הפרק השבועי

qt1

New member
בפרק אתמול היו דברים מאוד אמיתיים

לא שבפרקים אחרים אין דברים אמיתיים אבל דווקא אתמול הדברים האמיתיים בלטו לי לפחות. המצב של שירה למשל , זה מצב אמיתי מאוד של אישה שמנסה לפתוח חלק ב' בחיים שלה , נוסעת אל מעבר לים ולגבר שהיא נוסעת אליו אין זמן בשבילה, במקום להמשיך לחכות כמו מטומטמת היא תופסת את עצמה בזמן והולכת משם בלי לטרוח לריב בכלל, כאילו מה הטעם? יואל שיושב ברכבת עם כוס קפה , מהרהר בדרך לזכרון, כשהוא כבר מגיע הוא עומד מול שער אדום, למה דווקא אדום? חשבתם על זה? הוא יכול היה להגיע לבית ולמצוא את יעל ורמי ביחד, מה היה קורה אז? מעניין למה הבמאי בחר לשים את רמי מחוץ לתמונה ולתת ליעל להסביר ליואל איזה קשר דפוק יש לה כבר 4 שנים , זה אגב, היה אמיתי...להיכנס לבית ולגלות שיש בעל היה פחות לדעתי לפחות. לראות את יעל מסבירה שהיא חייבת לרמי את החודש הזה היה מעצבן ואמיתי, כי אחרי 4 שנים נותנים עוד חודש בחו"ל, או שלא? לפעמים מתחרטים בשדה התעופה או לילה לפני, אבל זה אמיתי! ומה שקרה ביניהם בשדה אמיתי, הם מאוהבים. ודניאלה, היא היתה כל-כך יפה כשהיא פתחה את הדלת לתומר והיא שמחה על שהוא חזר , וכל מה שקרה שם עם תומר היה אמיתי, גם הקטע עם ינאי שעשה לי לא טוב בבטן היה אמיתי , גם הקטע עם התרופות. ונכון , אפשר היה לאהוב את תומר פתאום , אחרי כל-כך הרבה פרקים שאי אפשר היה לאהוב אותו, פתאום כן. חזר אלינו תומר, כמו בתיכון... רגיש אוהב מביע רגשות בלי לצעוק, שישאר ככה יפה לו רגוע
אני לא הבנתי למה אלה לא הוציאה את ההתקן , היא לא אמרה לאלון למה , גם לאיש מזכרון היא לא אמרה , היא בהתה באדמה ועמדה לבכות אבל לא אמרה בקול רם מה היא חושבת ואני לא טובה בניחושים, לא ממש,הלבוש שלה היה שונה , הזכיר לי את הלבוש של הדתיות, אולי זו היתה המטרה? נעלי ספורט וחצאית ארוכה? הדבר האמיתי באלה היה שהיא לא העמידה פנים לאורך כל הסידרה, לא בקליניקה , לא בשיחה עם האיש מזיכרון ולא כשחזרה לבית ואלון ישב בשילוב ידיים יודע שהיא לא הוציאה את ההתקן , עם שתי כוסות יין , נרות , עצבני אבל מדחיק כהרגלו. זה היה פרק מאוד אמיתי, היה לי חבל לראות את יואל עצוב בפרידה מיעל , אני בטוחה שעוד נראה אותם ביחד כי אחרי מה שהיא עברה עם הלבד שלה לא נראה לי שהיא תישאר עם הגדר האדומה שם, אבל אני לא נביאה ולא רוצה להיות שוטה. פרק יוצא מן הכלל, הכי אמיתי שראיתי, אגב, ליה פשוט מהממת , ילדה מקסימה מקסימה , לא יודעת איפה הם מצאו אותה אבל היא באמת באמת מאמי של ילדה וכל הכבוד לאלון אבוטבול, זו דעתי למרות שלא למדתי קולנוע אבל יש לי נסיון חיים וראיתי לא מעט סיטואציות בחיים.

