הכרות

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif אני ../images/Emo9.gif

שם :
נאזי תאריך לידה+גיל :
9.10.1989 גיל- 14 ו-7 חודשים בדיוק
קינוח/ממתק/עוגה (או כולם) מועדפים :
אין כמו גלידת ריבת חלב !!! צבע/ים אהובים :
כחול, אדום, שחור, צהוב. בעיקר כחול !!! חיה/יות אהובה+יש/אין :
אין בדיוק
מקצוע (בבית ספר) אהוב :
עונה אהובה (חורף, קיץ, סתיו,אביב) :
אביב מאמינה בגורל?
כן גלידה אהובה :
ריבת חלב
מאמינה באהבה ממבט ראשון?
לא בליינד דייט (כן/לא) :
כן את מי היית לוקחת לאי בודד?
את אורלנדו
הדבר שהכי היית רוצה לקבל :
אמ... אמ... מלא דיסקים
ברגע זה עם מי הכי היית רוצה להיות ואיפה?
הייתי רוצה להיות עם עצמי ורחוקקקקקקקקק מפה

טוב../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

שם: זהר תאריך לידה: 6.8.89 גיל: 14.9 קינוח וכו': מילקי, במבה ועוגת מוס של אמא שלי צבעים אהובים: כחול חיות: איכס
שונאת חיות
מקצוע אהוב: תנ"ך, ביולוגיה, ערבית. בעיקר תנ"ך עונה אהובה: הכל מאמינה בגורל?: אין לי שמץ....
גלידה אהובה: תות+מנגו, פסיפלורה וריבת חלב דרום אמריקאית של קרמיסימו. מאמינה מאהבה במבט ראשון?: קרה לי כל כך הרבה פעמים, אז כן. בליינד דייט: אמא. לא. את מי היית לוקחת לאי בודד?: אמא + חברה הכי טובה וידיד הכי טוב הדבר שהכי הייתי רוצה לקבל: אממממ מחשב חדש. אבל לא חוכמה - אני אקבל כזה עוד שבוע
ברגע זה עם מי הכי היית רוצה להיות ואיפה?: לוידעת........:|

רולדההה

New member
שלי.....

שם : לי, רולדהה, wow או יא משוגעת! תלוי מי אתם תאריך לידה+גיל : 6.8 כמעט בת 13 קינוח/ממתק/עוגה (או כולם) מועדפים : מילקשייק תות צבע/ים אהובים : שחור ואדום דם חיה/יות אהובה+יש/אין : סוס, ואין.אבל בעתיד בטוח יהיה! מקצוע (בבית ספר) אהוב : ספרות, המקצוע שאני הכי טובה בו.... עונה אהובה (חורף, קיץ, סתיו,אביב) : חורף. אני אוהבת את הדיכאונית של החורף...... מאמינה בגורל? תלוי. בימים טובים כן, בימים רעים, לא! גלידה אהובה : וניל עוגיות מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן בליינד דייט (כן/לא) : לא! את מי היית לוקחת לאי בודד? את עצמי או את הסוס האהוב אליי איבו הדבר שהכי היית רוצה לקבל : נשיקה מאורלנדו (או יותר...) ואת היכולת לכתוב סיפורים ולהפוך אותם למציאות. ברגע זה עם מי הכי היית רוצה להיות ואיפה? דראקו מאלפוי, הוגוורטס, לילה.

