mukti

New member
הזמנה לסאט סאנג (מפגש אמת)

בכל רגע ניתנת לנו ההזדמנות להיות בלב ולממש את עצמינו. במפגשים עם אור נפתח את הלב להתנסות בחוויה פנימית שקטה חסרת שיפוט. המפגש בלווי מוסיקה חיה. במפגש אור משתף ועונה על שאלות מתוך החוויה הפנימית ומזמין אותנו להתמוסס לתוך הוויתינו הטהורה. המפגש יתקיים ביום רביעי ה 21.12.05 בשעה 8 בערב,באשראם אור (רחוב הס 29 ,חיפה-מתחת לביה"ח בני ציון). אם קיימת בכם הכוונה האותנטית לפתוח את הלב,ראן הזמנה זו כאישית. עלות 30 ש"ח. יש לתאם מראש בטלפון עם אור 054-6508298 ליאור 054-4549262 * מוסיקאים מוזמנים ליצור קשר בעניין נגינה במפגש * למעוניינים/ות ניתן לקבוע מפגשים פרטיים עם אור

mama yocero

New member
דרושים עוזרים לאור במדבר

שלום אני מחפש הלפרים (עוזרים) לפסטיבל אור במדבר שמתקיים ב30-31 בדצמבר. בהנגר אדמה במצפה רמון. יהיו שם מתחמים של התבוננות פנימה מתחם יצירה ומתחם תנועה, עם מורים שבאים באמת מהלב כמו רפאל תשבי, מיכל ב"רזל, (האנשים שהביאו את הריברסינג לארץ), מורים ממעגלי הלב ועוד... בין לבין גם הופעות של ניר בן גל ולהקתו עם נגני שוטי הנבואה, מופע אור קולי מהמם, הליכת מלאכים, וכמובן- מסיבת סוף השנה מדהימה שתתקלט בה אורלי מהג'ינגה. ואני מחפש אנשים שיכולים לעזור באירוע בתמורה לכרטיס, אז נא לפנות אלי למייל [email protected] אן לזהרה- 052-3682336 לפרטים על האירוע אפשר להסתכל בתוכניה: http://www.adama.org.il/adama/Events/Event.aspx?ID=122&CategID=1 באהבה אריאל גלילי http://www.ima-adama.co.il/page/ariel_galili.htm

EyaL 2 3

New member
לרגל מעבר לחו"ל

אני מוכר את הספרים הבאים(רוחניות עידן חדש ופסיכולוגיה) במחירים זולים במיוחד(20-40 שח) מי שמעוניין אנא שיפנה אליי במסרים או לטלפון 0522227684 הספרים: אושו- אומץ אושו-החיפוש פרחי באך המדריך גורדון וונרייט- שפת הגוף ד"ר דוויש ד ברנס- בוחרים להרגיש טוב רולף אלכסנדר-כוחה המרפא של המחשבה סוומי שיבננדה- כח המחשבה גבי ניצן- פרא תודה ושיהיה אחלה שבוע לכולם