Gods Wave

New member
ליה כ"כ לא קומינקטיבית

הילדה בת 4, ולא מוציאה אפעם מילה... קצת מוזר. באמת הסיפור על הבעל של יעל נראה קצת תלוש, אבל מה אני אגיד.. והקטע עם יורם חטב הזוי לגמרי, וגם קצת תלוש. אמנם היו הרבה דברים אמיתיים בפרק (כמו תמיד) אבל דווקא היו כלמני דברים שגרמו לי לעקם את הפרצוף.. הלבוש ה"דתי" של אלה אולי בגלל עדיה? חח.. וסליחה על הבורות אבל מה הקטע עם ההתקן?

qt1

New member
התקן תוך רחמי-Gods Wave ../images/Emo92.gif

התקן תוך רחמי בסה"כ מדובר בחלק ממש ממש קטנטן מנחושת או פלסטיק שנשאר ברחם ומונע הריון, זה הכל. זה שקוראים לו מירנה, מכיל הורמונים ,לא מוכר לי אישית. אלה היתה אמורה להוציא את החלק הקטנטן ויצאה מהקליניקה, לחלק הקטנטן הזה קוראים התקן תוך רחמי. לגבי ליה, התכוונתי שהיא מחייכת ,ילדה חייכנית אני אוהבת ילדים חייכנים,עושה לי שמח
,הסיפור על הבעל של יעל לא נראה לי תלוש הוא נראה לי אמיתי וכואב, יש המון סיפורים כאלה במציאות וחבל שכך...הטמטום הוא בצ'אנס האחרון הזה, לרוב ,זוגות נוסעים לחו"ל לפני שהם מתגרשים , לראות אם זה יהיה בסדר שם ביחד, לרוב הם מתגרשים אחרי הביחד האחרון הזה כי זה נורא לא נחמד להיות ביחד עם מישהו שאתה בכלל לא מכיר, אני לא זוכרת כמה פעמים בשבוע היא אמרה שהיא פוגשת אותו אם בכלל , נדמה לי שהיא אמרה שבתות וחגים, זה אדם זר! זו חופשה עם אדם זה, זה לא קל- זה אכזרי. אז היו קטעים שגרמו לך לעקם את האף , זה טוב , זה אומר שלא הכל מדבר אליך , את בן אדם , את לא בובה. זהו , גם אני שאלתי לגבי הלבוש של אלה , גם את חושבת שזה בגלל עדיה? היא מקנאה? מוזר אה? מקווה שהבנת מה זה התקן, אם יש שאלות אני אשיב גם בקשר להתקן , גם בקשר לשבתות וחגים. ליל מנוחה

Gods Wave

New member
תודה על התשובה : )

ולגבי הלבוש של אלה - אולי היא מקנאה, מי יודע... אני חושבת שהיא בכלל לא יודעת מה היא רוצה.

qt1

New member
מה יעל אמרה ליורם חטב כשהוא

שאל אותה על האבא של הבת שלה? או על הזוגיות שלה? היה שם משהו שהוא אמר לה שכדאי לה לשתף את בן הזוג שלה , מישהו זוכר? היא מאוד נפתחה אליו, אל יורם חטב, לא זוכרת אם היה לו שם בסדרה. Gods Wave אני חושבת שאלה כבר יודעת מה היא לא רוצה ואולי מי שכתב כאן ועשה כאן השוואה ליין צדק, נחייה ונראה ,אבל אין לי ספק שהיא ידעה מה היא עושה כשהיא קמה והלכה מהקליניקה,אישה שרוצה תינוק ממישהו שהיא אוהבת , מה אני אגיד לך? בולדוזר לא יזיז אותה מאף קליניקה, גם אם הוא מכתיב לה ימים ושעות כמו שאלון הכתיב לאלה בצורה מסודרת כזאת ומוזרה כי אצלו הכל מסודר וכבר היה לו תאריך לידה לפני ההריון
, אני מנסה להבין ביחד עם אלה למה היא בכלל נסעה לשם, היא היתה צריכה את הנסיעה הזאת כדי לדעת שהיא לא מתכוונת להמשיך עם ההליך הזה? לי זה מוזר -היא היתה צריכה נסיעה זה כן.