תצ1

New member
ישששששששששש איך אני אוהבת

את השאלונים האלה!!!!! שם : ניצן תאריך לידה+גיל :21.8.88 חמש עשרה וחצי קינוח/ממתק/עוגה (או כולם) מועדפים : שוקולד לבן צבע/ים אהובים : כווווולם!!!! תלוי במצב רוח חיה/יות אהובה+יש/אין : כלב, סוס, דולפין, אריה.... טוב אההההה בעיקר כלב- שלי נפטר לפני בערך חצי שנה :( מקצוע (בבית ספר) אהוב : תאטרון, ספרות עונה אהובה (חורף, קיץ, סתיו,אביב) : כוווולן מאמינה בגורל? אפשר להגיד גלידה אהובה : ריבת חלב מאמינה באהבה ממבט ראשון? בהחלט בליינד דייט (כן/לא) : אפשרי... תלוי בנסיבות את מי היית לוקחת לאי בודד? יוווווווו כל כך הרבה דברים ואנשים. אורלנדו נחשב???? ;) הדבר שהכי היית רוצה לקבל : כלבה חדשה ברגע זה עם מי הכי היית רוצה להיות ואיפה? עם ידיד שלי באילת יווו איך נהנהתי תודה!!!!!!

SnoopyElf

New member
הממממ.......יש לי שאלון של

100 שאלות להכרות מעמיקה, אבל לוקח שנה למלא אותו..... והנה הפרטים שלי: שם : ענבר תאריך לידה+גיל : 28.11.1986, בת 17, 5 חודשים ו12 יום (ו5 שעות, אם אתן מתעקשות...
קינוח/ממתק/עוגה (או כולם) מועדפים : מוס שוקולד עם חתיכות שוקולד!!! צבע/ים אהובים : תלוי במצברוח, אבל בד"כ צהוב, כחול וירוק חיה/יות אהובה+יש/אין : כל חיות העולם - התאחדו! חוץ מדגים, נחשים ועכבישים (כולל ג'וקים למיניהם), אני אוהבת את כוווולם. יש לי סוסה מדהימה שקוראים לה מילקי, וזהו נכון לעכשיו (עוד חצי שנה תהיה לי כלבה!) מקצוע (בבית ספר) אהוב : אין בי"ס!!! אבל כשלמדתי אהבתי את מדעי המחשב. ואת שיעורי טבע מבי"ס יסודי... עונה אהובה (חורף, קיץ, סתיו,אביב) : סתיו!!! כל כוחותיו של הטבע באים כדי להראות את עצמם... מאמינה בגורל? מאמינה שמי שמאמין - יש לו גורל. אישית - אני לא מאמינה. גלידה אהובה : מקופלת, עוגיות, ריבת חלב, קוקוס (משולבים יחד באותו גביע...) מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא. מאמינה בניצוץ ממבט ראשון. אם זה יתפתח לאהבה או לא - זה כבר לא תלוי במבט... בליינד דייט (כן/לא) : עקרונית כן, בשבילי - לא!!! את מי היית לוקחת לאי בודד? את עצמי בבגד ים. מי צריך אנשים??? כדאי להנות מחוף ים מקסים ששיך רק לי... וסביר להניח שהייתי לוקחת גם את הסלולרים שלי (כבויים!!!) כדי שכשיבוא לי פלאפל אני אוכל להדליק אחד מהם, להזמין חצי מה פלאפל ולחכות למסוק שיביא את המשלוחה! הדבר שהכי היית רוצה לקבל :המממ.... מזוודה מלאה בשטרות, בשווי תקציב המדינה של ארה"ב (בתקוה שזה יספיק להגשמת כל התכנונים שלי...) ברגע זה עם מי הכי היית רוצה להיות ואיפה? פשוט פשוט - בחוף שלי עם מילקי. זו אני!!!

מיטץ

New member
גם אני רוצה ../images/Emo3.gif../images/Emo170.gif../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif

שם :הדר תאריך לידה+גיל :23.1.89 בת 15 ועוד חודש 15 וחצי
קינוח/ממתק/עוגה (או כולם) מועדפים : יותר קל לשאול מה אני לא אוהבת ממתקים וזה רק המרמלדה הזאת
אני שמן
צבע/ים אהובים :צהוב אדום שחור ורוד ו.. זהו
חיה/יות אהובה+יש/אין : כלבים ואת החתול שלי מקצוע (בבית ספר) אהוב : שונאת בצפר
ואם אני צריכה לבחור מקצוע אז זהירות בדרכים או אומנות
עונה אהובה (חורף, קיץ, סתיו,אביב) :אביב מאמינה בגורל?כן גלידה אהובה :מקופלת
מאמינה באהבה ממבט ראשון?כן בליינד דייט (כן/לא) : עדיף שלא... את מי היית לוקחת לאי בודד? לא יודעתתתת
שונאת שאלות כאלה הדבר שהכי היית רוצה לקבל :את אורלנו בעטיפת מתנה
ברגע זה עם מי הכי היית רוצה להיות ואיפה:אני רוצה ללכת לים!! לא אכפת לי עם מייייי

עכשיו אני (כי ההוא עלי...)

