סיכום שבועי

B a m b o o k

New member
../images/Emo20.gifסיכום שבועי

השבוע שעבר: - שיר השבוע : - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה:

וואעע וואע בא לי לענות^_^ ../images/Emo163.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע : Punk Rock Love-Good Clean Fun - אלבום השבוע: Singles Going Steady-The Buzzcocks - האדם שעשה לכם את השבוע:אני!
סתם לא. אמממממ.. סחוגי? כפרות עליך! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):הממ... Mom and dad will never understand What’s happened to me (Coming Clean-Green Day) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): -חירפון אנטי שייגעצ-
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): התחלתי לנהל פורום! (גרין דיי-422) אה, והרחבתי מ-3 ל-4 מ"מ
- מאכל השבוע:קינואה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הראיונות במשרדים של תפוז?
- משהו שהרס את השבוע:געגועים למישהו :/ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לדעת מה התוצאות של המבחן בהיסטוריה:/ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה לי מספיק כסף לנסוע להופעה ביום חמישי.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:I Have A Date-The Vandals -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ניקסי. כל כך:( סתם: - תמונה מגניבה: פוףף

חצי מזה אני סנילית אבל עונה

השבוע שעבר: - שיר השבוע : סנילית
אני לא זוכרת שירים טוב נו אולי קצת אבל לא הרבה ... אני מכירה אבל אני לא זוכרת - אלבום השבוע: כמו השיר - האדם שעשה לכם את השבוע: מיי סבתא הכינה לי תפוח אפוייי!~ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): עקב סניליותי הרבה לא אוכל לענות! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני יכול להגיע עם האצבע הפוך עד לשעון" (זה משפט מגעיל וראיתי את זה... כאלו השעון על אותה היד של האצבע שמגיעה לשעון ... זה מפחיד וזאת נוו האלה באאמצעע) זה מה שאני זוכרת בטח היו עוד מצחיקים ושכחתי ... (סנילית לציין זאת שוב?) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): תפוחחח אפוי?!!! - מאכל השבוע:תפוח אפוי!!! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: האמת שכל הסופ"ש חשבתי על משהו אבל ... נו לא נורא ... זה ארוך ולא נפרט פה - משהו שהרס את השבוע: מבחנים , שיעורים מפגרים ....הביישנות שלי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: האמת ... זה הולך להיות שבוע כזה משעמם ... כי אין סדנא
אבל אני מקווה שיהיה טוב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיתבטלו שיעורים? שאני אקבל ציון טוב ... אמן! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Red Hot Chili Peppers - By The Way.-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: אין לי כוח יש לי מחר מבחן במתמטיקה ה-צ-י-ל-ו! - תמונה מגניבה:

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gifזה מזה מתאים לי עכשיו

השבוע שעבר: - שיר השבוע : סינרגיה- יחד נתגבר - אלבום השבוע: מרגיש אחר - האדם שעשה לכם את השבוע: ענברית
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "גם אני מפחדת מהחושך, וגם להיות לבד, ואם לבד בחושך אז בכלל" XD - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סידרתי סוףסוף את החדר נחשב?
- מאכל השבוע: גלידה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היומולדת של מור - משהו שהרס את השבוע: הבצפר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופשבוע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אולי יהיה טיול מנט"ע
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: יום יפה- סינרגיה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חסוי סתם: - תמונה מגניבה:

Double U

New member
סיכום השבוע

השבוע שעבר: - שיר השבוע : שמעון השכן/קרן פלס - אלבום השבוע: אם אלה החיים/קרן פלס - האדם שעשה לכם את השבוע: מי שקנתה לי את הדיסק
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא יודע
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "איפה שי?" (שאלתי את בן דוד שלי בן השנתיים) ולאחר שמחפש אותי שעתיים וקולט שאני לידו: "הנה!!!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קנו לי את הדיסק של קרן פלס! - מאכל השבוע: לזניה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא ברור? - משהו שהרס את השבוע: אין לשמחתי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כמה דברים שקשורים להתנדבויות שלי:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא יודע -שיר שפתחתם איתו את השבוע: על שפת הכינרת
(איזה חפרן אני) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא משהו מיוחד.

Angel On Earth

New member
עונה ../images/Emo13.gif:

השבוע שעבר: - שיר השבוע :HURT - כריסטינה אגילרה - אלבום השבוע:סודותיי - דין דין אביב - האדם שעשה לכם את השבוע:אממ..לא דעת.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אוחח נו אין לי מושג.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):Love means you never have to say you're sorry - מתוך הספר "סיפור אהבה" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הצלחתי לתקן משהו במחשב שלי והרגשתי טכנאית מגניבה
- מאכל השבוע:חביתה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ממ...מבחן שהלך לי טוב - משהו שהרס את השבוע:73 במבחן שהייתי בטוחה שהצלחתי בו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הציון של המבחן בהיסטוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לקבל מעל 80 במבחן בהיסטוריה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא פתחתי את השבוע
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אממ..אף אחד מיוחד.. סתם: - תמונה מגניבה:

