סקר קטן

S a m B o o k i

New member
../images/Emo20.gif סקר קטן ../images/Emo20.gif ../images/Emo9.gif

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים
2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם
3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני
4. משפט מחץ שלך : 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק
( שמישהו עייף ודפוק
חיבר אותו
) ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם

עונה

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים? בחו"ל 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם? 4 או 3 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני? עיניים 4. משפט מחץ שלך: יהיה טוב.. סתם 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק ( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו )? אממ שעמום ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם? לענות על שאלונים?!!

טו טו טו ../images/Emo124.gifעונה

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים ? מושבבב... בבית 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם ? אני לא אסתדר עם ארבע בטח אבל נראה מה יהיה 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני ? נמנמ פנים כאלו אני מסתכלת על הפנים ומזהה אם זה פרצוף מפחיד אנושי או נחמד ...אבל אני לא הולכת לפי זה כל כך ... 4. משפט מחץ שלך : לא חשבתי על אחד עדייין 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק ? כי אני נכנסתי לפורום לחמש דקות לעשות הפסקה מהחיפוש של הנוסטלגיות של המשחקי מחשב וגם שעמום יתר ( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו ) לא נראה לי דפוק...
ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם ... שלוש נקודות נגלה ונראה

noyy

New member
../images/Emo28.gif

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים? במקום נחמד, רצוי שקט וקטן 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם? הכל יתקבל בברכה 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני? על החבר שלי 4. משפט מחץ שלך: אין לי 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק? היי אני בת! ( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו ) ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם? מישהו באמת יודע את התשובה לשאלה הזו?

galileho

New member
.....

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים ? לונדון 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם ? 3-4 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני? גובה. 4. משפט מחץ שלך :how you doing? סתם אין לי. 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק :כי משעמם ולא בא לי לישון ( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו ) ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם ? אין.חיה בשביל הרגע

Under the GUN

New member
.

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים: los angeles 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם 2-3 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני : פנים 4. משפט מחץ שלך : הכל ברוח טובה ובלב זהב
(גלי מבינה) 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק: כי חבר שלי ישן אצלי והוא תפס לי את המיטה ואין לי כוח לסדר לעצמי מזרון וגלי משתעממת איתנו בטלפון ( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו ) ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם: אני חושב מקסימום 5 דקות קדימה, ואני רואה טוסט

אפשר לדעת למה דווקא LA?

למה לעזאזל אנשים נמשכים למקום שורץ החלאות הזה? חוץ מסיקספלאגס שומדבר לא שווה שם. בחיי.

Under the GUN

New member
יונברסל סטודיוס, סיקספלאגס ../images/Emo99.gif

דיסנילנד, קליפורניה אדוונצ'ר, סלבריטים בכמויות.. מקום שנהנתי ממנו בכל שניה אבל סיקספלאגס... ואוו.. איזה מקום מושלם

eladan1

New member
עונהה

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים? עדיין לא חשבתי על זה :S 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם 2-3 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני אופי 4. משפט מחץ שלך :אקונה מטטה 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק? כי משעמם לי חחחח ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם להיות מעושרת ולהצליח בכל מה שארצה

D: אני אענה...

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים אני חושב שלא בעיר. "בערי שינה&quot
כמו כוכב יאיר צור יגאל וכו...) אני מעדיף לגור באזורים שליד ערים... 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם 7000 [= מצוות פרו ורבו.לא סתם. אני חושב שאסתפק באחד,מקסימום שניים. 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני עיניים [לא הכי חשוב?!] 4. משפט מחץ שלך : סייג לחכמה? סתמי! 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק ( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו ) הוא קצת נחמד אני חושב |: ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם- Who knows...

nse

New member
../images/Emo6.gif

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים? בצפון
2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם? 2-3. 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני? לאיודעת
4. משפט מחץ שלך : קורטיזאנה XD 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק? מאותה סיבה שחיברו אותו. ( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו ) ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם? לחיות טוב.

B a m b o o k

New member
:]]]]]

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים? אממ בצפון. או במושב 2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם? 3-4 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני? אממ חיוך ועיניים 4. משפט מחץ שלך : אממ לאדעת... 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק? כי אני משועממת ( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו ) ואחרון לסיום : מה היעד שלך בעולם? לכבוש אותו

Angel On Earth

New member
עונהההה ../images/Emo13.gif:

1. איפה תרצו לגור שתהיו נשואים ? מממ...חו"ל...
2. כמה ילדים תרצו שיהיו לכם ?הרבה נועה ל4 3. מה הדבר הראשון שאת/ה מסתכל אצל המין השני ?פרצוף 4. משפט מחץ שלך : אין אחד.. 5. למה אתה משועמם ועונה על שאלון כזה דפוק ? כי משעמם~! ( שמישהו עייף ודפוק חיבר אותו )

למעלה