התפקדות אוקטובר ולשנה החדשה

McGirl For Life

New member
נממ.. מתפקדת../images/Emo9.gif

שם:נסטיה
מיקום לוויני:נהריה סיטי XD
דבר טוב שקרה בחודש שעבר:החזרה לבצפר, היום גיבוש
דבר רע שקרה חודש שעבר:החזרה לבצפר
מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא:שאני אקבל סוף סוף את הדיסקים שהזמנתי
ציפיות לשנה הבאה:טיסה לפריז,נסיעה לחרמון, טיול שנתי, נסיעה לתל אביב , הופעה של סימפל פלאן
תמונה:
דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']: מסן
[email protected] אייסי
379237556 פייסבוק
תחפשו nastiya semionov מייספייס
תחפשו nastiya_s
מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה? שיבואו עוד הרבה חדשות וחדשים ונעשה מפגש|גבות|

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifאני פהD:

שם:מורנצ' P= או...מורן XD גיל:14 וחצי עוד מעט
מיקום לוויני:אתם לא באמת רוצים לדעת חחח דבר טוב שקרה בחודש שעבר:לונדון
דבר רע שקרה חודש שעבר:כל מיני XD מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא:שאני אוכל ללכת למפגשים ציפיות לשנה הבאה:הצלחה במתמטיקה>< ובהכל=] תמונה:אני במהירה ^^ דרך ליצור קשר: במסרים
מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה?שיהיה כיפייייועם המון אנשים

מתפקדת! |פסטרמה|

שם:נוגה גיל:13 מיקום לוויני:קיבוץ במרכז הארץ דבר טוב שקרה בחודש שעבר:הודעה על ההופעה של סימפל פלאן בארץ! דבר רע שקרה חודש שעבר:
מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא:תחילת מכירת הכרטיסים של ההופעה של SP ציפיות לשנה הבאה:ההופעה של סימפל
תמונה:שלי? מצורפת... הילדה בביקיני P: דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']:מסן- [email protected] מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה? שיהיה בהצלחה

../images/Emo220.gifאהה

שם:דורין גיל:16 בקרוב! מיקום לוויני:יבנהP: דבר טוב שקרה בחודש שעבר:ממ חברה חזרה,הכרתי מישהו מדהים.אח שלי חזר.. דבר רע שקרה חודש שעבר:עזבו רעP: מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא:ממ..להיות הרבה ברחובותXDD ציפיות לשנה הבאה:להשיג מישו לסילבסטר(ספציפי מאוד.אח..) תמונה:לאלאלא דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']:[email protected] מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה? שיגדל וירחיב אופקיוP: לא סתם..שיביא את האחים לארץ@

wolfs girl

New member
טוב חדשה !!! אממ מתפקדת ..

שם:שני גיל:14 וחצי מיקום לוויני:בזה הרגע בחלל החיצון אבל מתגררת קבע בפתח תקוה דבר טוב שקרה בחודש שעבר:קראתי את הספר דימדמים.. ^_____^ דבר רע שקרה חודש שעבר: אממ הוא קורה כל הזמן אבל שורדים איתו וזה נקרא אמא>> מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא:יהיה טוב ... נעבור את המבחנים בשלום >> ציפיות לשנה הבאה:אם זה ציפיוות לשנה הבאה אז שיהיה טוב ושהבגרויות יהיו סבבה תמונה:=> דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']: מסנגר: [email protected] אייסי: 323914325 מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה? בגללל שראיתי שכולם מאחלות שיהיו אנשים חדשים אז הצטרפתי וגם בגלל שנועם כאן אז אמרתי נו טוב שיהיה אבל אני מאחלת שיהיה לנו סטלה מגניב וסבבה (חח אני נשמעת היפית).

Greed Island

New member
מצטרפת :)

שם:דרור גיל:16 מיקום לוויני:צפון דבר טוב שקרה בחודש שעבר:ערב ראש השנה היה נחמד שכזה. דבר רע שקרה חודש שעבר:חזרנו ללמוד ם: מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא:יום הולדת, שלשם שינוי הייתי רוצה שיהיה לי בו מצב רוח טוב. והמ. ככה, שיהיה חודש מוצלח. ציפיות לשנה הבאה:שתהיה טובה, מתוקה, מוצלחת ובלי אכזבות D: תמונה:אני בתגובה מהירה^^" דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']:אם מישהו רוצה אז במסר^^ מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה?שיפרח ויתגבש ושלא ידע רגעי גסיסה לעולם
חודש מוצלח לכולם

o Unicorn o

New member
../images/Emo181.gifברוכה הבאה :)

כרם,בת 14,ראשון לציון. השתלבות נעימה

roey406

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני רועי,מרכז השתלבות נעימה ומהירה

x N O A M x

New member
אני

שם: נעם גיל: 15 וחצי מיקום לוויני: חיפה [?] דבר טוב שקרה בחודש שעבר: כלום תאמת חח דבר רע שקרה חודש שעבר: בצפר :S מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא: i have no idea ציפיות לשנה הבאה: ממ הצלחה והרבה חח ושג'ונאס יבואו לישראל :) תמונה: עדיף שלא דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']: מסן: [email protected] מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה? להכיר פה אנשים [יותר נכון אנשות] כי אני לא מכירה פה אפחד וחבל :)

למעלה