Gadook

New member
מתחמקת ממתמטיקה ../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע : All American rejects- My paper heart - אלבום השבוע: Panic! at the disco- a fever you can't sweat out אהההה זה לא יוצא לי מהראש!! - האדם שעשה לכם את השבוע: נעמי/מאיה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Swear to shape it up if you swear to listen - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מיכל מפציצים אותנו!/Nice kitty mauu אני ומאיה טיפשות. היום היה הזוי. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הצלחתי להתחמק מלראות מישהו ולחייך לכל כך הרבה אנשים... - מאכל השבוע: נודלס
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מבחן בערבית, היה מצחיק לעשות אן דן דינו
- משהו שהרס את השבוע: המ. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם מ"מ!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיחה טובה עם חברה שלי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: My chemical romance- mama -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המ. סתם: - תמונה מגניבה: Hahahahahahaha ---->

B a m b o o k

New member
קווקידי

השבוע שעבר: - שיר השבוע : אקדח-אביתר בנאי - אלבום השבוע: זמן סוכר-איפה הילד - האדם שעשה לכם את השבוע: שני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): חלליות רודפות אחריך- ברי סחרוף - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני אוהבת אותך. באמת. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אממ כלום - מאכל השבוע: עוגת שוקולד של סבתא
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כלום - משהו שהרס את השבוע: לימודים בעיקר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ שומדבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות אנשים שאני אוהבת שלא ראיתי מלא זמן
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליל, אביק, גלעד ועוד המווון רבים וטובים
סתם: - תמונה מגניבה:

LilTink

New member
סיכוםסיכוםסיכום.

השבוע שעבר:
שיר השבוע : אמ. Duck & Run / 3DD
אלבום השבוע: The Better Life / 3DD
האדם שעשה לכם את השבוע: הדר.
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אתה אוהב אותי נקיה" / כשאתה כאן - נינט טייב.
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אממ.. "בחיים שלי לא חשבתי שאני אוהַב אותך כמו שאני אוהב".
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אושר אמיתי?
מאכל השבוע: אמ. לא משהו מיוחד.
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: השיחה אתמול בלילה. אתה חמוד אתה.
משהו שהרס את השבוע: עזבו אותי באמא שלכם.
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמ, נראה לי לשחזור העצבני של היום ההוא בחופש ביום שישי. XDD
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודעת, תפתיעו אותי. D:
שיר שפתחתם איתו את השבוע: עזבו אותי עוד לא התחיל השבוע.
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד, רוצה להיות לבד. אין לי תמונה, תחיו עם זה. D: הודגש באמצעות מדגישומטיק

FartherAway

New member
השבוע שלי ../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע : Last Goodbye של אטומיק קיטן
כן, אני שומע מוזיקה של ילדות בנות 12 ואני גאה בזה! חוצמזה, זה שיר נוסטלגיה
- אלבום השבוע: Blue של ג'וני מיטשל
גאונות לשמה. - האדם שעשה לכם את השבוע: סבא וסבתא
מלא זמן לא ראיתי אותם, ואתמול היינו אצלם. איך אני אוהב אותם
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יש מלא
לאיודע - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא עניינכם D: - דבר שהשגתם השבוע: אין ממש משהו
- מאכל השבוע: מרק עוף של סבתא
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: זה שהיינו אצל סבא וסבתא
- משהו שהרס את השבוע: כלום
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תערוכה במסגרת מגמת אומנות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהתוכניות שלי יעבדו
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: I Try של מייסי גריי. אחח, איזה שיר
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא עניינכם D:::ףף
סתם: - תמונה מגניבה: אין לי כוח >< הודגש באמצעות מדגישומטיק

אניייי

השבוע שעבר: - שיר השבוע: משא ומתן- מוש בן ארי - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: יקיר כרגיל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני ישר מכניס אותם לחדר כושר" חחח.. לא משנה - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא זוכרת.. - מאכל השבוע: פיצה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ היום אני ובובי שלי 3 חודשים - משהו שהרס את השבוע: אממ מלא שיעורי בית השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: רק דברים טובים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות את יקיר.. אבל מה הסיכויים?! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין בנתיים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יקיר סתם: - תמונה מגניבה: אין לי כוחח

סליחה? ../images/Emo163.gif

ומי סובל אותך כל יום בבצפר? עאלק הבן אדם שעשה לך את השבוע זה יקיר... תתביישי!

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif אני אני אני ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע : Prince- Purple Rain.
- אלבום השבוע: אני לא משתמשת באלבומים... - האדם שעשה לכם את השבוע: האמת שכמעט אף אחד. אני לא מצליחה לחשוב על אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): המממ. And I guess that's why they call it the blues. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואי היה לי אחד ושכחתי. :\ - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי ספריםםם!
והורדתי במשקל. - מאכל השבוע: אנערף? פסטו. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שקיצרתי את הפוני
- משהו שהרס את השבוע: החברים שלי. עזבו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום הורים וחוגים, אולי אני אקבל בשורות טובות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהיום הורים יעבור בהצלחה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ז"א, שאני אפתח? Elton John- And I guess that's why they call it the blues. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין שמץ. סתם: - תמונה מגניבה: קבלו. יש לי מלא. יום אחד נעשה שרשור.