פנתרר- מסכימה עם כל מילה שלך../images/Emo70.gif

ו.... אני ממש אוהבת את איתן
לא יודעת למה... אולי בגלל שהוא כזה מופרע. אני לבד פה

qt1

New member
את לבד אם את אוהבת את איתן בגלל

שהוא מופרע, לפחות אני לא איתך. אני אוהבת את איתן עדין , מדבר, משתף , רגיש כמו שהוא היה בפרק האחרון , איתן מופרע אני לא אוהבת , אני לא אוהבת אנשים מופרעים אלימים כלפי חוץ איתן היה תקופה ארוכה אלים 'מורעל' ועוד כל מיני אבל מבפנוכו איתן תמיד היה איתן שהכרנו בתחילת הסדרה ואת זה אלון אבוטבול העביר יפה בפרק אתמול , הוא החזיר לנו את איתן. לנו ולדניאלה... יעל זה מאוד חשוב שתביני שזה בסדר לחשוב מה שבראש שלך אנחנו לא חייבים לחשוב את אותם הדברים , זה כל הכייף בפורומים , כל אחד מביע דיעה ובסבבה כזה, בלי להעלב אה? את תאהבי את איתן כי הוא מופרע ואני כי הוא חזר לרוגע ,וכל אחד בגלל הסיבה שלו, בכייף אוקיי?
אני לא נגדך או משהו שלא יהיו אי הבנות , זה מאוד חשוב לי שתביני וגם אחרים , זה שאני כותבת אחרת זה לא אומר שאני נגד מישהו , זה אומר שיש לי דיעה שונה, זה בסדר , לשם כך נועד פורום. לילה טוב

zoeid

New member
איזו חמודה:)

אני דווקא לא שונאת את איתן לא משוגעת עליו, אבל לא מתעבת אותו או נרתעת ממנו. בכל סדרה צריך את הכבשה השחורה. ואיתן הוא לא כזה נורא

אוקי עכשיו פשר להגיב ../images/Emo9.gif

הפרק לדעתי היה מעולה !!! ברמות !! ממש.. אני לא יכולה להסביר את זה אבל ממש נהנתי
ממש ממש ממש השירים התשלבו בצורה מדהימה ! הצילום היה מדהים הסיצנות היו משגעות פתאום אפילו אהבתי את איתן ,הוא היה חמוד שכזה .. בקיצור היה פרק מעולה לחלוטין .. ח"ח לאלון

Felix 5

New member
היה ממש נפלא ../images/Emo99.gif לראות את

דניאלה ואיתן ביחד, אחריי הפרק הקודם התחלתי לחבב אותו הרבה פחות
אבל הפרק הזה בהחלט החזיר את הגלגל אחורה. בנוסף לכך שועשעתי מהעובדה שיואל ויעל החליפו בינהם תפקידים. עכשיו יעל היא התופסת, אם אני אתחשב בכל הסבל והבכי של יואל, זה יראה לי מוזר שהוא התנהג כיאלו הוא מוכן לוותר עליה בקלות. וכמובן סצנת ה
: אלון:"מתחיל מתוק ממשיך חמוץ ונגמר מריר" אלה:"כמו החיים" נימה פחות אופטימית ל"פרק האופטימי".
משום מה נראה לי שאלה לא ששה ליבה ללדת את ילדו של אלון.

qt1

New member
נכון../images/Emo13.gif דניאלה התאפרה?../images/Emo68.gif

לפני כמה פרקים היא לא רצתה ללבוש שימלה "סקסית" שאבא שלה קנה לה במתנה ואתם כתבתם שהיא סתם היתה שמלה שחורה וארוכה... והנה בפרק האחרון אם אני לא טועה היא היתה טיפהל'ה מאופרת לא ברור לי על שום מה , אולי לכם כן? אהבתם את דניאלה מאופרת? שמתם לב בכלל? אהבתי את הסטירה של דניאלה, היא נתנה לו סטירה כזו פולניה, של "נו, נו , נו" ,זו לא היתה סטירה של "יה מניאק" זו היתה סטירה של "ש ת ד ע , ש ד א ג ת י
" והוא קיבל את זה כמו גדול איתן... לגבי אלה , כן , כך זה נראה, אם כי היא לא אמרה כלום לאף אחד, זה לא ממש ברור , הרבה דברים לא ברורים בפרק לדעתי לפחות. אשמח לקרוא את דעתכם , תמיד.

L a d Y R e D

New member
../images/Emo2.gifוואו וואו וואו איזה פרק מעלף!!