חוות הדעת שלך חשובה

שמי שמעון כהן מאתר עולם היהדות והקבלה אני באמצע כתיבת ספר ברוחניות משמעות החיים והיהדות הספר בנוי משאלות ותשובות מאוד אשמח לשלוח קובץ של כמה שאלות ותשובות למי שמתעניין ברוחניות ביהדות ויש לו שאלות ותשובות בנושא האמת היהדות אלוקים והתורה ניתן לקבל את השאלות והתשובות דרך האימייך שלח הודעה לאימייל שלי [email protected] ניתן לראות כמה שאלות לדוגמא שהקובץ עונה עליהם למה עלי לשאול שאלות? שאלה: " למה לי בכלל לשאול שאלות ? אני חי אוכל, שותה, ישן, פועל לפי האינסטינקטים שלי,אז למה לשאול שאלות על מהות ומטרת חיי?" להמשך למה ללמוד יהדות? שאלה: מה כל כך החשיבות שאתעניין ביהדות, יש עוד הרבה תחומים מעניינים, יש ספורט, יש פוליטיקה, יש הרבה תחומים מעניינים אחרים? לתשובה הדתיים נהנים בכלל? שאלה: "להיות דתי זה נראה לי להיות סגור ולוותר על הנאות החיים" להמשך ההגבלות ביהדות מרחיקות אותי שאלה: הגבלות שביהדות מרחיקות אותי- אני מעוניין ללמוד יותר יהדות אבל אני מרגיש לא נוח כי אני יודע שביהדות יש הרבה הגבלות. לתשובה עשיתי עברות חמורות מאוד - אין לי שום סיכוי! שאלה: אני חוטא גרוע ביותר ועברתי על הדברים הכי גרועים בתורה, אני לא מרגיש שיש לי סיכוי לחזור אי פעם בתשובה, אני כל כך מלוכלך בחטאים שלנקות אותם אצטרך אלף שנה. לתשובה מה יש לשומר מצוות בעולם הזה? שאלה: מה יש לכם הדתיים בעולם הזה, הכל אסור לכם, בשבת אתם נעולים בבית, ביום חול אסור לכם לעשות הרבה דברים, אני בתור חילוני יש לי את הכל! לתשובה התנהגות הדתיים מרחיקה אותי- שאלה: יש לי מגבלה מלהתעניין ביהדות אחרי ששמעתי כמה פעמים על דתי/חרדי שגנב ועל דתיים שבגדו ושמנצלים את דתיותם למעשים אשר לא יעשו" לתשובה היהדות מרחיקה אותי שאלה: היהדות מרחיקה אותי ממנה- כל כך הרבה דברים מוזרים יש ביהדות מצוות שנראות לי לא שייכות היום, איסורים שעבר עליהם הקלח, לכן זה מרחיק אותי מלהתעניין ביהדות באופן רציני. לתשובה הדתיים מרחיקים אותי מהיהדות- שאלה: פגשתי בדתיים שזלזלו בי בתור חילוני, אני שמעתי על חילונים שהגיעו לשכונות חרדיות ושם ממש הרגישו יחס עוין. לתשובה יש אמת אחת שאלה: לדעתי אין אמת אחת, אין אמת מוחלטת, ולכן לא ניתן להוכיח משהו, הכל יחסי, כל אחד והאמת שלו. להמשך הכל או לא כלום- אני לא חושב שאני יכול לקיים את הכל ולכן אני רוצה להיות עיקבי ואני לא מקיים כלום! להמשך לחץ הסביבה שאלה: הסביבה מפריעה – אני רוצה לקיים יותר מצוות אבל כל הסביבה שלי לא מתנהגת כך, החברים, העבודה, קשה להשתנות כאשר הסביבה לועגת. להמשך מרגיש חופשי שאלה: "אני מרגיש חופשי לבחור מה שאני רוצה ואילו בדת אני מרגיש שאני צריך לסגור את עצמי." להמשך איך להתמודד עם לחץ חברתי? אתה רוצה להתקדם במצוות אבל הלחץ החברתי מתנגש ברצון האישי שלך, מה לעשות? לחץ כאן פרק שני- אלוקים ואנחנו אלוקים מעל ההיגיון שאלה: אלוקים מעל ההיגיון, אז כיצד בכלל אנחנו מנסים לבדוק אם יש הוכחות למציאותו. להמשך מאמין במה שרואה! שאלה: אני מאמין רק במה שאני שומע, רואה מריח, לכן איך אתה רוצה שאאמין באלוקים, מה שאני לא רואה, שומע ומריח איננו קיים מבחינתי. להמשך מה רע בכפירה? שאלה: "מה כל כך רע באי אמונה בבורא עולם? האם אי אפשר להיות מוסרי ללא אמונה בבורא עולם? " להמשך מציאות אלוקים, וצדיק ורע לו שאלה: צדיק ורע לו, רשע וטוב לו האם מקרים אלו מוכיחים שאין אלוקים? לתשובה אלוקים הטוב והרוע בעולם שאלה: האם הרוע בעולם לא סותר את מציאות אלוקים? לתשובה (הסיפור עם הפרופסור והסטודנטים) האם ניתן להוכיח שאין אלוקים? שאלה: לפעמים אני שומע מחברי החילונים "אין אלוהים" האם לדעתך ניתן להוכיח כזה דבר? להמשך האם ניתן להוכיח? שאלה: האם ניתן להוכיח את אמיתות היהדות, מציאות אלוקים, אמיתות התורה? לתשובה אמונה "פסיכולוגית" שאלה : המצאתם את הדת ואת אלוקים כי היה קשה לכם בלי האמונה, עם האמונה אתם מרגישים רגועים וחיים חיי שלווה, ובנוסף אתם חוששים שמא לא יהיה לכם המשך לאחר החיים ולכן החלטתם להמציא את אלוקים? מי צריך להוכיח? שאלה:מי צריך לתת הוכחה בקשר למציאות אלוקים, המאמין באלוקים או הכופר? לתשובה הוכחת מציאות אלוקים שאלה: תוכיח לי את מציאות אלוקים, באופן שאהיה בטוח בקיומו? להמשך הוכחה למציאות הבורא ללא משל שאלה: יש לך הוכחה למציאות הבורא,ללא משלים ונמשלים? לתשובה אלוקים יחיד לא מוגבל, וכל יכול שאלה: איך אידע שיש אלוקים יחיד אולי יש כמה, איך אדע שהוא לא מוגבל וכל יכול? לתשובה האם יש לבורא בורא? שאלה: לכל בריאה יש בורא, אם כך, גם לבורא יש בורא, וכך גם לבוראו... לתשובה כמה שמות לאלוקים שאלה: מדוע בתנ"ך מוזכרים כמה שמות לאלוקים? להמשך ציטוטי מדענים שמאמינים באלוקים אלוקים אוהב אותנו שאלה איך אני יכול לדעת ולהרגיש שאלוקים אוהב אותנו? להמשך אלוקים והפרטים הקטנים שאלה: "האם משנה לאלוקים אם אני מדליק אור בשבת? או אם נפלו 3 טיפות חלב למרק עוף שלי?" להמשך האבן ואלוקים האם אלוקים יכול לברוא אבן שאינו יכול להרים? להמשך אלוקים ומטרת הבריאה שאלה: מדוע אלוקים ברא את העולם? לתשובה אלוקים והשואה האם השואה, הוכחה נגד קיומו של בורא פרסונאלי? הוכחה כנגד אלוקי ישראל? אלוקים וה"גאים" שאלה: במה אשמים ההומואים והלסביות? אלוקים והבחירה החופשית. "אלוקים ידע עוד לפני שנבראתי שאני לא אאמין בו. הוא זה שיצר אותי ורבים אחרים ככה, כך שאנו לא נאמין בו אז מכאן שאין לנו בחירה חופשית, כי אלוקים יודע במה נבחר אז אנו חייבים לבחור במה שהוא יודע." להמשך אלוקים והעולם שאלה: אלוקים מושלם מדוע ברא עולם לא מושלם? להמשך אלוקים לא מתגלה שאלה: מדוע אלוקים לא מתגלה אלינו, הרי הוא רוצה שנאמין בו? להמשך אלוקים לא עוזב שאלה אולי אלוקים בנה את העולם ועזבו? להמשך שאלות ללא מענה שאלה: האם לכל השאלות יש לדת מענה או שישנם נושאים ושאלות שאין לדת תשובות? שוב האימייל שלי לקבלת התשובות והשאלות הוא [email protected]