Under the GUN

New member
תתביישי לך!!

אם את לא משתמשת באלבומים זה אומר שאת מורידה!! בושה וחרפה!!

noyy

New member
../images/Emo28.gifנו מילא

השבוע שעבר: - שיר השבוע: כל השירים של כוכב נולד 4 (נדלקתי על הביצועים* - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: יובל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "2 שניות על השפתיים, שנתיים ביריכיים" (על סופגניות משמינות) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שיפרתי ל95 בפיזיקה וזה נחמד - מאכל השבוע: שניצל תירס, ללא ספק. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: בעלי המקסים שעשה לי את כל היום, השבוע והחודש
- משהו שהרס את השבוע: ש"ב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כמו כל שבוע - יום שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאקבל אישור למשהו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את יובל
סתם: - תמונה מגניבה: כדורי שוקולד מהיום

זונע

New member
לא בא לי לענות!!!! שיהיה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע : סטלה מאריס-שלד בארון
- אלבום השבוע: Tenacious D-The pick of destiny
(תשמעו את זה!!!! סעמק אלבום כזה טוב) - האדם שעשה לכם את השבוע: ידידה שלא ראיתי כבר כמה שנים...אמרה שהיא באה לבקר בקרוב
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ואין שום פתרון, לפניי יש שלד בארון
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) Now I'm complete and my COCK you will suck(סתם מצחיק) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סיימתי עם המבחן במתמטיקה...תודה לאל - מאכל השבוע: זה יהיה פלאפל, כנראה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא יודע...ראיתי היום ג'יימס בונד החדש וזה הדבר הכי מרגש שעשיתי השבוע. - משהו שהרס את השבוע: 76 במבחן בהיסטוריה. בערך כמו כולם, פשוט המורה חתיכת כלבה מזדיינת בתחת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שידידה שלי תבוא...מקווה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לקבל ציון טוב באנגלית...כוסעמק, שתבוא הבגרות כבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Tenacious D-Dude(I totally miss you( -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את ידידה שלי. סתם: - תמונה מגניבה: אין לי כוח...רק אני מגניב ואין לי עוד תמונות במחשב

חצילע

New member
מממ.

וזובי על כולכם אינלי כוח להדגיש. ^^ השבוע שעבר:מה? לא הבנתי.
- שיר השבוע : של AFI משהו עם ווינטר. לא זוכרת בידיוק. וקילינג לונלינס של הימ.
אינלי כוח לרשום באנגלית. באמשלי. - אלבום השבוע: דארק לייט של הימ. - האדם שעשה לכם את השבוע: רוי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ממ. לא יודעת. ;;; - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אמא!!!!1111 יש פה מרבה רגליים" "כן,אני יודעת,הוא מת" XDD - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מממ. כלום? - מאכל השבוע:אמג. שוקלד.
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:סתם שהלכתי לסבא וסבתא. כפרות. ^^ - משהו שהרס את השבוע:נמ. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: באלי באלי באלי את המוזיאון ביום שני.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ממ. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:סו קולד של קרופספייד. אינלי כוח לאנגלית. סעמק. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:רוי,אבל בטח לא יצא לראות אותו. סתם:הא? - תמונה מגניבה:נו,בסדר. ;;

MoonyAvFreak

New member
שוקלר אני מצטערת אבל זה לא היה ככה

אני לא אמרתי אמא! אני אוהבת מרבי רגליים ואמרתי ואא יש פה מרבהרגליים ואכן כן זה היה מצחיק P:

אחלה שבוע

השבוע שעבר: - שיר השבוע : smack that - אלבום השבוע: the open door - האדם שעשה לכם את השבוע: מייו שצלצלה=] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אומייאגאד, זה קשה. אני חשובת ש"יו דונט נואו האו יו בדרייט מי" יעשה את זה טוב - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אזעקה כלל כלבית!!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חזרתי לשמקל המקורי. גאד, מרוב הגלדיה העליתי אשכרה בקילו - מאכל השבוע: הטוסט בבית של נועה
והסנדי בבסקין רובין - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ארוחת שבת, נעוה הגיעה והיה כ"כ מצחיק. או שבעצם היום כשיצאנו לריצה עם שאנון - משהו שהרס את השבוע: עמית המטומטם הזה. חסר טאקט. הוא אשכרה עושה רושם רע על שיראל. דאם הים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחופפשש! אני פשוט אוהבת את חג ההודיה. רק אמריקאים יחגגו הריגת 90 אחוז מהאינדיאנים ברצח המוני של תרנגולות. נוסעים לטיול או משו!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהדס תצלצל ותודיע שהיא מגיעה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: המ, סטנין לייק מי דאדי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הדסוש. או סבתא
סתם: - תמונה מגניבה:

למעלה