סיכום שבועי

Under the GUN

New member
ממש התבאסתי מthe open door

אבל smack that שיר מעולה וכל פעם שאני שומע/קורא משפט שקשור לתרנגולי הודו/חגי הודיה אני מדמיין את הראש של מוניקה תקוע בתוך תחת של תרנגול הודו
(חברים שליטה)

../images/Emo6.gif

אבל איך התבאסת מדה אופן דור? אבריבדי פולס הוא כנראה השיר המשולם עלי אדמות... אוף הלוואי שהם היו מגיעים להופיע כאן..

eva133

New member
עונה../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע : Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey Oh) - אלבום השבוע: כנ"ל - האדם שעשה לכם את השבוע: אמ.. שגי"א(המבין יבין) וחברה שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):חיה ותן לחיות - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) האתר של וואלה לא עובד? וואלה?!
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):79 באנגלית
- מאכל השבוע:אמ.. קוסקוס
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לדבר שוב עם שגי"א - משהו שהרס את השבוע: אמ.. מצב רוח רע. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מבחן ביום שני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שום דבר מיוחד -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey Oh) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חבר שלי סתם: - תמונה מגניבה:

אניאניאני

השבוע שעבר: - שיר השבוע : "למה לי לקחת ללב?" אריק איינשטיין - אלבום השבוע: קרן פלס-אם אלה החיים - האדם שעשה לכם את השבוע: ידידה טובה [= - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אולי זה רק משבר קטן וזה חולף? אולי פשוט אני נהייתי קצת עייף..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מנטרה לעצמי- "היום יהיה לי יום מצוין [=" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא השגתי משהו מיוחד... - מאכל השבוע: גם אין מאכל מיוחד>< - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: 71 בלשון ו75 במתמטיקה [הלו המבחנים האלה היו קשים!!!] - משהו שהרס את השבוע: ערסים והמכות שלהם...עזבו X: סיפור ארוך. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסוף של מרקו. היוםםםםםם היוםםםםםם. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שבוע מצוין -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "למה לי לקחת ללב?" -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין מישהו/מישהי מיוחד סתם: - תמונה מגניבה:

Snow fairy

New member
D:

השבוע שעבר: - שיר השבוע :
See who I am- Within Temptation - אלבום השבוע:
Within Temptation- the silent force - האדם שעשה לכם את השבוע:
מיכלי
[נהנתי המון בוב, תודה;]] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
"משחת השבוע? שיניים." אחותי כה חכמה. Scarlet moon אם תרצו לצחוק עליה. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
אממ... 96 בתיאטרון!
ומחזיק מפתחות של דוב אכפת ליDD:: - מאכל השבוע:
פופקורן - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
קיבלתי 96 בתיאטרון
וקיבלתי MP4!!! - משהו שהרס את השבוע:
נגמר לי המייקאפ!!#$@^%@#%$! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
היום אני הולכת עם מגמת תיאטרון לאיזאבלה [הצגה של תיאטרון באר שבע שמציג בקאמרי]. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
אקנה מייקאפ חדש. ושאקח כבר את השעון לתיקון. ושאבא ילחים לי את הטבעת של ג'ק. וידביק לי את הפסל של ויקטור. ושאני אקבל ציונים טובים בהיסטוריה ולשון [פחחח]. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
Bones- The killers -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
את טל. אחותי. שממש לא עומדת לידי עכשיו. סתם: - תמונה מגניבה:

Under the GUN

New member
עונה

השבוע שעבר: - שיר השבוע : The Kids - Eminem - אלבום השבוע: The Black Album - Metallica - האדם שעשה לכם את השבוע: ידידה שלי.. לא הפסקנו לצחוק איזה יומיים על כלום - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): זה לא משפט, זה פזמון שלם: How come, we don't even talk no mo', And you don't even call no mo', We don't barely keep in touch at all, And I don't even feel the same love when we hug no mo', And I heard it through the grape vine we even beefin' now, After all the years we've been down, Ain't no way, no how, This bullshit can't be true, We family, aint a damn thing change unless it's you - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אמינם My penis is the size of a peanut, have you seen it? FUCK NO you ain't seen it, it's the size of a peanut - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): את הבלק אלבום של מטאליקה
- מאכל השבוע: החאמין של אמא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הפתיחת נרגילה.. היה כ"כ מצחיק - משהו שהרס את השבוע: הרבה דברים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקבל את האייפוד החדש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: השיר הראשון ששמעתי היום, sad but tru -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: somone spacial
סתם: - תמונה מגניבה: אין לי תמונות כי פירמטתי את המחשב