האם יש אתר או מקום שבו יש את הטקסטים של הסדרה? אני חייבת את הטקסט של הבחור מזכרון (סלחו לי שאני לא זוכרת את שם השחקן....) שדיבר עם אלה בחצר שלו. אני צריכה את המונולוג בו הוא הרצה לה על הערצה ואהבה. אולי מישהו הקליט?!

qt1

New member
ברוכה הבאה ליידי רד../images/Emo24.gif

לאיזה צורך את חייבת את הטקסט? אם את מבטיחה לשרשר את ההודעות שלך אני יכולה לברר מי הקליט הולך? חוץ מזה ממש לא בעיה, בכייף...

L a d Y R e D

New member
../images/Emo24.gif איזה קבלת פנים כיפית../images/Emo70.gif

אני צריכה את הטקסט כי אני כרגע במשבר ריגשי מסויים.... הפרטים בפורומים אחרים
והטקסט הזה כל כך התאים לי..... פשוט התפרצתי בבכי אחריו... כן כן.... קיצ'ית שכמוני....
אני נורא נורא נורא מעוניינת לשמוע אותו שוב, ושיהיה לי כתוב.... שבה את
י בבקשה תעזרו לי.....

zoeid

New member
../images/Emo13.gifמקווה שתמצאי את מה שאת מחפשת,

ברוכה הבאה !!

qt1

New member
זה בערך ככה, יכול להיות שישנם

אי-דיוקים אבל בחיי האלוהים שניסיתי . אהבת את אשתך? אן אהבתי עד הסוף? עד האמצע בערך מה קרה למה הפסקת? שאלת קשות את שואלת כל אחד ומה שמעסיק אותו. למה הפסקתי? כי היא הפסיקה להעריץ אותי . היא הפסיקה להעריץ אותך! כן. ואתה? אני הערצתי אותה עד הרגע האחרון זו הסיבה שגם נשארתי הרבה אחרי שהפסקתי לאהוב אותה , את באמת מאמינה שזוגיות מבוססת על אהבה הדדית? מה פתאום? זוגיות מבוססת על הערצה הדדית אם את לא מעריצה אותי , אין לנו מה לחפש יחד וכנ"ל לגבי. אלה- למה שמישהו יעריץ אותי? אני מסתפקת באהבה. אם את מאוהבת זה מספיק לך, או שאת גם רוצה להיות נאהבת? להיות מאוהב זה קל, אפשר להתאהב בכל אחד, המשימה האמיתית היא להיות נאהב ולהיות נאהב תלוי בהערצה הדדית. אם אין הערצה, אין אהבה . אני גדלתי על הנוסחה החינוכית הזאת שאומרת שאסור להעריץ אף בן אדם כי זה פוגע לך באגו , זה בולשיט, הערצה היא תכונה נעלה וזה הדבר שצריך לחפש ולהתעקש. למצוא את הבן אדם שתעריץ את האדמה שהוא דורך עליה ושהוא יעריץ את האדמה שאתה דורך עליה וזה המתכון היחיד לאהבת עולמים ,אם יש הערצה כל האמת מבני הזוג יוצא לאור , אם אין הערצה הכל מניפולציות ושקרים על שקרים אני הייתי שם וזה נורא. ליידי , אם זה מאוד קריטי לך הדיוק, אז תחכי עד מחר אני אבדוק שוב, ואתן לך את זה בדיוק, יכול להיות שיש טעות פה שם , אבל בדקתי מלא פעמים עם כל הרעש שהיה כאן והיה ... אני מאוד מקווה שזה בסדר, אם לא , אל תתביישי לכתוב , בכייף . ביי בינתיים.

qt1

New member
../images/Emo51.gif בכייף ,שיעבור לך המשברון../images/Emo23.gif

oshrit4279

New member
../images/Emo7.gif פרק אחרון-זכרון יעקב

שלום לכל מעריצי התוכנית, את הפרק האחרון ששודר ב-25/7 פיספסתי ורציתי לדעת מה היה ואולי אני אוכל לצפות במשהו מהתוכנים אם למישהו יש..... בבקשה... בבקשה.... בבקשה.... תודה על כל מענה

zoeid

New member
דפדוף בהמשך העמוד

היה מראה לך את זה כאן יש את פרטי הפרק האחרון, באדיבותה של קיוטי:)

למעלה