פחחח יש כזה שיר למי שלא מכיר טוף הבה נתחילה:
שם: אביה אהרוני
תאריך לידה+גיל: ה- 8.3.1991 בת 13
קינוח: ממתקים! במיוחד אם הם שוקולד... מדי פעם אני גונבת מהמגרה ממתקים שאמא שלי קנתה...
צבעים אהובים: כחול וצהוב כי זה הצבע של מכבי תל אביב ואני אוהבת אותם יו נו...
חיות אהובות: כלבים, אוגרים, שפנים\ארנבים ושרקנים. היה לי כלב שקראו לו האץ' אבל הוא מת...
יש לי שני ארנבים זכר ונקבה שלזכר קוראים לילה ולנקבה קוראים שלג. שרקנים עדיין לא בבית שלי ואוגרים קיבלתי למתנת יום הולדת בגיל ארבע גיל די קטן אבל הילדים טרטרו את הכלוב עם האוגרים ובסופו של דבר הם מתו...
.
מקצוע אהוב: היסטוריה (תאמינו או לא...) ואנגלית.
עונה אהובה: חורף ורק חורף! אני שונאת בדם את הקיץ כי כמו שאתם יודעים ממש חם ושרבי ו... בעע שונאת קיץ וחום אוהב חורף וקוררררר
מאמינה בגורל: כן... אני מאמינה כמעט בכל דבר...
גלידה אהובה: שוקולד, תות, פירות יער ופציפלורה.
מאמינה באהבה ממבט ראשון: בטח! כשהבטתי באורלנדו מעבר למסך הקולנוע....
בליינד דייט: אמממ נוט רילי...
את מי היית לוקחת לאי בודד: את אורלנדו כמובן...
הדבר שהכי הייתי רוצה לקבל: את אורלנדו כמובן... (אבל לא בתור מתנה... יו נו, שעוטפים את אורלנדו בסרט אדום....)
ברגע זה הייתי רוצה להיות... עם אורלנדו כמובן... בטיילת של תל אביב או בצוק נידח בקצה מחזיקים ידיים ועפים (כמו בטיטניק רק בקצה של צוק לא בקצה של ספינה...) סורי על המגילה............................................

היי כולם!

היי, זוכרים אותי? אני לא חושבת שאתם זוכרים כי אני כתבתי רק פעמיים ואז המחשב שלי נדפק
אז בכל מקרה חזרתי! אבל עכשיו יש לי בעיה קטנה כי התמונות של אורלנדוש שהיו לי במחשב נמחקו
אז בבקשה תשלחו לי הרבה תמונות (עם אתן יכולות) תשובות לשאלון: שם:מילה תאריך לידה/גיל:14,6/4/1990 קינוח:גלידה צבע:סגול חיה:סוסים מקצוע:האמת אין לי אני שונאת הכל....
עונה:סתיו, אביב גורל:מאמינה בטרוף
גלידה:שוקולד פקאן אהבה ממבט ראשון:היה נחמד עם זה היה אמיתי
בליינד דייט: מנסיון לא אי בודד:את מי עם לא אורלנדוש?
דבר שהייתי רוצה לקבל:
++ מאורלנדו
איפו הייתי רוצה להיות ועם מי:אורלנדו ובפריז.....
נ.ב פליז תספרו לי דברים מעניינים שקראו פה בזמן האחרון........

