התפקדות אוקטובר ולשנה החדשה

Fall Out Liel

New member
../images/Emo20.gifהתפקדות אוקטובר ולשנה החדשה../images/Emo20.gif../images/Emo168.gif

שם: גיל: מיקום לוויני: דבר טוב שקרה בחודש שעבר: דבר רע שקרה חודש שעבר: מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא: ציפיות לשנה הבאה: תמונה: דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']: מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה?

o Unicorn o

New member
../images/Emo181.gifכן המפקדת../images/Emo195.gif

שם: כרם גיל: 14 מיקום לוויני: XD ראשון לציון . דבר טוב שקרה בחודש שעבר: יומולדת לניק ג'ונאס
חח , יומולדת לחברה שלי
, יומולדת לאחותי הקטנה , אממ נפגשתי עם חברות והייתי בבאולינג וזה ....... דבר רע שקרה חודש שעבר: המון מבחנים בחנים שעורים בית , בעיקרון שהתחילה השנה ונגמר החופש P; מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא: שיהיה טוב
ציפיות לשנה הבאה: לנצל אותה כמה שאפשר [שנה אחרונה בחטיבהD:] להפיק ממנה את המיטב ולהנות :) תמונה: זה בסדר D: דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']: ממ.. מי שרוצה מוזמנת לבקש
! מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה? שיהיה פעיל ומלא באנשים (:)

Mcflymylife

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo75.gifהתפקדות../images/Emo75.gif../images/Emo210.gif

שם: שני ^^
מיקום לוויני: חיפה . ( טירת הכרמל )
דבר טוב שקרה בחודש שעבר: ממ , הצלחתי בהרבה מבחנים ?
דבר רע שקרה חודש שעבר: איבדתי 100 שקל ,
מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא: להצליח הלימודים וללכת את היי סקול מיוזיקל 3 בקולנוע ( :
ציפיות לשנה הבאה: שמקפליייייי יבואו לארץ .................................
תמונה : גררררררררררר
דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']: אייסי
209428828 מסן
[email protected]
מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה? : אווו אוו , הרבה גוולשים
הרבה חדשווות טוובות
הרבה מפגשייייים |
הרבה תמונות חדשות
וזייייייייייייייייייייהו

just gaya

New member
סר יס סר../images/Emo8.gif../images/Emo195.gif

שם:גאיה
מיקום לוויני:לא ממש הבנתי מזה(
) אבל אני גרה בגבעתיים><"
דבר טוב שקרה בחודש שעבר:יומולדת לי
4 ימים לפני ניק..!
דבר רע שקרה חודש שעבר:לא זוכרת דברים רעים:)
מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא:רק דברים טובים! ושהג'ונאסים יעדכנו את הtour שלהם
ציפיות לשנה הבאה:להתמזמז עם ג'ו/ניק/קווין..חח סתםסתם
אז לפחות לפגוש אותם|מבויש|
תמונה:זו תמונה ישנה פשוט אין לי כוח לעלות חדשה/=
דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']:מסן:[email protected] מקושרים:גאיה קום פייסבוק:gaya koom מייספייס:www.myspace.com/gayakomm
מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה?המון המון בנות חדשות.(ועם אפשר גם בנים
) ומפגש פורום אמןןן

blackroses

New member
../images/Emo59.gif אני עדיין פה, לדואגות LOL ../images/Emo6.gif

שם: נועם
.
מיקום לוויני: הא?
הייתי ממליצה לך לכתוב שאלות טיפה יותר ברורות XD
.
דבר טוב שקרה בחודש שעבר: אדוארד קאלן
[XD] אממ.. קבלתי את הספרים של דמדומים מהספריה והכול
.
דבר רע שקרה חודש שעבר: נמנמ... הייתי חולה [אבל רייבן גרמה לי להרגיש יותר טוב
]
מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא: אממ... אני חושבת שיש בעיקר חגים ומבחנים
ואביייייייייייייי
[עזבו
]
ציפיות לשנה הבאה: טוב, אז שאני אצליח במבחנים שיש לי, שאני אסיים את כל הספרים של סאגת 'דמדומים', אביייי
, מפגש פורום
, ושיצא הלאבאג XD.
תמונה: שלי? אולי עם החולצה של Eeeeeeeeee im a ghost מרייבן
[עם השיער הארוך שלי ז"ל
].
דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']: מסנג'ר : [email protected] אייסי : 377608450 כולכן מוזמנות להוסיף
.
מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה? טוב, אז שאני אחזור לחפור בפורום כמו שחפרתי בקומונה [אהמ.. יוספה
] ושנצליח בעז"ה להביא את האחים ג'ונאס לארץ, ושהפורום ישגשג ויצליח ושנסטיה לא תרד עליי יותר מידי עם הוידוי הקטן שלי מהקומונה
. שתהיה לכולנו שנה מעעעעעעעעעוווווווווולה
.

