אהלן אושרית ברוכה הבאה../images/Emo13.gif תקציר...
אלה נפרדת מאלון ל 24 שעות ,הוא נוסע לחו"ל, לפני שהוא נוסע הם משוחחים על כך שהיא נוסעת לזיכרון כדי להוריד את ההתקן התוך רחמי, (אם את לא יודעת מה זה , יש הסבר באחת ההודעות שלי עם קישור רפואי שמסביר איזה אמצעי מניעה זה). רואים את אלה נוסעת ברכבת ואת יואל נוסע ברכבת , אנחנו לא יודעים לאן יואל נוסע...והם לא פוגשים אחד את השני. אלה מגיעה למרפאה ויושבת בתור, יואל עומד בתחנת רכבת ומדבר בטלפון הוא שואל ב144 מה הכתובת של יעל משהו, שכחתי את שם המשפחה עכשיו ומקבל רמי ויעל בסוף הוא מתפשר על רמי ויעל ומתחיל ללכת ברגל לכיוון הכתובת, דניאלה שומעת דפיקה בדלת , פותחת אותה ורואה את איתן, איתן אומר לה שאילת מגעילה , שהוא לא רוצה להישאר שם , שלאיה טוב שם שמיד היא מצאה שם חברים ודניאלה אומרת לו שגם היא שונאת את אילת , אחרי שאיתן אומר שהוא בא לתמיד היא נותנת לו להיכנס לדירה. אלה יוצאת מהמרפאה בלי להגיד כלום ובלי להוציא את ההתקן ומשוטטת בזכרון , מהורהרת כזו... יואל שואל מישהו איך להגיע לרחוב שהוא צריך להגיע אליו ומגיע אל בית מוקף בגדר אדומה , מעין רשת אדומה יותר מאשר גדר. ואז מופיעה יעל... היא מגיעה בשמלה ורודה ותיק לבן ומספרת לו שהיא נשואה לרמי איש צבא כבר 4 שנים , שרמי הבטיח לה שהוא לא ימשיך לשרת בצבא (בקשר לזה אני לא כ"כ בטוחה לא כ"כ הקשבתי לקטע הזה כי הייתי בהלם מהתגובה שלה ,חיכיתי שהיא תאבד את ההכרה וזה לא קרה
) בכל מקרה היא מתארת קשר מגעיל עם הרמי הזה שהיא פגשה רק בשבתות וחגים ושבוגד בה היא כבר לא רוצה לדעת עם מי ועם כמה ושהיא סיפרה לרמי על יואל , ואז היא אומרת ליואל שהיא אוהבת אותו אבל רמי נוסע לקורס של חודש והיא חייבת לו את הצ'אנס האחרון הזה , ויואל בזוועה!!! הוא נראה אבוד כזה, העמידה שלו , תלוש לגמרי וזה נורא עצוב היה לראות את זה. בסוף הם שוכבים בשדה והוא נוסע משם ללא מילים... אלה פוגשת במישהו זר, השחקן יורם חטיב והוא מארח אותה בחצר ביתו, יש לו יקב , והוא מדבר איתה על הערצה בזוגיות שבעיניו היא יותר מאהבה , תקראי את זה אם את רוצה בהודעה שלי אל מישהי כאן שביקשה את הציטוט המדוייק... אלה חוזרת אל אלון שמביא יין מצרפת ונותנת לו יין מזכרון והם שותים את היין מזכרון. דניאלה יוצאת עם עיתונאי- ינאי , הוא מצחיק את דניאלה בהתחלה ובסוף היא כועסת עליו וטוענת שהוא מעין ציפורה ממין זכר. וזהו בערך... מקווה שהשלמת את החסר. ליל מנוחה
, תישארי איתנו, נחמד כאן