט...

Gadook

New member
למה לא ../images/Emo13.gif

1. איפה תרצו לגור כשתהיו נשואים? קנדה, אני חוזרת הביתה
2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם? 3, שני בנים ובת. 3. מה הדבר שאת/ה מסתכל אצל המין השני? שיער או עיניים. 4. משפט מחץ שלך: ממ... לא יודעת
5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק? כדי להתחמק מללמוד. 6. מה היעד שלך בעולם? להיות שמחה ולא להפריע ליותר מדי אנשים.

linkintrance

New member
שלי

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים?-פינלנד 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם?-2-3 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני?פנים.. 4. משפט מחץ שלך :יש הרבה,משתנה תמיד 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק?-כי אני מחכה עוד חצי שעה לאוטובוס כדי לסוע לחברה ( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו )-קורה,זה בסדר ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם ?אין לי מושג עדיין

noname202

New member
ממממ

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים? בדיוק איפה שאני גרה עכשיו - קריית מוצקין 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם- 2-3 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני? פנים 4. משפט מחץ שלך: שומדבר מיוחד D: [בהנחה ש"היי מריאנה
" לא נחשב] 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק? כי אני מוכנה לבר מצווה של אחי החמוד [נמ] ועוד לא יוצאים ונורא משעמם לי. ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם: לחפור, ברור.

dragonit12

New member
חחח

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים?ליד הטבעע..בין הים לטבע
2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם?2-3... 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני?ברור שעינייםםם!!!
4. משפט מחץ שלך :תחייך מישהו יכול להתאהב בחיוך שלך
5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק?השאלון בסדר..ואני משועממת
( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו ) ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם?אין לי שמץ

2nd me

New member
וואע.

1. אני מניחה שבארץ, וכנראה שבחיפה.. אם לא אז באזור המרכז, אבל לא ת"א. 2. בין שניים לשלושה. (שניים וחצי?
) 3. הדבר הראשון שאני מסתכלת עליו אצל המין השני הוא השפתיים, ואחר כך זה יהיה הצוואר. 4. משפט המחץ שלי? המ... *smaaaash.* 5. המ.. כי אני דוחה בעוד כמה שניות את המעגלים של גיאומטריה.
היעד שלי בעולם? אני בכלל לא חושבת שאני יודעת. שבוע טוב!

איחור קל

אבל הייתי בטיול, אז תסלחו לי
1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים? חיפה כמובן 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם ? 5 יספיקו. 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני ? השרירים כמבון. או העיניים 4. משפט מחץ שלך : אין לי תשמפטים הקבועים האלה. אני שנונה מידי ומפיקה משפטי מחץ בקצב מטורף
. 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק? כי מוצאי שבת עכשיו ושמעמם לי ( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו ) ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם? הממ

עונהה

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים?קרית מוצקין
2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם??3 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני?עיניים 4. משפט מחץ שלך : 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק?כי אין לי מה לעשות? (שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו ) ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם:שאלה טובה.

למעלה