o Unicorn o

New member
../images/Emo181.gifחח אהבתי תחולצה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

שנה טובה ((;

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifפה המפקד../images/Emo195.gif

שם: רייבן\אלמוג
מיקום לוויני: הוד השרון
דבר טוב שקרה בחודש שעבר: החג! שלישי-רביעי היה כלכך כיף! הפורום החדש של האחים ג'ונאס
שאני הולכת להיות דודה!@#$%^&
דבר רע שקרה חודש שעבר: במילה אחת.. אמא
מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא: שאני יעבור את כל המבחנים שיהיו לי
ציפיות לשנה הבאה: שוב.. שאני יעבור את כל המבחנים שיהיו לי
תמונה:
דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']: מסן- [email protected] פייסבוק- Almog Mazor
מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה? שיפרח, שיתפרסם, שיבואו אנשים וגם הרבהרבהרבה מפגשים

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif~~ יאו רייב...! את כחולה פה!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo152.gif

~לא קשורה ברמות~ תמיד רציתי לבוא לבקר בפורום ג'ונאאאאאאאאאס 8DDDDDDDDDDDDD איזה כיף לבנות פה..! למה לנו אין מנהלת חמודה ועליזה כמוך רייב, למה?
וכאן תם ונשלם ביקורי בפורום ג'ונאס החדש דנדש! D: שנה טובה שתהיה לכם, עם הרבה איייייייייייייייי איימ א גוסטים וסרטונים של מישו דופק לאח שלו מחבט בראש בלי הפסקה
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איפה מפגרת יצאתי

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כפרות עלייך

hannah montana

New member
עונה:../images/Emo26.gif

שם:אופיר גיל:18 מיקום לוויני:מרכז דבר טוב שקרה בחודש שעבר:קניתי מגזינים מחו"ל והמון פוסטרים של האחים
דבר רע שקרה חודש שעבר:מריבה עם חברה אבל אח"כ השלמנו
מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא:שיהיה החודש הכי טוב שיהיה ציפיות לשנה הבאה:שנה מעולה הרבה מוזיקה במיוחד של האחים ו+ הופעה שלהם בארץ!! תמונה: דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']:במסר אם אתם רוצים מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה?שיהיה פורום הכי מצליח בתפוז ויהיו עוד הרבה אנשים שיצטרפו לפורום

The Simple Me

New member
אני!:)

שם: טל:)
מיקום לוויני: ירושלים
דבר טוב שקרה חודש שעבר: יומולדת
, בצפר חדש
דבר רע שקרה חודש שעבר: הכרתי את המורה שלי למתמטיקה, והבנתי עד כמה נדפקתי
מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא: להצליח במבחנים:) ובכלל.
ציפיות לשנה הבאה: כנ"ל. לימודים וחברים חדשים.ולטוווווס!(פעם ראשונה
)
תמונה: אין לי כוחP:
דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']: מסן- [email protected] פייסבוק: Tal Gilad
מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה? שיבואו מלא אנשים חדשים, שיהיה פעיל ומגניב!
שתהיה שנה מעולה!