ספרים על לחשים.

מישהו פה שמע או ראה אה שיש לו חבר שמכיר במקרה היכן ניתן להשיג ספרים טובים על לחשים של שמות טומאה? זה מאוד חשוב לי,תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי...

חוגג

New member
חגיגה

אהלן. אני עומרי, סטודנט שנה ב' לפסיכותרפיה גופנית הוליסטית ברידמן.באתי לספר לכם על החגיגה. מדובר במפגשים שמתחילים בתנועה מודרכת וממשיכים למסיבה - כשכמו שאני רואה את זה, רחבת הריקודים היא אזור המדיטציה בחגיגות שלנו. בסופו של דבר אנחנו רוצים ליצור קהילה של חוגגים. אנשים שמודעים לקשר בין גוף לנפש ורוצים להביא את הקשר הזה לביטוי בזמן הזה בחיים שלהם. שני הוגי הרעיון של החגיגה נמצאים בתהליכי הקמה של "מרכז אחד" שמתעסק עם חוויה דרך תנועה ותשמעו עליו עוד הרבה אני מניח, וכמותם גם אני רוצהצ להיות חלק מקהילה כזו - כאן ועכשיו. החגיגות יהפכו אינשאללה לחלק מהחיים שלכם. בכל מקום שבו תהיו בחוויה שלכם, תדעו שבסוף השבוע יש לכם מקום לעבד בו את התהליך שלכם דרך תנועה. בשלב ראשון אנחנו הולכים על אחת לשבועיים. בהמשך, כשהקהילה תגדל, החגיגה תהיה שם בשבילכם בכל סופשבוע, אם תבחרו לנצל אותה. אני מסיים את ההודעה הזו עם קלף של אושו, שנורא מתקשר לי, בתהליך הפרטי שלי - עם החגיגה הזו. שלוש נשים רוקדות בגשם. מקווה שגם כשיורד עליכם גשם אתם ממשיכים לרקוד, ואם זה מעניין אתכם אני כברחוזר עם הודעה על החגיגה הראשונה שהיא כבר ביום חמישי הקרוב - 29.12.2005 אוהב אתכם בלב. עומרי.

