../images/Emo20.gif התחדשתי לי...../images/Emo13.gif
תמונת מצב: אני יושבת ושותה תה אצל סבא, כשלפתע, מבול טלפונים שבסופו נותרתי פעורת פה ועם 3 משימות ואתגר: המשימות- למצוא מתנה ליום ההולדת של אמא של הזוגי (ולא, הוא לא יודע מה לקנות לה. אני לא מכירה את ה"שטיקים" שלה והוא אפילו לא נותן לי כיוון), למצוא מתנה ליום ההולדת 30 של חברה שלנו, למצוא מתנה לרגל לידת ביתה של חברתי (כי אני נאלצת להיעדר מהברית). האתגר- יש לי 50 ש"ח בארנק
. אצתי רצתי לגרנד קניון והתחלתי להסתובב במשך שעה ארוכה, רק כדי לקבל טלפון שאומר "ממי, לא צריך לקנות כלום: הילדים שולחים את אמא לנופש, ולחברה אני קונה פאזל של 3000 חלקים". כאילו, לא יכלת לחשוב על זה לפני שעה?!?!?!?! טוב, ממשיכים: נכנסתי ל"ללין" כי חשבתי לקנות משהו מהליין שלהם לתינוקות. לא מצאתי שום דבר, אבל אז נזכרתי ש....טדדדדדה!!! יש לי שובר בשווי 90 ש"ח! מיד נרכש קרם גוף מלון-מלפפון ושתי כריות ריחניות לארון. הנזק: שובר+ 5 ש"ח. המשכתי לחפש מתנה לבריתה והגעתי לגולף אנד קו.. מצאית לי סט מגבות מקסים עם כובע וכפפת רחצה לתינוקות ובעודי מחפשת איך לגרד 30 ש"ח (מעבר ל 50 היו לי), גיליתי.... תו זהב בשווי 100 ש"ח שנשאר לי מפסח!
כדי להשלים ל 100 ש"ח (לא רציתי להתקע עם זיכוי בארנק) נרכש סבון נוזלי בריח שקדים של "פיוריטי", מותג הבית של גולף. הנזק: שובר+9.31 ש"ח. משם- לסופר פארם לרכוש מברשות שיניים לזוגי ולי וקניה אימפולסיבית: סבון נוסלי. הנזק- 24 ש"ח. סה"כ קניות: קרם גוף כריות ריחניות סט מתנה לתינוקת סבון נוסלי שקדים 2 מברשות שיניים סבון "קמיל בלו". סה"כ מזומן ששולם: 38.31 ש"ח. כיף!
תמונת מצב: אני יושבת ושותה תה אצל סבא, כשלפתע, מבול טלפונים שבסופו נותרתי פעורת פה ועם 3 משימות ואתגר: המשימות- למצוא מתנה ליום ההולדת של אמא של הזוגי (ולא, הוא לא יודע מה לקנות לה. אני לא מכירה את ה"שטיקים" שלה והוא אפילו לא נותן לי כיוון), למצוא מתנה ליום ההולדת 30 של חברה שלנו, למצוא מתנה לרגל לידת ביתה של חברתי (כי אני נאלצת להיעדר מהברית). האתגר- יש לי 50 ש"ח בארנק