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

שם: ליאל/לורן גיל: 17 עוד יומיים
מיקום לוויני: ר"ג דבר טוב שקרה בחודש שעבר: השלמתי עם חברות ועוד כמה שאני לא זוכרת.. דבר רע שקרה חודש שעבר: כל מיני.. מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא: יומולדת לי, יומולדת לאחי, מסיבת אירוסים לבן דודה שלי, וחגים
ציפיות לשנה הבאה: שאם אני אחיה שתהיה טובה D: תמונה:כן, אני מעוותת ><
דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']: מסן- [email protected] אייסי- 198596492 מקושרים- RockN'Roll Baby ואת כל השאר אין לי כוח לתת כי גם ככה אני לא נכנסת אליהם
מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה? שיתרבה ויפרח ושהאחים יבואו לארץ ושיהיה מפגש ושהכל יהיה טוב ויפה כמו מהאגדות
הודגש באמצעות מדגישומטיק

roey406

New member
מתפקד

שם:רועי גיל:כמעט 14 מיקום לוויני:מרכז דבר טוב שקרה בחודש שעבר:החג דבר רע שקרה חודש שעבר:היה עומס בבית ספר מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא:שיתחשבו בבן היחיד שיש בפורום ויכתבו 'מאחלים' במקום 'מאחלות'
סתםם שנזכה לחודש מלא במוזיקה של האחים ומלא בכיף ציפיות לשנה הבאה:שיהיה טוב תמונה:אין דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']:בקשו במסר =] מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה?שנהיה פעילים חודש נעים!

Maddie

New member
לשירותך המפקדת! עמוד נוח!../images/Emo118.gif

שם:נוי גיל:15 מיקום לוויני:אירופה/אסיה/אפריקה [מה שתבחרו] - ישראל
דבר טוב שקרה בחודש שעבר:סמינררררר
דבר רע שקרה חודש שעבר:
מה אתן מאחלות שיקרה בחודש הבא:סמינר טוב עוד יותר, ויומולדת לידיד מחיפה ^^ ציפיות לשנה הבאה:שתהיה פשוט טובה
תמונה: דרך ליצור קשר [מסן,אייסי,מקושרים,פייסבוק,מייספייס, וכו']:בפייסבוק+מסן: [email protected] מה אתן מאחלות לפורום לכבוד השנה החדשה?שטפו טפו טפו הוא יהיה פורום מלא ומצליח

Fall Out Liel

New member
עואחרי שקראתי את של כולם, מגיבה ../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

(כן, אני עצלנית, למישהו יש בעיות עם זה?
) כרם- יש לך שם מאאאגניב D: ופששש את נראית מדהים
XDDD גאיה- תמונה יפה *-*
חח והציפיות לשנה הבאה טובות, אבל ג'ו תפוס אז תיאלצי להסתפק בשניים האחרים [שלא פחות טובים]..
נועם- חח מיקום לוויני זה איפה את גרה P: את מהממת
וחח לא הבנתי את הקטע עם ה"Eeeee Im A Ghost"
אבל מגניב D: רייבן
-
את מהממת
תהיי דודה פעם ראשונה? אם בא לך לקבל טיפים מדודה לארבעה אז אני מוכנה לעזור
XDD [כן, יש לי אחים יותר מדי גדולים, אחיינית שלי יותר קרובה אליי בגיל מאשר הם ><] אופיר- ג'ו כזה סקסי |ריר| חח ואני איתך בציפיות
. טל- אני מאחלת לך שתזכי לטוס פעם ראשונה ושזו תהיה הטיסה הכי טובה בחיים שלך
רועי- אם הייתי יודעת שיש בן בפורום הייתי מתייחסת גם למין הזכרי
בהצלחה לך בתור הבן היחיד, אני בטוחה שתקבל יחס מועדף ;] XD נוי- באיזה סמינר את נמצאת
? ובהצלחהבהצלחהבהצלחהבהצלחה גדולה, ענקית, עצומהההההה [!!] לכולכן/ם [
] ושכל האיחולים והציפיות יתגשמו

just gaya

New member
ייאאא תודה רבה רבה!

אבל זו תמונה ישנה ויש לי תמונות יותר יפות(אני מאוד אוהבת לצלם וכל זה

blackroses

New member
../images/Emo59.gif תודה ../images/Emo9.gif

וה- Eeeeeeeeee IM A GHOST הוא ציטוט מסרטון של האחים ג'ונאס שג'ו מתנהג בו כמו אדיוט [כרגיל
]

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif|דבור|אההה. איזה חמודה את../images/Emo24.gif

וכן, פעם הראשונה דודה
אבל אני לא אצטרך טיפים, אלא אם כן יש לך טיפ לאחד שהולכת להיות דודה והאחיין שלה גרה הרחקהרחק ממנה בפלורידה?

למעלה