הפרק השבועי

../images/Emo41.gifהפרק השבועי

היום
פרק מיוחד
ולמה
כי זה הפרק שאלון
אבוטבול
ביים!! לכן לא יראו אותו היום
נראה לי אחלה פרק
תהנו

120mm

New member
איזה פרק משעמם../images/Emo2.gif....יוחזר רני !!

מזל שהיו שירים של עמיר לב שהצילו קצת אותי משעמום מוות. אנחנו צריכים רפי שחקן ולא אלון במאי. היה נורא!!

zoeid

New member
היום זה הפרק שאבוטבול מביים?

מעניין מאוד! אז לא אצפה בזה כסתם עוד פרק, אלא בטח אבחן את הפרק עצמו מבחינה מקצועית . (לא שאני מבינה גדולה, אבל ככה זה שאתה לומד תקשורת כמה שנים, אתה לא יכול לצפות בסדרות ותוכניות וטוק שאוס בלי לחשוב מה קורה מאחורי המצלמה)

zoeid

New member
חולקת עליך:)

היה מעולה, אחלה עבודה של אלון. ועמיר לב ממש לא התאים, בכלל לא אהבתי את השיר שהתנגן ברקע

Carpet Crawler

New member
הוא לא ביים גם את עצמו?../images/Emo12.gif

במידה והוא אכן לא יופיע בפרק, אז אם אני לא טועה זו תהיה הפעם הראשונה שזה קורה בתולדות הסדרה. לכל הדמויות הראשיות היה לפחות פרק אחד בו הן לא הופיעו - חוץ ממר משעני.

zoeid

New member
באמת?

איך אתה יודע? מוזר.. לא בדקתי את זה אפעם, משעני היקר היה בכל הפרקים מהעונה הראשונה?! מוזר

Carpet Crawler

New member
עשיתי השלמות בש.ח. בקיץ שעבר

ותמיד זכרתי שדמות מסויימת לא הופיעה בפרק הקודם לפי זה שהיא כן מופיעה בפרק שאחריו. וזכור לי רק פרק אחד שלמשעני היה פחות זמן מסך מבדרך כלל (בעונה השניה, כשחגית מנסה להתייעץ איתו בקשר לאלון והוא שקוע במשחק כדורגל), אבל לא היה אף פרק שבו הוא לא הופיע *בכלל*. הוא בעיקר החזיק את הסדרה על כתפיו בפרקים שדמויות ראשיות אחרות נעדרו מהם. ככה לפחות אני רואה את זה. לכן יהיה מסקרן לראות פרק ראשון נטול משעני, ועד כמה הוא יהיה חסר. אני מהמר שהוא לפחות יוזכר
לראות איך אבוטבול מביים מסקרן לא פחות גם אותי, בתור אחד שמתחיל בקרוב ללמוד קולנוע ושואף לעשות זאת בעצמו מתישהו.

I Was Hoping

New member
נ"צ - באתי לבקר

גם כי אני מתה על הסידרה הזאת וגם בגלל זואיד המדהימה נראה כמו אחלה פורום ויש לי כמה שאלות: מה קרה לחגית? לאן היא נעלמה? רפי ואלה יחזרו? איפה מרים? צ'או

zoeid

New member
איזו הפתעה כיפית!!

הילה, כמה טוב שבאת! מקווה שתשארי. אני לא יודעת לאן חגית נעלמה, מניחה שהיא בחו''ל, אבל מוזר שהעלימו אותה כאילו בלעה אותו האדמה, כבר לא מדברים עליה. רפי ואלה יחזרו? כאן זה כבר עניין של דעות, מה את חושבת? את האמת, אני מעדיפה שלא, זה לא עבד ולא יעבוד, לדעתי. ומרים נמצאת יחד עם דורון (שעשה גיחה קצרה לארץ בשביל הדגים) בחו''ל.

I Was Hoping

New member
חחחח

לדעתי היה אחלה פרק תמיד אני גם צוחקת וגם קצת עצובה מהסידרה הזאת היום למשל ממש פחדתי שאיתן מת ושניה אחרי שהיא נותנת לו סטירה היא אומרת לו שהיא תצא איתו לדעתי זאת הסידרה הכי טובה שנעשתה בארץ ואני דווקא כן רוצה שאלה ורפי יחזרו, היא לא מאושרת ככה והיא קורעת לי את הלב.

zoeid

New member
מסכימה איתך

הסדרה הכי טובה שנעשתה בארץ, ממש צחקתי כשהיא נתנה לו סטירה ואז הסכימה שתצא איתו. גם הקטע עם אלה שהתיישבה ובזום אווט ראינו שיושבת כמו הפסל שלידה, היה נורא מצחיק. אני לעומתך, מקווה שלא יחזרו, כבר אמרנו כאן כמה פעמים בפורום שנראה שאלה היא טיפוס של לבד:) טיפוס קשה אלה.. אבל לצערנו הרב, בקרוב מאוד נדע מה יהיה על הזוג ו''יחסינו לאן..''

zoeid

New member
../images/Emo20.gifהפרק השבועי

כל הכבוד אלון!!! פרק איכותי, ממש הזכיר לי את העונות הראשונות של שבתות וחגים, פרק מצויין , סצינות מדהימות, ממש כל סצינה הייתה מוצלחת, כמה שנהנתי. הצילומים היו מדהימים, ואלון עשה עבודה מעולה, גם בלי אלון בפרק היה טוב. הדגש על אלה ויואל, היה מעניין מאוד. זכרון יעקב המדהימה, עשה חשק לחיות שם.

120mm

New member
מה פתאום פרק מעולה?!..

רק בגלל שאלון ביים. קצת ביקורת. היה משעמם, לא זורם, לא מחובר, לא ברור. מזכיר לי סרט סיום של התיכון. תת רמה. ואני ראיתי את כל הפרקים של כל העונות

zoeid

New member
עניין של טעם

אני רואה עוד מהעונה הראשונה, וחושבת שהעונה הנוכחית די שונה מהקודמות שלה, קצת איכזבה. והנה פרק שהחזיר אותי קצת אחורה לעונות הראשונות, דעה נורא אובייקטיבית, ולא בגלל שזה אלון. לא זורם? לא מחובר? למה אתה רוצה שזה יהיה מחובר? אתה לא ברור.

missdana

New member
אוחחחח, כבר אמרתי??

עמיר לב היה שם בדיוק, אבל בדיוק מתי שצריך עם מה שצריך *לדעתי*

120mm

New member
אני מכבד את דעתך השונה

הסצנות היו נראות לי קצת מנותקות אחת מהשינה, מעברים לא טבעיים בזמן, קפיצות שלא אופייניות כל כך לשאר הפרקים, פרק קצת הזוי. הקטע של יעל שבוהה באויר סתם כך, ופתאום מישהו מכניס טותה הביתה, לא היה נראה לי קשור כל כך. ANYWAY - זאת דעתי והרגשתי האישית. בסך הכל זאת הסידרה הטובה ביותר על המסך, ואני מקווה שעל זה אנו כן מסכימים.

zoeid

New member
הוא באמת שונה משאר הפרקים

אבל שונה מעניין ונוסטלגי עבורי, אהבתי את הקפיצות, ואת יעל שבוהה והשכן שצץ מלמטה ומזמין אותה לשתות. ואנחנו בהחלט מסכימים שזו הסדרה הטובה ביותר על המסך! על איכות לא מתווכחים.

120mm

New member
אני עובד 11 שעות ביום, חוץ מיום א.

אני בטרוף של עבודה ולימודים, אבל על יום ראשון אני תמיד מול המסך. אי אפשר אחרת...

למעלה