Hasulamit

New member
לא להחמיץ-יום ד- קבלה ואמנות ../images/Emo26.gif

הסולם, קהילה ובית מדרש ללימוד קבלה www.hasulam.co.il מזמינים אתכם להרצאה אירוח מיוחדת בנושא קבלה ואומנות מקום: תאיר - תיאטרון ובית מדרש תל אביבי ברנר 14, ת"א שימו לב, מועד ההרצאה הוקדם: 21/12/2005 כ` בכסלו תשס"ו 19:00 התכנסות ב-18:30 מחיר כניסה: 35 ש"ח לפרטים: [email protected] מספר המקומות מוגבל !!! הרשמה מראש !!!

leo36

New member
ערוץ קארמה

שידור חי בערוץ קארמה: כנס "חויה ושמה קבלה" יועבר בשידור חי מגני התערוכה,מחר יום חמישי בין השעות 19:00 - 22:00 .

Tal_Ya_Tal

New member
מדיטצית איחוד האור-יום השער 21.12

אנו לפני יום השער 21 בדצמבר הבא עלינו לטובה לברכה ולהגשמת איכויות נעלות. יום השער בסימן האנרגיה הנקבית, האם הגדולה האלה... אלו הם ביטויים ומושגים המגדירים איכויות שונות ומבורכות (אהבה ללא תנאי, חמלה, הזנה, הכלה, שינוי מוות ולידה, טרנספורמציה, אינטואיציה ....
ביום זה ל"ו (36) קבוצות בכל רחבי הארץ מתואמות ברשת האור האנושית. כל קבוצה מתכנסת בהתאם לזמנה ותוכניתה. לקראת השעה 20:00 בערב נתחיל תהליך של עידון תדרים ויצירת מרחב התומך בכניסה למצב מדיטטיבי והתעלות. (המלצות נוספות ליצירת המרחב, באתר איחוד האור, בלחצנים מצד ימין) מומלץ ורצוי להקריא בקול לנוכחים את רשימת הקבוצות בארץ ובכך ליצור חיבורים מועצמים של מעגלי האור. (*רשימת הקבוצות בהמשך המכתב) בשעה 20:00 בדיוק שעון ישראל 36 הקבוצות יבנו מערך אנרגטי של התחברות בתוך הקבוצה ברשת הארצית וברשת העולמית פלנטרית, התחברות נוספת והתכווננות לשער המאפשר את זרימת "וכניסת" אכויות האנרגיה אותה נצנר ונעגן בנו, נצנר ונזרים ברשת ונעגן בפלנטת ארץ האהובה, באדם באדמה ובכל הקיים במרחב. בואו ביחד נעגן את האכויות הברוכות בדרך הלב. אהובים יקרים, חגיגת התעלות והגשמה ביום זה, למשפחה האנושית, היקום והבריאה כולה מלווים בתמיכה אהבה ושמחה את הארוע המבורך. נפעמים הלבבות ומאירים אור יקרות לנוכח האחווה האנושית, שיתופי הפעולה וההגשמה. אושר אינסופי לנוכח אחדות היחודים, אחוות האחדות. מכל דרכי המודעות לתודעת האחד. מנגינת אחווה בשלל צבעי הקשת מתנגנת. ניחוחות עדן ממגוון הפרחים המפיצים ניחוח לבבם. ברוכים אתם מגדלאורים המאירים אור ליבכם. יום שער 21 בדצמבר 2005 נא לתאם עם ראשי הקבוצות ולהתעדכן בשעה, מיקום, עלות ופרטים נוספים... בשעה 20:00 הקבוצות מתואמות ברשת איחוד האור הרשת האנושית קבוצות בארץ:
לפנים משורת הדין מצורפים מספרי הטלפון של ראשי הקבוצות
להלן רשימת הקבוצות בכל רחבי הארץ, שם ישוב, איש קשר, וטלפון, בישובים מסוימים מתקיימות 2 קבוצות. רשימה מתעדכנת באתר איחוד האור בלחצן "בארץ" ל"ו קבוצות ברשת הארצית, 36 מגדאלורים הקוראים מהלב אליכם ומזמינים באהבה. זוהי קריאת הלב למשפחה האנושית להתאחד ביום זה באחווה, להגשים את האחדות ולפעום ביחד את האהבה, לעגן אכויות נעלות באדם ובאדמה. אהובים יקרים, חגיגת התעלות והגשמה ביום זה, למשפחה האנושית, היקום והבריאה כולה מלווים בתמיכה אהבה ושמחה את הארוע המבורך. נפעמים הלבבות ומאירים אור יקרות לנוכח האחווה האנושית, שיתופי הפעולה וההגשמה. מכל דרכי המודעות לתודעת האחד. מנגינת אחווה בשלל צבעי הקשת מתנגנת. ניחוחות עדן ממגוון הפרחים המפיצים ניחוח לבבם. בואו לעגן את האור בדרך הלב איחוד האור הרשת האנושית קבוצות בארץ: *אורנית יפעת זולר 0507324462 *אשראם במדבר (שיטים) מיטב 0523533200 *בת חן (ביתן אהרון\כפר ויתקין) הדר פרנקו 0522744621 *הר אדר (ירושלים)קרן 0505640770 *הרצליה דינה כספי 0547864138 גיליה 0544509944 *חולון תקוה אברהם 035046081 *לירז זיו 0508910901 *חיפה מרכז ארגמן-מירב 048370290 *טבעון רונדה ספקטור 0522985416 מירב אטלי *יובלים דינה - קבוצה סגורה *ירושלים דבורה פרלמן 026416776 היכל - הלן 026769183 *כפר מונאש (ויתקין) אורלי מילר 0506354295 *כפר סבא חגי כץ 0523403023 *מבוא חמה ליבנה שיאון 046764536 *מזכרת בתיה-מרכז נתיב ליאת כהן 089354818 *ניר משה-בית האדמה (מושב בנגב הצפוני)גור רתם 089943364 *סריגים שרון איתם 0528310787 *ערד אביטל ארגמן 0577332763 *פרדס חנה ניב דור-כהן סטודיוגה-מקום של יוגה 0778848808\0522895673 *קיבוץ דגניה מרית 0528310787 *קיבוץ חצרים שולי 086473394 *קיבוץ יחיעם ריה אושפיז 0504411887 *קריית חיים אורנשמה 0507598329 *קיבוץ עין כרמל – מרכז דפנה דפנה 0507871771 *קצרין נעמי דה מאיו 046961553 *ראשון לציון טליה טל 0508511720 *רמת גן דליה בורנשטיין 037315311 אלכסה 05444753106 *רישפון אורית אלדר 0528477900 *רעננה עדנה אור-אל - ספאננה שרק´ה מייזליק 0505637125/097487882 רחלה 097710688 *שדרות טל זכרין 542137211 *שוהם אתי דמרי 0525286291 *תל אביב ענת דיין 0544967562