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif ברוכה השבה../images/Emo9.gif

יש בגלריות תמונות של אורלנדו

T u r n e r 1

New member
../images/Emo23.gifברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

אני דווקא כן זוכרת אותך

Michal Bloom

New member
בטח שזוכרים אותך!, ברוכה השווה!../images/Emo9.gif

תני לי את האימייל שלך ואני אשלח לך טונה תמונות שלו!!.. אה ו...רדי לסיכום השבועי ותתעדכני...

שלי!

שם:יעל
תאריך לידה:
5.9.90 אז מן הסתם אני בת 13 וחצי
קינוח/ממתק/עוגה מועדפים:
אין
צבעים:
סגול ותורכיז
חיה:
טיגריסים ואריות
מקצוע:
תנ"ך וביולוגיה
עונה:
סתיו
גורל:
מאמינה
גלידה:
הכל
אהבה ממבט ראשון:
כן,קרה לי כבר...
בליינד דייט:
כן,למה לא?!
לאי בודד:
חברות,ארקי,אנטון ויואב
ברגע זה...:
הייתי רוצה להיות עם ארקי בבית שלו ז-ה-ו-!

Sweet 6teen

New member
איזה כיייייף!!!! איזה כייף על שיתוף

הפעולה המדהים!!!! אני ממש שמחה שנהנתן מזה!! אנחנו צריכה לארגן מפגש עם המון שוקולד...
אמממ וזהו אני ממש שמחה (שוב...) שנהנתן היה אחלה להכיר עם עוד כמה שאלות מוזרות.. וזהו... חחח... שוב... מתה עלייייכן!!!!!

karin byrne

New member
הנה שלי....

נראה לי שאני ואת די מכירות לא?חחחחחחחח...... שם : קארין... תאריך לידה+גיל :25.4.89...בת 15... קינוח/ממתק/עוגה (או כולם) מועדפים : כמעט כל דבר מתוק....חיחיחיח...אבל במיוחד שוקולד... צבע/ים אהובים : כחול,שחור ובזמן האחרון הרבה ורוד... חיה/יות אהובה+יש/אין :סוס....החיה הכי מדהימה בעולם...אני בכללי אוהבת חיות(טוב חץ מהחקרים האיכסות האלה...!) אבל הכי הרבה סוסים... מקצוע (בבית ספר) אהוב :היסטוריה ואנגלית.... עונה אהובה (חורף, קיץ, סתיו,אביב) :אביב וחורף... מאמינה בגורל? לא ממש... גלידה אהובה :אממממ טילון שולטטטט...!!! מאמינה באהבה ממבט ראשון?אמממ לא...אולי ממבט שני..חחחח... בליינד דייט (כן/לא) :למה לא?אבל בעצם זה תלוי... את מי היית לוקחת לאי בודד?אורלנדו/ווסטלייף/פול ווקר...וטוב...עוד הרבה..ח.חחחחחחח.... הדבר שהכי היית רוצה לקבל : יש הרבה מדי.... ברגע זה עם מי הכי היית רוצה להיות ואיפה?לא יודעת....עם אורלנדו...ולא משנה איפה...השאר חסוי ביותר...

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gifאגב סוסים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שמעו איזה קטע

חברה שלי מי"א הציגה היום לבגרות את התהליך תנועה שלה בספורט והיא עשתה עם סוס זה הייה כזה יפה
היא פשוט מאמנת בחוות סוסים ומדריכה...היא עובדת שם בערך מגיל 14 והיא עשתה תהליך תנועה מדהים בטירוף
וזה הייה מה זה יפה עצם זה שזה הייה עם סוס
סתם ראיתי שמישו כתב סוסים אז הייתי חייבת לספר את זה חחחחח

SnoopyElf

New member
אני עשיתי את זה גם, בכיתה י'...

אבל בגלל הטראומה שזה עשה למילקי ויתרתי על העניין בשנתיים הבאות וביקשתי ממנה מאה אלף סליחות על זה שסחבתי אותה לעיר הסואנת מהחורשות הירוקות שהיא רגילה אליהן...

למעלה