נאש-נאש

נאשX2

New member
../images/Emo20.gifנאש-נאש../images/Emo39.gif

שלום, אני שושנה מאופנת "נאש-נאש" מודה לכל המפרגנות ואני תמיד לשירותכן. יש לנו 2 חנויות ולנוחיותיכן, הרי כרטיס הביקור שלנו: * מרכז מסחרי, מעוז-אביב- רחוב בני-אפרים 209, ת"א- שושי. טל'- 03-6478182 שעות פתיחה: 09:30-13:00 16:30-19:00 ימי ו' וערבי חג: 09:30-13:30 -------------------------------- * רמת-אביב ג', רחוב אחימאיר 33, חנות מספר 12 (מול הדואר)- מוטי. טל'- 03-6437958 פתוח רצוף!- 09:30-20:00 ימי ו' וערבי חג: 09:30-14:00

silvey

New member
היי שושי וברוכה המצטרפת../images/Emo140.gif

מקווה שתתרמי מנסיונך לפורום הזה. אבקרך בקרוב, להתראות

היי שושי

תוכלי לספר לנו קצת על הבגדים שלכם? ( אני לא מכירה, לדאבוני) אני מבינה שהם מתאימים למלאות.. מה טווחי המחירים אצלכם? ברוכה המצטרפת! יוזמה מבורכת!

DREAM111

New member
שלום שונה ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifינו

אני מאוד שמחה לראותך איתנו פה בפורום. באמת נשמח לשמוע קצת יותר פרטים לגבי בגדיכם. מה המידות איזה סוג בגדים אתם מחזיקים בחנויותיכם ועוד. נשמח להתעדכן במבצעים מפתים. ובכלל נשמח לקבל את השתתפותך בפורום במענה שאלות לחברות/ים בפורום. ברוכה המצטרפת.

silvey

New member
האם אפשר לפרסם בקישורים או בשורה

הנעה את "נאש-נאש"? היום הייתי בחנות בהדר יוסף, קיבלתי מיד ד"ש מאנה-אגנטה שביקרה בחנות ונהנתה מן השירות, כמוני. באיזה מקום אחר יהיו סבלנים אליכם אם תבואו להחליף יותר מפעם אחת? שם!

silvey

New member
האם ישנה אפשרות לפתוח למעלה סעיף

שייקרא "כתובות"? או זה לא לגיטימי, כדי שמי שרוצה כתובת תחפש בכתובת ולא תצטרך לנחש אם זה בקישורים או במאמרים או במקום אחר? ראיתי מאמרים וחשבתי לתומי שיש שם מאמרים אז לא פתחתי
דווקא חיפשתי קודם לפני שעניתי

DREAM111

New member
לצערי לא כי זה משהו שקבוע ע"י תפוז

אבל בתוך המאמרים זה כתוב ככתובות. מצטערת.

למעלה