בבלוג שלי - עוגת תפוחי עץ לסוג דם A

היום שיתפתי את האנשים קודם כל בעוגה אדירה לאנשים שכמוני קמח חיטה ממש לא בריא להם אז דרך הכרטיס האישי - לחיצה על שמי - אפשר להגיע לבלוג או בבלוגיה, בדתרוחניות ומיסטיקה להגיע לבלוג - אור צבעים ואנשים. בתיאבון

דמיון מודרך וחשיבה חיובית 3.1.06

הסדנה הראשונה של מגמת התפתחות עצמית ואבחון יוצאת לאור במתכונת החדשה שלה 4 מפגשים בשעות 18:30-21:30, שני תשלומים כל אחד 444 ש"ח. 02-6447990 להתראות בבירה

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo24.gifיפיתי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gifטוב

לראותך כאן
האם זה Meta Meditation? כנראה שלא, כי אני רואה כאן גם את הרב גפני וגם את אפרת שר-שלום היקרה לי מאד וגם את סטיבן פולדר המקסים. אז מזה חשוב, העיקר שכולם מתאחדים בכוונה אחת. העיקר
הכוונה. יום קודם, בשבת ה 31.12.2005, אנחנו אצל אפרת שר-שלום ב'זמן מדבר' למדיטציה לשלום הכלל עולמית. ומחר בערב, כולם מוזמנים אלי-ב 7:30 בערב למדיטציה של איחוד האור, לקבלת האנרגיה החדשה שמגיעה ביום השער, לחיבור עם אנרגיית האם ולהגשמת איכויות נעלות. אשמח לראותך יפיתי
L&L TALYA

מדיטציה יהודית

הנכם מוזמנים למפגש "מדיטציה יהודית" עם הרב יעקב שמש, במפגש נערוך שיחה קצרה, ומדיטציה ברוח היהדות. לפרטים: חגי - 0544577809 המפגש נערך כל יום חמישי בשעה 8 בבית הכנסת "קול רינה", מול רחוב באר שבע 26, ירושלים.

למעלה