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifטררררללללה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע :Electric Nights/Guano Apes - אלבום השבוע:Guano Apes - האדם שעשה לכם את השבוע:טניה כפרעלייך^^ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):You'll never change whats been and gone [מStop crying your heart put/Oasis] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אם היא תצא מהמסך היא תבוא ישר אלינו." [מור מוחה על כך שישבנו "קרוב" בסרט הטינה 2.] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):ראיתי הטינה 2! D: ובכלל לא הייתי אמורה להיכנס כי אני לא בת 16, אבל אבא של חברה קנה לנו כרטיסים PP: - מאכל השבוע:שוקולד במיולוי אייריש קריםXD - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הטינה 2 O: - משהו שהרס את השבוע:למידה למבחנים ;; השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שומדבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אני אעבור את המבחן בהיסטוריה? -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Nickelback/Photogragh -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ג'נע
תמיד יהיה ג'נע. סתם: - תמונה מגניבה:

../images/Emo152.gif

תמונה השבוע שעבר: KICKASS - שיר השבוע :Killswitch Engage - My Curse - אלבום השבוע:Killswitch Engage - As Daylight Dies - האדם שעשה לכם את השבוע: ת'שמנהשלי נועה ^___^ >': - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Sing a hymn for the dead Because in death as in life we are one in the same Sing a hymn for the world To avert eugenic errors, go! (פזמון שלם XD ) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לובר זה עיתון פלי בוי אחד גדול (שלי אגב) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מכנס דיקיז ארוך אפור
- מאכל השבוע: בראוני(בראוניס) כמו שאומרים בפריס ><'' - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום הולדת של חבר שלי היה לפנים - משהו שהרס את השבוע: שום דבר היתי בחו''ל היה לפנים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנסוע לת''א - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני ימצא ת'דיסק של KIllSwitch Engage -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Caliban - It's Our Burden To Bleed -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם ^__^

HEH ../images/Emo163.gif

אני חברה של נועצ. ראיתי אותך בעזריאלי עם חולצת ראמונז, והצקתי הרבה לנועצי ולליה.. אמממממממ....... וואו אנלא זוכרת איך נראיתי!! בכל מקרה, זאת אני
[סליחה על התמונת מייספייס הזנותית]

אבל מוזר שזכרת איך אני נירא ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אני עדין לא נזכר בך , סליחה אולי כשאני בוא עוד פעם לת''א עם נועה וליה אז תבואי ותגידי לי שלום

אחרי שאני חושב על זה שנית חחח

אם אמרת שיש לך ספייס אני ה-5 בטופ של נועה אז תוסיפי אותי ונדבר

galileho

New member
טוב קצת באיחור אבל שיהיה

השבוע שעבר:- שיר השבוע :shimmy \ system of a down- אלבום השבוע: toxicity / system of a down- האדם שעשה לכם את השבוע:הממ מישו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):If I had one wish I would ask for a ass big enough for the whole world to kiss- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):עצים יפים לא?- דבר שהשגתם השבוע:המממ לוידעת..כלום ניראה לי - מאכל השבוע:שניצלים- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הממ לא פה =]- משהו שהרס את השבוע:ילד מפגר בכיתה שלי , מבחנים ובחניםהשבוע שבפתח:- משהו שאתם מחכים לו השבוע:לפגוש מישו- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אפגוש מישו [ספיציפי] -שיר שפתחתם איתו את השבוע:rudebox -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אף פעם לא הבנתי את זה...אתם לא מכירים אותו ממילא אז מה זה חשוב?
סתם:- תמונה מגניבה:->

galileho

New member
מסדרת את התשובות נורמלי =[

השבוע שעבר:- שיר השבוע :shimmy \ system of a down- אלבום השבוע: toxicity / system of a down- האדם שעשה לכם את השבוע:הממ מישו - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):If I had one wish I would ask for a ass big enough for the whole world to kiss- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):עצים יפים לא? - דבר שהשגתם השבוע:המממ לוידעת..כלום ניראה לי - מאכל השבוע:שניצלים - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הממ לא פה =] - משהו שהרס את השבוע:ילד מפגר בכיתה שלי , מבחנים ובחנים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לפגוש מישו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אפגוש מישו [ספיציפי] -שיר שפתחתם איתו את השבוע:rudebox -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אף פעם לא הבנתי את זה...אתם לא מכירים אותו ממילא אז מה זה חשוב? סתם: - תמונה מגניבה:->בחלון ההוא

עונהה

השבוע שעבר: - שיר השבוע :מוכרת לי מפעם-דין דין אביב - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:ממ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)כי בשבט עידן אפשר לצבוע בלי מברשות,בלי אנשים וכשאין תקציב. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):צבענו את השבט
- מאכל השבוע:נמ. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:צביעת השבט בשבת.. - משהו שהרס את השבוע:בוקר יום שבת.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מבחן במתמטיקה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ישיבת שכב"ג סוערת -שיר שפתחתם איתו את השבוע:מוכרת לי מפעם-דין דין אביב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ממ.. סתם: - תמונה מגניבה:

למעלה