אהההה,אני אוהב ציטוטים/אמרות/משפטים
יש שרואים בהם סתם מילים ללא משמעות,של חברה מתפלספים מההיסטוריה,אבל בשבילי הם תמיד היו,ועדיין,המסגרת המוסרית שלי,הדברים שאני הייתי רוצה ללכת על פיהם,החיים שאני מבקש בשביל עצמי. יש את הציטוטים האהובים עליי מהסרטים.יש 2 מהם בכרטיס האישי שלי,יש את החתימה שלי,ויש כמובן עוד הרבה...הנה כמה מה(מעט)ציטוטים האהובים עליי: *העולם-הוא מה שאנחנו עושים ממנו(reality is what we make of it) *הפחד הגדול ביותר-מפני הפחד עצמו. *רק כשאנחנו שוכחים כל אשר ידענו-אז אנחנו מתחילים לדעת. *זה שאין לו שאיפה להיות מאושר יותר-הוא המאושר באדם. *מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח. *חיוך לא עולה כלום,אבל שווה הרבה. *רקוד כאילו אף אחד לא מסתכל,תשיר כאילו אף אחד לא שומע,אהוב כאילו לא נפגעת,וחיה כאילו זה גן עדן עלי אדמות. *מטרתם היחידה של החיים היא להיות מי שאנחנו ולהיעשות מי שאנחנו מסוגלים להיעשות. *דמיון חשוב יותר מידע-ידע הוא מוגבל.דמיון יכול להפליג סביב העולם. *ניסיון הוא השם שכל אחד נותן לטעויותיו. *בחיים עדיף להתחרט על הדברים שעשינו מאשר על הדברים שלא עשינו. *אילו שרוקדים, נחשבים משוגעים על ידי אילו שלא יכולים לשמוע את המוזיקה. *תמיד השעה החשוכה ביותר ביממה היא השעה שלפני עלות השחר. *יש בנו אהבה והיא תנצח. *שעת המשבר היא המגלה את אפיו האמיתי של האדם. *כל זמן שאדם חי הוא יכול להשתנות. *רק דגים מתים שוחים עם הזרם. *כשאדם רעב מבקש ממך אוכל אל תיתן לו דג, למד אותו לדוג. *איזהו גיבור-הכובש את יצרו. *מה שאינו הורג אותי-מחשל אותי. *צירוף מקרים הוא הדרך של אלוהים להישאר אנונימי. *במקום שיש רצון-ישנה גם דרך. *לטעות זה אנושי,לסלוח זה אלוהי. *הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא להמציא אותו. *הכלא הגרוע ביותר הוא לב סגור. *החופש נמצא אך ורק בתוך הלב-שם קיים אותו מרחב חופשי מלא שלום וגדוש באהבה. *לאהוב מישהו הוא לראות נס שסמוי מאחרים. ולסיום,ציטוט מסרט נהדר קלאסי,שתמיד שומר אצלי את התקווה: After all,tomorrow is another day ועוד לסיום משהו משלי...אמממ... *כשאתה קובע לעצמך מטרה-אל תשכח את הדרך בדרך,שכן הרבה פעמים את חלומותינו ואת עצמנו אנחנו מגלים בדרך לאותן מטרות,ולא במטרות עצמן.